کاهش میانگین سنی بازیکنان در اردوی اخیر تیم ملی فوتسال بانوان ششمین همایش علمی بین المللی فاطمة الزهراء (س) + جزییات سهم ۶۶ درصدی زنان در مشارکت در طرح سنجش سلامت روان| هدف اصلی، غربالگری آسیب‌های روانی جنگ است تصویب مصوبه‌ای به نفع تیم ملی بسکتبال با ویلچر بانوان| بازنگری یک سیاست زنان روستایی به بازار ملی کشور متصل می‌شوند دعوت از ۸ بانوی خراسان رضوی در نهمین اردوی تیم ملی بسکتبال با ویلچر + اسامی پیشگیری از بیماری‌های مادرزادی با ارائه ۲۶ هزار مشاوره ژنتیک در خراسان رضوی فعالیت بیش از ۳۰۰ صندوق خرد بانوان روستایی و عشایری در خراسان شمالی| مزایای این صندوق‌ها چیست؟ طرز تهیه میکادو در منزل + فیلم ناگفته‌های مرضیه برومند از پیرزن گیلکی که ایده ساخت «خونه مادربزرگه» شد تاب‌آوری روانی؛ مهمترین مهارت برای گذشتن از فراز و نشیب‌های زندگی مشترک چند راهکار ساده برای انتخاب بهترین ضدآفتاب صعود برترین بانوان پینگ‌پنگ‌باز ایران در رنگینک جهانی فوتسال دختران ایران در داکار | از کاستاریکا تا ایتالیا؛ حریفان المپیکی مشخص شدند نجات ۵۹۰ مادر باردار از پرتگاه سقط در خراسان شمالی فعالیت ۵۰۸ هزار نفر از بانوان کشور در تولید و فروش صنایع دستی اگر باردار هستید از این کار پرهیز کنید رقابت‌های جام آسیای مرکزی | اولین پیروزی تیم ملی والیبال بانوان مقابل لبنان کسب شد نگاهی به نقش پررنگ زنان در جنگ رمضان| زندگی چگونه بر جنگ غلبه می‌کند؟
سرخط خبرها
شیروان میزبان مسابقات کشوری هندبال دختران خردسال

شیروان میزبان مسابقات کشوری هندبال دختران خردسال

  • کد خبر: ۳۶۹۱۷۸
  • ۰۸ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۵
به گفته رئیس هیئت هندبال شیروان، مسابقات کشوری هندبال دختران در رده سنی خردسالان به میزبانی این شهرستان برگزار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمد محمدزاده قانعی با اشاره به اینکه مسابقات کشوری هندبال دختران در رده سنی خردسالان به میزبانی شیروان برگزار می‌شود، بیان کرد: این رقابت ها از ۲۱ آبان ماه آغاز می‌شود.

وی گفت: این مسابقات با حضور تیم‌های برتر هندبال کشور در رده سنی خردسالان برگزار می‌شود و هندبالیست‌های دختر طی یک هفته به رقابت می‌پردازند.

رئیس هیئت هندبال شیروان ضمن اشاره به برگزاری چندین دوره مسابقات استانی و کشوری در شیروان افزود: سعی داریم با هدف شناسایی استعدادهای برتر در رشته هندبال، برنامه‌ریزی دقیقی جهت جذب و پرورش آنان انجام دهیم.

محمدزاده قانعی بیان کرد: برگزاری چنین رویدادهایی ضمن ایجاد شور و انگیزه در میان نوجوانان و جوانان، زمینه‌ساز تربیت نسل جدیدی از قهرمانان این رشته خواهد شد.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.