تأمین جهیزیه برای ۵۰ درصد ازدواج‌های مددجویان تحت حمایت بهزیستی کشور در سال ۱۴۰۵ نجات ۱۱۲ نوزاد از سقط جنین در کاشمر | مرکز نفس، مشاوره‌های تخصصی انجام می‌دهد هفدهمین المپیاد ورزشی محلات منطقه ۲ شهرداری مشهد| ۱۳۰ نفر از بانوان در مسابقات طناب زنی شرکت کردند اجرای نمایش «دختری که  خواب را نوشید» در مشهد با مضمون کودکان شهید میناب | قصه دختری که خواب هایش به واقعیت تبدیل می‌شود از زیارت امین‌الله تا «نگین سامرا» | رواق نجمه خاتون (س) حرم مطهر رضوی میزبان بانوان در شب میلاد امام حسن عسکری (ع) است اینفوگرافی | منابع غذایی غنی از آنتی‌اکسیدان برای پیشگیری از سرطان دهانه رحم را بشناسید برگزاری دومین اجرای اختصاصی تئاتر «دختری که خواب را نوشید» ویژه زوجین جوان مشهدی پیروزی سرخابی‌ها در هفته نخست لیگ برتر فوتبال زنان ساره جوانمردی نامزد عضویت در کمیسیون ورزشکاران پارالمپیک آسیا شد آشپزی | املت اسفناج و قارچ، یک ترکیب درمانی با قدرت چربی‌سوزی است + دستور پخت چرا احترام به خانواده همسر اهمیت دارد؟ چرا آقایان هدیه دادن را تعطیل می‌کنند؟ پرونده نیاز‌های روان‌شناختی زنان مطلقه روی میز پژوهشگران دانشگاه الزهرا آغاز نوزدهمین دوره لیگ برتر فوتبال زنان ایران از امروز (جمعه ۲۷ شهریور ماه ۱۴۰۵) دعای امام رضا (ع) برای فرج | رواق نجمه خاتون (س) حرم رضوی جمعه میزبان بانوان منتظر است رقابت ۴۲ تیم بانوان منطقه ۲ شهرداری مشهد در مسابقات داژبال محلات برگزاری رقابت‌های فوتبال زنان بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ با قضاوت بانوان داور ایرانی چطور با یک جمله همسرتان را فرمانروا یا ملکه کنید؟ چرا مشکلات گوارشی در نوزادان شایع است؟
سرخط خبرها
الهام پاوه‌نژاد برای روز بازیگر چه گفت؟

الهام پاوه‌نژاد برای روز بازیگر چه گفت؟

  • کد خبر: ۳۵۷۲۲۲
  • ۱۸ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۳
الهام پاوه‌نژاد، بازیگر سرشناس ایرانی، همزمان با روز جهانی بازیگر، از نقش آینه گون بازیگری در بازتاب زندگی گفت و ابراز امیدواری کرد که حال مردم روزی بهتر شود تا بتوانیم با دل خوش مناسبت‌ها را تبریک بگوییم.

به گزارش شهرآرانیوز، الهام پاوه‌نژاد همزمان با روز جهانی بازیگر گفت: امیدوارم روزی برسد که حال مردم و شرایط بهتر از این باشد تا بتوانیم مناسبت‌ها را به یکدیگر تبریک بگوییم.

این بازیگر در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه حضور بازیگران چه افزوده‌ای برای جهان هستی و تجربه زیستی انسان‌ها دارد، توضیح داد: بازیگران چیزی به جهان اضافه نمی‌کنند بلکه با حضور در قصه‌های گوناگون، موقعیت‌های متفاوتی را برای مخاطبان خود به تصویر می‌کشند و اگر کارشان را به درستی انجام بدهند، این امکان را می‌دهند که تماشاگر، خود را در آن موقعیت ببیند و با آن هذات‌پنداری کند.

پاوه‌نژاد اضافه کرد: بازیگری یک هنر فردی و مستقل نیست بلکه هنری است جمعی و ماحصل تلاش یک گروه در کار بازیگر دیده می‌شود. یک بازیگر نمی‌تواند مانند یک نقاش در خلوت خود دست به خلق هنری بزند.

گفتنی است روز جهانی بازیگر ۸ سپتامبر برابر ۱۷ شهریور ماه است. در ایران روز ۱۴ اردیبهشت ماه هم به نام روز بازیگر نام‌گذاری شده است.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.