انجام مراسم قرعه‌کشی لیگ قهرمانان زنان آسیا ۲۰۲۶| رقبای تیم والیبال زنان فولاد مبارکه سپاهان مشخص شدند پایان لیگ برتر فوتسال زنان در سایه‌ای از ابهام خانه داری| درباره مزایای دکوراسیون با گیاهان آپارتمانی چه می‌دانید؟ توزیع «کارت امید مادر» وارد فاز اجرایی شد پادکست| رهبر شهید: والدین لازم است فرزندان خود را از کودکی با کتاب خواندن آشنا کنند خانه‌داری| گل‌های مناسب سفره هفت‌سین کدامند؟ ایجاد یک تحول بنیادی در درک نقش زنان در جنگ در جامعه| بازخوانی تاریخ، تصویری مقتدر از مقاومت ارائه می‌دهد معرفی چند روش حمایتی والدین در شرایط جنگ از کودکان نوزدهمین شب میدان داری بانوان رسانه|امیدآفرینی نقش اصلی «پاتوق همبستگی رسانه و مردم» پیام یک معلم مشهدی به دانش آموزان| درس آخر: «عشق به کشور» هر خانه، یک پایگاه | همدلی به سبک بانوان محله «سیدرضی» کنترل وزن و بهبود سوخت‌وساز بدن با مصرف اندازه چای هیئت‌داری دختران مشهدی در «میدان حجاب» قضاوت در مستطیل سبز | شنیدنی‌هایی از دنیای بازیکنی و کمک‌داوری فوتبال پادکست| رهبر شهید: راهکار ناسازگاری‌ها در زندگی مشترک، کنار آمدن و سازگاری زوجین است سرانجام برگزاری ۲ هفته پایانی لیگ برتر هندبال بانوان چه می‌شود؟
سرخط خبرها
فروش غیرقانونی قرص‌های سقط در فضای مجازی جرم است

فروش غیرقانونی قرص‌های سقط در فضای مجازی جرم است

  • کد خبر: ۳۵۷۳۵۹
  • ۱۹ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۱
به گفته سرپرست دفتر ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات سازمان غذا و دارو، فروش، تبلیغ و توزیع دارو‌های سقط در فضای مجازی جرم است و تنها مراکز درمانی مجاز با نسخه پزشک امکان نگهداری و فروش این دارو‌ها را دارند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سعید مهرزادی اظهار کرد: طبق ماده ۶۲۴ قانون مجازات اسلامی، هر فردی که با تجویز دارو یا اقدام دیگری موجب سقط جنین شود، به دو تا پنج سال حبس محکوم خواهد شد و در صورت انجام آن بدون رضایت زن باردار، مجازات شدیدتری در انتظار مرتکب است.

وی افزود: قانون «حمایت از خانواده و جوانی جمعیت» نیز فروش، تبلیغ و توزیع دارو‌های سقط را جرم‌انگاری کرده و تنها مراکز درمانی مجاز با نسخه پزشک می‌توانند این دارو‌ها را مصرف یا نگهداری کنند.

سرپرست دفتر ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات سازمان غذا و دارو تأکید کرد: مصرف خودسرانه این دارو‌ها می‌تواند باعث خونریزی شدید، عفونت، ناباروری و حتی مرگ شود و صفحات آنلاین با وعده ارسال محرمانه، جان زنان و به‌ویژه نوجوانان را به خطر می‌اندازند.

بنا بر اعلام سازمان غذا و دارو، وی از مردم خواست در صورت مشاهده فروش غیرمجاز، موارد را از طریق سامانه ۱۹۰ گزارش دهند و خاطرنشان کرد: سازمان غذا و دارو در کنار دستگاه‌های قضایی و امنیتی، پیگیری جدی این تخلفات را ادامه خواهد داد.

منبع: ایلنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.