ناباروری در بسیاری موارد قابل درمان است| سن؛ یکی از مهم‌ترین عوامل اثرگذار بر باروری بانوان «رازیانه» باعث افزایش شیرمادر می‌شود معرفی یک فرمول نامرئی برای تربیت فرزندی قدرتمند مغفول ماندن بسیاری از نقش‌های زنان در جنگ‌های تحمیلی اخیر | رسانه ها، پیگیر بازنمایی هویت واقعی زن ایرانی را باشند بانوی ملی‌پوش تیراندازی ایران: همه تیراندازان حاضر در فینال حرفه‌ای هستند آیا جمله «با خودش زندگی می‌کنم نه خانواده‌اش»، تفکر درستی است؟ خانه‌داری| با چند روش ساده، آشپزخانه را ایمن کنیم آغاز دومین مرحله از اردوی آماده‌سازی تیم ملی بانوان پارادوومیدانی از دوشنبه (۵ مرداد ماه ۱۴۰۵) وقتی ماندن در تولید سخت‌تر از شروع آن است| ایجاد یک کسب و کار و اشتغال برای بانوان شهر توسط یک بانوی لرستانی آغاز شمارش معکوس خاتون برای سومین ماجراجویی قاره‌ای گروه‌های مردمی جهادی پای کار ترویج فرزندآوری آمدند تهدید صمیمیت خانواده با استفاده افراطی از فضای مجازی نائب قهرمانی خراسان رضوی در مسابقات کاتای قهرمانی بانوان کشور ویدیو| روایت تکان‌دهنده امدادگر از دق کردنِ دختر سه ساله دکتر جمیله علم‌الهدی: حفظ وحدت انتظار امروز شهید رییسی از همه است پیکر مادر شهیدان داروغه در کاشان تشییع و خاکسپاری شد آمریکا پنج قلوهای معروف یزدی را یتیم کرد | روایت همسر و دختر شهید از روز حادثه + فیلم بررسی جایگاه نهاد خانواده در دیدگاه رهبر شهید انقلاب| مادر نخستین معلم جامعه است
سرخط خبرها
عامل تجاوز به زنان جویای کار به دو بار اعدام محکوم شد

عامل تجاوز به زنان جویای کار به دو بار اعدام محکوم شد

  • کد خبر: ۳۷۰۱۱۵
  • ۱۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۵
مرد آزارگر که زنان را به بهانه کار به دام انداخته بود، به اتهام افساد فی‌الارض در دادگاه انقلاب محاکمه و محکوم به اعدام شد. او پیش از این در دادگاه کیفری یک استان تهران نیز بابت آزار و اذیت‌های قربانیان حکم مرگ گرفته بود.

به گزارش شهرآرانیوز، این مرد معروف به «آپاچی سوار» متهم است با درج آگهی در سایت دیوار به بهانه نگهداری از مادر سالمندش، پرستاری از کودک یا نظافت خانه، زنان را به بهانه کار فریب داده و به چهارراه ایران‌خودرو در تهران می‌کشاند. متهم، قربانیان را به مکان‌های خلوت منتقل و با بستن دست و پای آنان با استفاده از شال و روسری متعلق به خود زنان، مرتکب عمل تجاوز می‌شد و پس از آن، وجوه نقد، طلا و تلفن‌همراه آنها را به سرقت می‌برد. وی با طرح شکایت شاکیان در اسفند سال گذشته، توسط پلیس دستگیر و بازداشت شد. پرونده او به اتهام ارتکاب جرائم متعدد، برای رسیدگی به شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران ارجاع و در آن شعبه به مجازات اعدام محکوم شد. بخشی از پرونده نیز به اتهام آدم‌ربایی در شعبه اول بازپرسی دادسرای جنایی تهران مفتوح بود. ۱۱ نفر از زنان شاکی با حضور در دادسرا، از متهم به اتهام آدم‌ربایی شکایت کردند. این متهم در برابر اتهام ۱۱ فقره آدم‌ربایی به عنف، ۱۳ مورد سرقت، ۱۱ مورد تهدید با سلاح سرد نسبت به زنان و دختران، ۹ فقره سرقت مقرون به آزار توأم با ضرب و جرح هم قرار گرفته بود. با توجه به تعدد جرائم ارتکابی و همراهی آنها با خشونت شدید، اعمال متهم از مصادیق افساد فی‌الارض تشخیص یافت و پرونده برای رسیدگی به دادگاه انقلاب تهران ارجاع شد.

متهم چند هفته پیش در دادگاه انقلاب محاکمه شد و در این جلسه گفت: سال‌ها پیش در پی اختلاف و درگیری با همسرم از او جدا شدم. بعد از آن نتوانستم دوری زنم را تحمل کنم و به فردی افسرده تبدیل شدم که فقط تشنه انتقام بود. این وضعیت در محیط کار نیز مرا به فردی پرخاشگر بدل کرد و مدام با همکارانم درگیری داشتم. هیچ‌کس از من خوشش نمی‌آمد و بدرفتاری‌های زیادی با آنها داشتم. همین کینه و عقده‌ها سبب شد از زنان متنفر شوم و به قصد انتقام، آنان را ربوده و مورد تجاوز قرار دهم. به دلیل مشکلات مالی، اموال‌شان را نیز به سرقت می‌بردم. اشتباه کردم و این کینه و تنفر هم به زنان آسیب رساند و هم زندگی خودم را نابود کرد.

پس از پایان جلسه محاکمه متهم به زندان بازگشت. محسن اختیاری، بازپرس شعبه اول دادسرای جنایی تهران، با تأیید این خبر به جام جم گفت: مرد آزارگر پس از محاکمه در دادگاه انقلاب، از سوی قضات پرونده به مجازات اعدام محکوم شد. این در حالی است که وی پیش‌تر در دادگاه کیفری یک استان تهران نیز به همین مجازات محکوم شده بود و اکنون با دو حکم اعدام مواجه است. پرونده او به‌زودی به دیوان عالی کشور ارسال خواهد شد.

منبع: جام جم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.