برگزاری دومین نشست علمی فرهنگی کنگره بین‌المللی حضرت بی‌بی حکیمه (س) در مشهد رواق نجمه خاتون (س) حرم مطهر رضوی میزبان بانوان در محفل زیارت عاشورا و گفتمان دینی می‌شود (۱۳ مهر ۱۴۰۵) حضور ۱۰ تیم در فصل جدید لیگ برتر بسکتبال بانوان کشور | مسابقات از ۸ آبان ماه ۱۴۰۵ آغاز می‌شود مادر؛ معمار نخستین هویت و ریشه اصیل نسل آینده هشدار | شیوع اختلالات خلقی و اضطرابی در زنان شاغل در کشور ۲ برابر مردان است مهریه در مجلس شورای اسلامی به کجا رسید؟ احکام شرعی | درباره حکم شرعی شستن لباس نجس با لباسشویی چه می‌دانید؟ ویژه‌برنامه‌های رواق حضرت نجمه خاتون(س) حرم مطهر رضوی برای بانوان ( یکشنبه؛ ۱۲ مهر ۱۴۰۵) عدم هماهنگی با همسر؛ بزرگترین چالش والدین در تربیت فرزندان | راهکار چیست؟ حضور بانوی اسکی‌باز خراسانی در نخستین حضور ایران در قهرمانی رولراسکی آسیا ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید حسن غفاری تلگرد ثبت بیش از یک هزار واقعه طلاق در خراسان شمالی در نیمه نخست سال ۱۴۰۵ آشپزی | سوپ کدو حلوایی؛ یکی از محبوب‌ترین سوپ‌های پاییزی + طرز تهیه ضرورت تقویت نقش زنان در عرصه‌های مدیریتی و اجتماعی افزایش ۶۰ درصدی کسب مدال طلای آسیایی توسط بانوان ایرانی در این دوره از رقابت‌ها فراهم شدن شرایط استفاده از VAR در برخی مسابقات لیگ فوتبال زنان آیا فریز تخمک برای همه زنان ضروری است؟ ۴۱ درصد فوتی‌های مشهد را زنان تشکیل می‌دهند | میانگین سنی ۷۰ سال نداشتن سابقه خانوادگی به معنای مصونیت از سرطان پستان نیست آیا زنان هم به سرطان پروستات مبتلا می‌شوند؟
سرخط خبرها
ضرورت ورود جدی فدراسیون به بحران حواشی تکواندوی بانوان

ضرورت ورود جدی فدراسیون به بحران حواشی تکواندوی بانوان

  • کد خبر: ۳۶۱۵۷۳
  • ۰۶ مهر ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۵
تکواندوی بانوان ایران در چند سال اخیر با داستانی دنباله‌دار مواجه بوده است؛ موفق در نتیجه‌گیری و گرفتار در حاشیه.

به گزارش شهرآرانیوز، قهرمانی در آسیا، کسب نخستین مدال طلای مسابقات قهرمانی جهان، کسب یک نقره و یک برنز در المپیک پاریس از دو فرصت و رکوردشکنی در بزرگترین رویداد ورزشی و چندین مقام بین‌المللی دیگر از دستاورد‌های بزرگ تکواندو بانوان ایران است.

با وجود این موفقیت‌ها، اما حواشی تکواندو بانوان چندین برابر بخش مردان است و در این چند سال همواره ادامه داشته و راهی نیز تاکنون برای مقابله با آن از سوی مسئولان این فدراسیون اندیشیده نشده است.

اوج این حواشی و آتش زیر خاکستر آن به اتفاقات قبل از المپیک پاریس برمی‌گردد که پس از این رویداد علنی شده و در نهایت موجب گردید تا مینو مداح از هدایت تیم ملی کناره‌گیری کند.

درگیری مهروز ساعی با مینو مداح، صحبت‌های عجیب و دور از انتظار مبینا نعمت‌زاده دارنده مدال برنز المپیک، برخورد مهروز ساعی نفر اول کادر فنی تیم ملی بانوان با برخی بازیکنان، درگیری نعمت‌زاده و پدرش با یکی از پیشکسوتان تکواندو، مسائلی که باعث جدایی اصغر رحیمی از این مجموعه شد و حالا درگیری دو خواهر در جریان هفته نخست لیگ برتر بانوان با عوامل برگزاری؛ بخشی از حواشی دنباله‌دار تکواندو بانوان است.

به‌نظر می‌رسد هادی ساعی رئیس جوان فدراسیون تکواندو که مجموعه تحت مدیریتش در نتیجه گیری جایی برای بحث نگذاشته و کاملا موفق بوده است، برای بخش بانوان نیز دنبال راه چاره باشد؛ چراکه نمی‌شود در تمامی این مسائل، دیگران مقصر بوده یا از بیرون فدراسیون به دنبال حاشیه‌سازی بوده باشند.

اکنون این حواشی موفقیت‌های تکواندو را هم تحت تاثیر قرار داده و وقت آن رسیده تا تصمیم قاطعی با هر فرد یا افرادی که در بخش بانوان سنگ‌اندازی می‌کنند صورت بگیرد، حتی اگر مشکل از داخل مجموعه باشد.

با در پیش بودن بازی‌های جوانان آسیا، بازی‌های کشور‌های اسلامی، مسابقات قهرمانی جهان و در نهایت بازی‌های آسیایی؛ فدراسیون نیاز به آرامش داشته تا روند خوب خود را ادامه دهد نه اینکه از داخل آسیب ببیند؛ پس رئیس فدراسیون باید دست به کار شده و تصمیمات لازم را بدون در نظر گرفتن ملاحظات، اتخاذ کند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.