نکات مهمی که بانوان محجبه باید در مورد انتخاب چادر مشکی مناسب تابستان بدانند ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید غلامرضا ارباب بهارعلی رقابت‌های شطرنج قهرمانی رده‌های سنی آسیا| عسل ابراهیمی استاد فیده بانوان شد روایت دردناک مادر شهید ستایش علی‌حسینی از شهدای مدرسه میناب + فیلم و عکس تولد نوزاد پسری با وزن بیش از ۵ کیلوگرم در در بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه + تصویر حریفان تیم ملی در مسابقات کبدی زنان بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا مشخص شدند حضور ملی‌پوش مشهدی فوتبال در رقابت‌های دختران کمتر از بیست‌سال کافا ۲۰۲۶ رقابت‌های هاکی چمن قهرمانی آسیا| دختر ملی‌پوش مشهدی در اولین پیروزی ایران نقش پررنگی داشت تکه‌های بدن‌ فرشته‌های مدرسه شجره طیبه تشییع و تدفین شدند| روزی که تابوت‌ها سبک بودند و داغ‌ها سنگین + تصاویر روایت بانوی جوان نیشابوری که بی‌هیاهو گره از کار دیگران باز می‌کند| از تهیه خیرخواهانه جهیزیه تا شکل‌گیری یک خیریه اعضای یک خانواده در بهشت کنار هم هستند+ سند معتبر اختتامیه «حدیث زندگی» در حرم مطهر رضوی | دوره‌ای که سبک زندگی ایرانی-اسلامی را آموزش داد ۷۸۵ میلیارد تومان به مادران مشمول قانون جوانی جمعیت پرداخت شد بهره‌مندی بیش از هزار نفر از بانوان منطقه ۱۰ مشهد از طرح ترنم زندگی سهم ۵۴ تا ۵۷ درصدی زنان در سرپرستی خانوار‌های تحت حمایت کمیته حمایت کشور جام جهانی تیراندازی| هانیه رستمیان دوازدهم شد حضور نمایندگان ایران در دومین سمینار ورزش بانوان کمیته پارالمپیک آسیا ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا|شهید محمدمهدی آخوندزاده طرزجانی
سرخط خبرها
بزرگداشت شهید «جمیله الشنطی»، الگوی سوم زن مسلمان در مشهد

بزرگداشت شهید «جمیله الشنطی»، الگوی سوم زن مسلمان در مشهد

  • کد خبر: ۳۶۷۹۲۱
  • ۰۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۰
دبیرکل اتحادیه جهانی زنان مسلمان، با اشاره به اینکه شهید «جمیله الشنطی» توفیق داشت و بعد از عمری فعالیت در عرصه مقاومت، به درجه والای شهادت رسید، گفت: این بانوی بزرگوار در حالی در شصت‌وهشت‌سالگی به شهادت رسید که یکی از الگو‌های سوم زن مسلمان بود.
مهدیه قمری
خبرنگار مهدیه قمری

به گزارش شهرآرانیوز، لاله افتخاری، در مراسم بزرگداشت شهید «جمیله الشنطی»، رهبر گروه‌های مقاومت بانوان در فلسطین، که عصر امروز (۳ آبان ۱۴۰۴) در اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: حضرت زینب(س) و حضرت فاطمه(س) برای ما الگو‌های شاخصی در سبک زندگی و ایفای نقش‌های مختلف همچون نقش مادری، همسری و دختری هستند.

وی با اشاره به اینکه شهید «جمیله الشنطی» توفیق داشت و بعد از عمری فعالیت در عرصه مقاومت به درجه والای شهادت رسید، بیان کرد: این بانوی بزرگوار در حالی در شصت‌وهشت‌سالگی به شهادت رسید که یکی از الگو‌های سوم زن مسلمان بود.

دبیرکل اتحادیه جهانی زنان مسلمان، تأکید کرد: الگوی سوم زن مسلمان در کنار خانه‌داری و مدیریت امور منزل، به فعالیت‌های اجتماعی در جامعه نیز توجه دارد و به فرمایش رهبر معظم انقلاب، الگوی سوم زن مسلمان الگوی «نه شرقی و نه غربی» است.

افتخاری با بیان اینکه زنان مجاهد ایرانی به فرمایش رهبر معظم انقلاب، «مدرس ثانویه سایر زنان جهان اسلام» هستند، یادآور شد: رفتار شهید «الشنطی» کاملاً براساس عمل به قرآن کریم بود، او نور الهی را درک کرد و با این کتاب آسمانی انس گرفت.

وی افزود: این بانوی بزرگوار به ولایت اجتماعی خود کاملاً عمل کرد. شهید «الشنطی» با مطالعه آیات قرآن کریم، به این نتیجه رسید که نباید به هجوم دشمنان به فلسطین بی‌توجه باشد؛ از این رو، در جبهه مقاومت فعالیت جدی خود را ادامه داد.

دبیرکل اتحادیه جهانی زنان مسلمان، گفت: زنان فلسطینی همواره نگران فرزند و همسر خود هستند؛ زیرا نمی‌دانند آن‌ها پس از خروج از منزل برای کار یا مدرسه و در سایر فعالیت‌های زندگی، به سلامت روز خود را به پایان می‌برند یا خیر.

افتخاری ادامه داد: بسیاری از مادران فلسطینی در جنگ با رژیم صهیونیستی، به این موضوع اشاره کردند که دشمن اجازه نمی‌دهد کودکان دریایی را که در فلسطین وجود دارد، تماشا کنند.

وی با اشاره به اینکه قرآن کریم ۱۴ قرن قبل فرموده است برخی از انسان‌ها خوب صحبت می‌کنند، اما وقتی قدرت به دستشان برسد، هم فساد می‌کنند هم انسان‌های دیگر را از بین می‌برند و این‌ها بدترین دشمن مردم هستند، تصریح کرد: شهید «الشنطی» علاوه بر اینکه استاد دانشگاه و تنها عضو زن سیاسی حماس بود، تلاش بسیاری کرد که حقوق زنان فلسطینی را در این کشور و حتی در مجامع مختلف بین‌المللی حفظ کند.

دبیرکل اتحادیه جهانی زنان مسلمان، یادآور شد: شهید «الشنطی» هم قرآن کریم را حفظ کرد و هم در مناسبت‌ها و شرایط مختلف می‌دانست که چگونه از آیات قرآن کریم استفاده کنند و به مردم اطلاع‌رسانی درست انجام دهد.

افتخاری بیان کرد: شهید «الشنطی» در کنار فعالیت‌های سیاسی خود، رئیس دارالقرآن بود و زنان و کودکان بسیاری را به حفظ قرآن کریم تشویق کرد تا جایی که شاهد بودیم وقتی مادری بالای پیکر فرزند شهیدش قرار می‌گرفت، محکم بود و مقابل دشمن مقاومت می‌کرد. حتی کودکانی که خانواده‌‌هایشان به شهادت می‌رسیدند، با درک آیات قرآن کریم، همچنان مقابل دشمنان می‌ایستادند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.