مغفول ماندن بسیاری از نقش‌های زنان در جنگ‌های تحمیلی اخیر | رسانه ها، پیگیر بازنمایی هویت واقعی زن ایرانی را باشند بانوی ملی‌پوش تیراندازی ایران: همه تیراندازان حاضر در فینال حرفه‌ای هستند آیا جمله «با خودش زندگی می‌کنم نه خانواده‌اش»، تفکر درستی است؟ خانه‌داری| با چند روش ساده، آشپزخانه را ایمن کنیم آغاز دومین مرحله از اردوی آماده‌سازی تیم ملی بانوان پارادوومیدانی از دوشنبه (۵ مرداد ماه ۱۴۰۵) وقتی ماندن در تولید سخت‌تر از شروع آن است| ایجاد یک کسب و کار و اشتغال برای بانوان شهر توسط یک بانوی لرستانی آغاز شمارش معکوس خاتون برای سومین ماجراجویی قاره‌ای گروه‌های مردمی جهادی پای کار ترویج فرزندآوری آمدند تهدید صمیمیت خانواده با استفاده افراطی از فضای مجازی نائب قهرمانی خراسان رضوی در مسابقات کاتای قهرمانی بانوان کشور ویدیو| روایت تکان‌دهنده امدادگر از دق کردنِ دختر سه ساله دکتر جمیله علم‌الهدی: حفظ وحدت انتظار امروز شهید رییسی از همه است پیکر مادر شهیدان داروغه در کاشان تشییع و خاکسپاری شد آمریکا پنج قلوهای معروف یزدی را یتیم کرد | روایت همسر و دختر شهید از روز حادثه + فیلم بررسی جایگاه نهاد خانواده در دیدگاه رهبر شهید انقلاب| مادر نخستین معلم جامعه است کسب مدال برنز توسط بانوی ایرانی در جام‌جهانی تیراندازی در هانگژو چین آموزش قرآن؛ محور اصلی فعالیت های شاگرد زرنگ مکتب ملا نازنین‌بیگم | خانه‌ای که بوی گلاب و اسپند می‌دهد
سرخط خبرها
سفر معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده به چین| اجلاس عالی‌رتبه جهانی رهبران در موضوع زنان برگزار می‌شود

سفر معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده به چین| اجلاس عالی‌رتبه جهانی رهبران در موضوع زنان برگزار می‌شود

  • کد خبر: ۳۶۵۰۲۵
  • ۲۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۰
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، به منظور حضور و ایراد سخنرانی در اجلاس عالی‌رتبه جهانی رهبران در موضوع زنان به دعوت رسمی شن یی‌چین، رئیس فدراسیون زنان چین، عازم پکن شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا بهروزآذر معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، به منظور حضور و ایراد سخنرانی در اجلاس عالی‌رتبه جهانی رهبران در موضوع زنان به دعوت رسمی شن یی‌چین، رئیس فدراسیون زنان چین، عازم پکن شد.

موضوع اصلی این اجلاس «آینده مشترک؛ تسریع روند جدید توسعه جامع زنان» است و با سخنرانی رئیس‌جمهور چین و با حضور رهبران و وزرای مرتبط با امور زنان، رؤسای سازمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی، پژوهشگران و متخصصان حوزه زنان برگزار می‌شود.

این نشست با همکاری سازمان ملل متحد و در ادامه اجلاس رهبران جهان در موضوع زنان برگزار می‌شود و هم‌زمان با هشتادمین سالگرد تأسیس سازمان ملل متحد و سی‌امین سالگرد کنفرانس جهانی پکن در موضوع زنان، برنامه‌ریزی شده است.

در این اجلاس، رهبران کشور‌ها و اندیشمندان حوزه زنان با هدف بررسی چالش‌های جهانی از جمله تغییرات آب‌وهوایی، تحولات فناورانه و دیجیتال، و بحران‌های ناشی از جنگ به تبادل نظر خواهند پرداخت. همچنین، مرور دستاورد‌های کشور‌ها در راستای تحقق اهداف کنفرانس جهانی زنان پکن (۱۹۹۵)، بررسی میزان پیشرفت‌ها، و ترویج رویکرد مشترک نسبت به آینده جامعه زنان از دیگر محور‌های این نشست بین‌المللی است.

این اجلاس فرصتی برای برقراری گفت‌و‌گو‌های دوجانبه با مقامات سایر کشور‌ها نیز فراهم می‌کند تا ضمن معرفی پیشرفت‌های جامعه زنان ایران، زمینه‌های گسترش همکاری‌های بین‌المللی در این حوزه مورد بررسی قرار گیرد.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.