نکات مهمی که بانوان محجبه باید در مورد انتخاب چادر مشکی مناسب تابستان بدانند ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید غلامرضا ارباب بهارعلی رقابت‌های شطرنج قهرمانی رده‌های سنی آسیا| عسل ابراهیمی استاد فیده بانوان شد روایت دردناک مادر شهید ستایش علی‌حسینی از شهدای مدرسه میناب + فیلم و عکس تولد نوزاد پسری با وزن بیش از ۵ کیلوگرم در در بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه + تصویر حریفان تیم ملی در مسابقات کبدی زنان بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا مشخص شدند حضور ملی‌پوش مشهدی فوتبال در رقابت‌های دختران کمتر از بیست‌سال کافا ۲۰۲۶ رقابت‌های هاکی چمن قهرمانی آسیا| دختر ملی‌پوش مشهدی در اولین پیروزی ایران نقش پررنگی داشت تکه‌های بدن‌ فرشته‌های مدرسه شجره طیبه تشییع و تدفین شدند| روزی که تابوت‌ها سبک بودند و داغ‌ها سنگین + تصاویر روایت بانوی جوان نیشابوری که بی‌هیاهو گره از کار دیگران باز می‌کند| از تهیه خیرخواهانه جهیزیه تا شکل‌گیری یک خیریه اعضای یک خانواده در بهشت کنار هم هستند+ سند معتبر اختتامیه «حدیث زندگی» در حرم مطهر رضوی | دوره‌ای که سبک زندگی ایرانی-اسلامی را آموزش داد ۷۸۵ میلیارد تومان به مادران مشمول قانون جوانی جمعیت پرداخت شد بهره‌مندی بیش از هزار نفر از بانوان منطقه ۱۰ مشهد از طرح ترنم زندگی سهم ۵۴ تا ۵۷ درصدی زنان در سرپرستی خانوار‌های تحت حمایت کمیته حمایت کشور جام جهانی تیراندازی| هانیه رستمیان دوازدهم شد حضور نمایندگان ایران در دومین سمینار ورزش بانوان کمیته پارالمپیک آسیا ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا|شهید محمدمهدی آخوندزاده طرزجانی
سرخط خبرها
۲۵ استان کشور، میزبان المپیاد استعداد‌های برتر دختران

۲۵ استان کشور، میزبان المپیاد استعداد‌های برتر دختران

  • کد خبر: ۳۶۶۰۱۴
  • ۲۵ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۹
معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان از برگزاری هفتمین دوره المپیاد استعداد‌های برتر دختران کشور با حضور ورزشکاران دختر از ۲۵ استان کشور خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فریبا محمدیان اظهار کرد: هفتمین دوره المپیاد استعداد‌های برتر دختران کشور فرصتی ملی برای شناسایی و پرورش دختران مستعد ورزش در رشته‌های مختلف است.

وی ادامه داد: این رویداد ملی، نماد تغییر رویکرد در سیاست‌های ورزش بانوان کشور است؛ از اجرای متمرکز به مدل مشارکتی، از رقابت صرف به فرآیند شناسایی و پرورش استعداد، و از نگاه مقطعی به نظامی مستمر و توسعه‌محور. این تحول در چارچوب نگاه تخصصی وزارت ورزش و جوانان و حمایت‌های جدی دولت از گسترش عدالت ورزشی در حوزه بانوان شکل گرفته است.

معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه امسال همه استان‌های کشور درگیر برگزاری المپیاد هستند، افزود: در بخش دختران، ۲۵ استان کشور به‌عنوان میزبان رشته‌های مختلف انتخاب شده‌اند و سایر استان‌ها نیز با تشکیل تیم‌های خود در این رخداد حضور فعال دارند. در مجموع ۲۸ فدراسیون و انجمن ورزشی در ۴۰ ماده رقابتی در این دوره مشارکت دارند.

محمدیان افزود: استان‌های زنجان، مرکزی و گیلان هر یک در دو رشته بانوان میزبانی خواهند داشت و سایر استان‌ها نیز در یک رشته بانوان میزبانی را بر عهده گرفته‌اند.

وی با اشاره به اینکه مراسم افتتاحیه روز پنج‌شنبه ۲۴ مهرماه در اصفهان و اختتامیه در ۲۹ مهرماه در استان یزد برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد: یکی از ارزشمندترین دستاورد‌های این رویداد، اتکای کامل به ظرفیت‌های بومی استان‌ها در میزبانی و برگزاری مسابقات است.

معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان رده‌های سنی شرکت‌کنندگان را بین ۱۱ تا ۱۶ سال عنوان کرد و گفت: تا کنون بیش از ۴ هزار دختر ورزشکار در سامانه مبین وزارت ثبت‌نام کرده‌اند.

منبع: برنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.