مبینا نعمت‌زاده بازی‌های آسیایی را از دست داد زیارت بیش از یک میلیون نفر زائر از بقعه حضرت بی بی حکیمه (س) در سال یک بانوی شاعر نیشابوری موفق به دریافت نشان «درجه یک هنر» شد «دیو و دختر»، روایتی کودکانه از مهارت‌های زندگی در مشهد دستور پخت کیک کدو سبز در منزل + فیلم چرا تفکیک زباله مهم است؟ | تجربه سبک زندگی هوشمندانه جزئیاتی از اقدامات حمایتی بهزیستی از فرزندان خانواده‌های زنان سرپرست خانوار خراسان رضوی ۴۲ درصد سرطان‌ها با یک تغییر ساده ناپدید می‌شوند | هشدار به زنان ۴۰ تا ۷۹ ساله اردوی جدید تیم ملی فوتسال بانوان آغاز شد (۹ خرداد ۱۴۰۵)| آزمون بزرگ برای ستاره‌های جوان و باتجربه ۵ ویژگی طلایی یک خانه «شخصیت‌ساز»؛ فرزندان موفق در چه فضایی بزرگ می‌شوند؟ کنگره‌ای بین‌المللی برای خواهر امام رضا (ع) | بانویی که بارگاهش در ایران زیارتگاه شیعیان عرب خلیج فارس است هشدار یک پزشک: ابتلای زنان به «ام‌اس» ۴ برابر مردان است مهمترین چالش تیم ملی والیبال زنان ایران برای اعزام به ناگویا چیست؟ خانه داری | آیا می‌توان قارچ را بدون سیاه شدن بیشتر در فریزر نگهداری کرد؟ تولد ۲۰ هزار و ۴۴۰ نوزاد در استان لرستان طی سال ۱۴۰۴| تعداد دوقلو‌ها چقدر ثبت شده است؟ برگزاری مسابقات جایزه بزرگ دوومیدانی بانوان در استان‌های البرز و تهران| شرط اعزام ورزشکاران به مسابقات ناگویا چیست؟ دختران ملی‌پوش خراسانی در میادین آسیایی می‌درخشند| کسب مدال طلای مسابقات والیبال کاوا توسط تیم ملی مستند عروس لبنان وارد مرحله فنی شد| روایت زندگی نخستین زن ایرانی ترورشده به دست رژیم غاصب صهیونیستی زنان، بیشترین متقاضی دریافت مجوز‌های مشاغل خانگی در کشور کسب مدال نقره توسط بانوی ملی‌پوش دوومیدانی ایران در ماده ۳۰۰۰ متر مسابقات آسیایی
سرخط خبرها
۶.۵ میلیون زن سرپرست خانوار در کشور شناسایی شده‌اند

۶.۵ میلیون زن سرپرست خانوار در کشور شناسایی شده‌اند

  • کد خبر: ۳۵۹۷۷۲
  • ۲۹ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۷
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه ۶.۵ میلیون زن سرپرست خانوار در کشور شناسایی شده‌اند، گفت: اشتغال زنان نیازمند نگاه تخصصی و تفکیکی است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا بهروزآذر از آغاز پایلوت ملی اشتغال زنان در مازندران خبر داد و اظهار کرد: این طرح با تفکیک ۹ گروه هدف تلاش دارد الگویی جامع برای توسعه اشتغال زنان در سراسر کشور ارائه دهد.

وی با تأکید بر اینکه اشتغال زنان نیازمند نگاه تخصصی و تفکیکی است، از شناسایی ۹ گروه هدف در مطالعات معاونت زنان خبر داد و تصریح کرد: زنان با معیشت شکننده (دهک‌های ۱ تا ۳) که عمدتاً تحت حمایت کمیته امداد و بهزیستی قرار دارند، در معرض حذف از چرخه اقتصادی هستند. زنان خانه‌دار خانواده‌محور که خواهان اشتغال در خانه برای حمایت از فرزندان و کمک به معیشت خانواده‌اند، و نیز زنان سرپرست خانوار ناشی از فوت همسر (حدود ۶.۵ میلیون نفر) که بسیاری تجربه مدیریت مالی شخصی نداشته‌اند، از دیگر گروه‌ها هستند. در کنار آن، زنان سرپرست خانوار ناشی از طلاق با توجه به رشد ۴۱ درصدی طلاق، جمعیت رو به افزایشی را تشکیل می‌دهند.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه زنان روستایی و عشایری نیز با سبک زندگی و نیاز‌های متفاوت، باید در برنامه‌ریزی‌ها لحاظ شوند. همچنین زنان دارای مهارت‌های فنی و آموزش‌دیده، اما فاقد دسترسی به بازار کار، دانشجویان و دانش‌آموختگان دختر که ۶۴ درصد متقاضیان دانشگاه را شامل می‌شوند ولی تنها ۱۲ درصد شرکت‌های دانش‌بنیان را مدیریت می‌کنند، نیازمند توجه ویژه هستند، ادامه داد: افزون بر این، زنان نوآور و متخصص برای ورود به عرصه‌های مدیریتی و اقتصادی، و کارآفرینان نوپا و سریالی که توانایی توسعه کسب‌وکار و اشتغال‌زایی دارند نیز باید مورد حمایت قرار گیرند.

بهروزآذر تأکید کرد: برخی دستگاه‌ها مانند بهزیستی برنامه‌های تخصصی در این حوزه دارند، اما بسیاری دیگر هنوز تفکیکی برای گروه‌های هدف زنان انجام نداده‌اند. اگر بخواهیم مسئله اشتغال زنان را حل کنیم، باید تقسیم کار دقیق میان دستگاه‌ها مشخص شود و هر نهاد مسئولیت خود را در قبال یک یا چند گروه هدف بپذیرد.

وی با بیان اینکه برنامه‌های توسعه‌ای باید در سطوح شهرستانی و استانی تدوین شود، خاطرنشان کرد: کارآفرینی از اشتیاق آغاز می‌شود، به ایجاد کسب‌وکار می‌رسد و در نهایت توسعه می‌یابد. این زنجیره باید در برنامه‌های محلی و ملی لحاظ شود، چرا که نگاه جزیره‌ای به حوزه زنان ناترازی‌ها را بازتولید خواهد کرد.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.