ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علیرضا غلامی آغاز نیم‌فصل دوم لیگ برتر هندبال بانوان با برگزاری ۴ دیدار افزایش سقف تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در سال ۱۴۰۵ عفاف و حجاب در اسلام، ۲ مفهوم به هم پیوسته| وقتی کرامت زن و استحکام خانواده هم مد نظر است خبر جدید از برگزاری رقابت‌های بسکتبال کاپ آسیا دیویژن B زیر ۱۸ سال بانوان کسب دومین پیروزی مشهدی ها در هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال زنان برگزاری شب شعر «ملیکه ملکوت» در مسجد مقدس جمکران تعیین ۱۰ درصد از مهریه به عنوان حق الوکاله طلاق، پدیده‌ای پیچیده فعالیت پررنگ زنان، رمز ماندگاری هنر ۸ هزار ساله سفالگری در ایران آغاز دیدار‌های هفته هفدهم لیگ بسکتبال بانوان، فردا (جمعه ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۴) | تیم‌های مدعی به دنبال تکرار برد‌های خود هستند هشدار یک متخصص درباره زیبایی فوری به کمک اسفنج‌های دریایی و چند قطره اسید!| اسپیکیول دقیقا چیست؟ سهمیه بیشتر زنان نسبت به مردان در ۳ رشته المپیکی جدایی سرمربی خارجی تیم ملی بسکتبال زنان ایران از این تیم| سرمربی جدید قرارداد بست ضرورت انجام غربالگری سرطان قبل از آغاز دوران بارداری| سرطان رحم انواع پاتولوژی دارد کسب رتبه ۱۲۵۰-۱۰۰۱ دانشگاه الزهرا (س) در آخرین نتایج منتشر شده از رتبه‌بندی موضوعی تایمز ۲۰۲۶ سهم پدران از مرخصی والدین در کره جنوبی به یک سوم رسید| استفاده بیش از ۱۸۴ هزار نفر از پدران در بخش مرخصی‌ها آشنا کردن فرزندان با مهارت های مختلف و جدید در شرایط قطع اینترنت خانه داری| نگهداری نان سبوس‌دار چگونه باید باشد؟ درباره صعود خبرساز تیم فوتبال زنان استقلال به لیگ برتر| وقتی لیگ بانوان، دنیای متفاوتی دارد نجات ۵۰۰ چشم نوزادان نارس در مازندران با روش تزریق داخل شبکیه
سرخط خبرها
اعتراض نوجوانان فرانسوی به سیاست‌های حمایتی مکرون از کودک کشی در غزه

اعتراض نوجوانان فرانسوی به سیاست‌های حمایتی مکرون از کودک کشی در غزه

  • کد خبر: ۳۵۹۹۱۸
  • ۳۰ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۳
مسائل جاری در فلسطین و بازی مطلق کاخ الیزه در زمین صهیونیست‌ها و حمایت مکرون از نسل‌کشی کودکان و زنان بی‌گناه در نوار غزه سبب شد بسیاری از نوجوانان فرانسوی نسبت به وقایع پیرامونی خود حساس شوند، این حساسیت مزمن خود را در جریان اعتصاب‌های اخیر نشان داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مسائل جاری در فلسطین و بازی مطلق کاخ الیزه در زمین صهیونیست‌ها و حمایت مکرون از نسل‌کشی کودکان و زنان بی‌گناه در نوار غزه سبب شد بسیاری از نوجوانان فرانسوی نسبت به وقایع پیرامونی خود ـ چه در داخل و چه در خارج از کشور ـ حساس شوند، این حساسیت مزمن خود را در جریان اعتصاب‌های اخیر نشان داد.

نکته اساسی اینجاست که آموزگاران فرانسوی این اعتصاب را به‌پشتوانه حمایت خاص و بی‌سابقه دانش‌آموزان صورت داده‌اند. دانش‌آموزان در اعتصاب‌های صورت‌گرفته در فرانسه معمولاً غایب بوده‌اند، زیرا اساساً بسیاری از آنها علاقه‌ای به سیاست ندارند، اما آنها امروز آنها علیه نظام سرمایه‌داری حاکم بر کشورشان و دموکراسی ادعایی ترسیم‌شده حول آن خروش و طغیان کرده و خواستار "گذار ساختاری" و نه صرفاً "گذار سیاسی" در کشورشان هستند.

رسانه‌های فرانسوی می‌گویند بخش آموزش، یکی از ستون‌های اصلی اعتصاب‌های جدید در این کشور بوده است. یک‌سوم آموزگاران مدارس ابتدایی، قصد شرکت در این حرکت اعتراضی را دارند، رقمی که می‌تواند این رویداد را به سطح اعتصاب عظیم سال ۲۰۲۳ علیه اصلاحات نظام بازنشستگی برساند. در پاریس، نزدیک به نیمی از آموزگاران اعتصاب کرده‌اند و پیش‌بینی می‌شود دست‌کم ۹۰ مدرسه تعطیل شود. این جنبش، حتی فراتر از شش اتحادیه اصلی آموزش‌وپرورش، به اتحادیه‌های مدارس خصوصی نیز سرایت کرده است، که نشان از همبستگی بی‌سابقه در این بخش دارد.

اعتصاب تاریخی و گسترده فرانسوی‌ها در روز پنج‌شنبه ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۵، نقطه آشکارساز تقابل نسل نوین این کشور اروپایی با ساختار حکمرانی آن محسوب می‌شود. در حالی که فرانسوی‌ها در یک روایت‌سازی دروغین خود را نماد دموکراسی در نظام بین‌الملل قلمداد می‌کنند، نسل Z در این کشور این روایت را درهم شکسته و درصدد ترسیم ساختاری نوین بر اساس حکمرانی معقول و فراگیر در کشورشان برآمده‌اند. یکی از ویژگی‌های خاص اعتصاب اخیر، حضور گسترده و پررنگ دانش‌آموزان و نوجوانان فرانسوی در آن بوده است، این خصلت، اعتصاب اخیر را نسبت به اعتصاب‌های قبلی متمایز جلوه داده است.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.