معرفی یک نسخه خانگی برای جلوگیری از شکستگی لگن در زنان لیگ برتر بسکتبال زنان به هفته هفدهم رسید| قهوه باتسام با ۲۱ امتیاز در رده پنجم جدول پایان هفته شانزدهم لیگ برتر فوتبال زنان با برد تیم خاتون بم مقابل پرسپولیس دوری ۶ هفته‌ای بانوی نایب قهرمان المپیک از تکواندو سرطان سینه یک بیماری ناگهانی و غیرقابل‌کنترل نیست| کاهش سن ابتلا در زنان آغاز مرحله گروهی بخش نوجوانان جام جهانی گرجستان از امروز (جمعه ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۴)| دختر شمشیرباز ایران در مرحله گروهی حذف شد هفته هشتم رقابت‌های لیگ برتر هندبال بانوان امروز (۱۰ بهمن ۱۴۰۴) برگزار شد| سپاهان، تیم بدون شکست گفت‌وگوی بهروزآذر با زنان بازداشت‌شده ناآرامی‌های اخیر در زندان قرچک ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علیرضا غلامی آغاز نیم‌فصل دوم لیگ برتر هندبال بانوان با برگزاری ۴ دیدار افزایش سقف تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در سال ۱۴۰۵ عفاف و حجاب در اسلام، ۲ مفهوم به هم پیوسته| وقتی کرامت زن و استحکام خانواده هم مد نظر است خبر جدید از برگزاری رقابت‌های بسکتبال کاپ آسیا دیویژن B زیر ۱۸ سال بانوان کسب دومین پیروزی مشهدی ها در هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال زنان برگزاری شب شعر «ملیکه ملکوت» در مسجد مقدس جمکران تعیین ۱۰ درصد از مهریه به عنوان حق الوکاله طلاق، پدیده‌ای پیچیده فعالیت پررنگ زنان، رمز ماندگاری هنر ۸ هزار ساله سفالگری در ایران آغاز دیدار‌های هفته هفدهم لیگ بسکتبال بانوان، فردا (جمعه ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۴) | تیم‌های مدعی به دنبال تکرار برد‌های خود هستند هشدار یک متخصص درباره زیبایی فوری به کمک اسفنج‌های دریایی و چند قطره اسید!| اسپیکیول دقیقا چیست؟
سرخط خبرها
بهترین فاصله سنی برای فرزندان کدام گزینه است؟

بهترین فاصله سنی برای فرزندان کدام گزینه است؟

  • کد خبر: ۳۵۷۵۶۹
  • ۱۹ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۴
یک مدرس و متخصص فرزندپروری در پاسخ به این سئوال که بهترین فاصله سنی برای فرزندان کدام گزینه است؟، توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مریم تگریان با اشاره به اینکه مفهوم دلبستگی تا پایان دو سال اول زندگی مهم‌ترین مفهومی است که در کودک شکل می‌گیرد و همه پیوند او با محیط از طریق این دلبستگی ایمن تأمین می‌شود، اظهار کرد: اگر بچه در این دو سه سال اول زندگی بتواند با والدینش ارتباطی خوبی بگیرد، توجه کافی به نیاز‌های اولیه‌اش دریافت کند و آغوش گرم مادر همیشه برایش باز باشد رشد خوبی خواهد داشت؛ بنابراین بهتر است بعد از دو سال اول؛ فرزند جدیدی پا به خانواده بگذارد که کانون ایمن دلبستگی فرزند اول خدشه‌دار نشود.

وی متذکر شد: در بچه‌های دبستان تفکر انتزاعی شکل گرفته و می‌توانند رفتار پدر و مادر را تحلیل کنند و در نتیجه زمینه حسادت ورزی قوی تری دارند. از طرفی با این فاصله سنی دنیای فرزندان ما خیلی دور از هم است. آنها نمی‌توانند به خوبی یکدیگر را درک کنند و رابطه خواهر برادری قوی بسازند.

این مدرس و متخصص فرزندپروری با اشاره به اینکه فاصله سنی مطلوب می‌تواند ۳ تا ۵ سال باشد، ادامه داد: در این سن بچه‌ها دیگر شیر نمی‌خورند، پوشک نمی‌شوند و چرخه دلبستگی را کامل کرده‌اند. نیاز به هم‌بازی دارند و از بازی با همسالان و ارتباط با دیگران لذت می‌برند.

تگریان گفت: در نهایت بحث مهارت‌های فرزندپروری مهم‌ترین اصل ماست. حتی اگر بچه‌ها در بهترین فاصله سنی باشند اگر پدر و مادر بلد نباشند با آنها چطور تعامل کنند، چطور بچه اول را آماده کنند، چطور برای هر بچه وقت جداگانه‌ای اختصاص بدهند، و... این وسط رابطه بچه‌ها خراب می‌شود.

وی باا اشاره به اینکه در یک سال اول تولد فرزند دوم خیلی زمینه اختلاف فراهم نیست، یادآور شد:، چون فرزند دوم هنوز کوچک است و چندان مداخله‌ای در کار‌های فرزند اول نمی‌کند و تا بیاید و راه بیفتد مادر می‌تواند با مهارت‌های درست رابطه خوبی بین بچه‌هایش بسازد.

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.