پیام عروس خانم از کف خیابان به پشت لانچر‌ها + فیلم احتمال بالای بستن قرارداد خانم گل لیگ فوتسال بانوان با تیم استقلال افزایش شانس بارداری در زنان نابارور با مصرف مکمل گیاهی گل مغربی اردیبهشت ماه، زمان ایده‌آل نگهداری و رسیدگی به گیاهان آپارتمانی مصرف نمک در بارداری باید متعادل باشد| ضرورت توجه به عوارض مغزی در جنین با تغذیه نادرست چرا عزت نفس، حیاتی‌ترین سرمایه یک زن است؟ ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید محمدمهدی محمدزاده آبروان دختران خورشید | دختران نوجوان در مراسم معنوی بسته‌بندی نبات متبرک پای سفره امام رضا (ع) نشستند افزایش خطر سرطان با افزایش سن در زنان| بهترین سن شروع ماموگرافی ۴۰ سالگی است اهدای اعضای دختر ۱۴ ساله شاهرودی به بیماران بانوان اردو زبان مهمان ویژه برنامه «شمس الشموس» شدند طرحی که در دهه کرامت اجرا شد| آزادسازی ۱۲۰ مادر زندانی جرایم غیر عمد اجرای برنامه جامع آموزش مهارت‌های زندگی برای ۱۵۰ هزار دختر در آستانه ازدواج تمدید سفر کوتاه بانوان والیبالیست‌ به آسیا تا آخر خردادماه
سرخط خبرها
عامل تجاوز به زنان جویای کار به دو بار اعدام محکوم شد

عامل تجاوز به زنان جویای کار به دو بار اعدام محکوم شد

  • کد خبر: ۳۷۰۱۱۵
  • ۱۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۵
مرد آزارگر که زنان را به بهانه کار به دام انداخته بود، به اتهام افساد فی‌الارض در دادگاه انقلاب محاکمه و محکوم به اعدام شد. او پیش از این در دادگاه کیفری یک استان تهران نیز بابت آزار و اذیت‌های قربانیان حکم مرگ گرفته بود.

به گزارش شهرآرانیوز، این مرد معروف به «آپاچی سوار» متهم است با درج آگهی در سایت دیوار به بهانه نگهداری از مادر سالمندش، پرستاری از کودک یا نظافت خانه، زنان را به بهانه کار فریب داده و به چهارراه ایران‌خودرو در تهران می‌کشاند. متهم، قربانیان را به مکان‌های خلوت منتقل و با بستن دست و پای آنان با استفاده از شال و روسری متعلق به خود زنان، مرتکب عمل تجاوز می‌شد و پس از آن، وجوه نقد، طلا و تلفن‌همراه آنها را به سرقت می‌برد. وی با طرح شکایت شاکیان در اسفند سال گذشته، توسط پلیس دستگیر و بازداشت شد. پرونده او به اتهام ارتکاب جرائم متعدد، برای رسیدگی به شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران ارجاع و در آن شعبه به مجازات اعدام محکوم شد. بخشی از پرونده نیز به اتهام آدم‌ربایی در شعبه اول بازپرسی دادسرای جنایی تهران مفتوح بود. ۱۱ نفر از زنان شاکی با حضور در دادسرا، از متهم به اتهام آدم‌ربایی شکایت کردند. این متهم در برابر اتهام ۱۱ فقره آدم‌ربایی به عنف، ۱۳ مورد سرقت، ۱۱ مورد تهدید با سلاح سرد نسبت به زنان و دختران، ۹ فقره سرقت مقرون به آزار توأم با ضرب و جرح هم قرار گرفته بود. با توجه به تعدد جرائم ارتکابی و همراهی آنها با خشونت شدید، اعمال متهم از مصادیق افساد فی‌الارض تشخیص یافت و پرونده برای رسیدگی به دادگاه انقلاب تهران ارجاع شد.

متهم چند هفته پیش در دادگاه انقلاب محاکمه شد و در این جلسه گفت: سال‌ها پیش در پی اختلاف و درگیری با همسرم از او جدا شدم. بعد از آن نتوانستم دوری زنم را تحمل کنم و به فردی افسرده تبدیل شدم که فقط تشنه انتقام بود. این وضعیت در محیط کار نیز مرا به فردی پرخاشگر بدل کرد و مدام با همکارانم درگیری داشتم. هیچ‌کس از من خوشش نمی‌آمد و بدرفتاری‌های زیادی با آنها داشتم. همین کینه و عقده‌ها سبب شد از زنان متنفر شوم و به قصد انتقام، آنان را ربوده و مورد تجاوز قرار دهم. به دلیل مشکلات مالی، اموال‌شان را نیز به سرقت می‌بردم. اشتباه کردم و این کینه و تنفر هم به زنان آسیب رساند و هم زندگی خودم را نابود کرد.

پس از پایان جلسه محاکمه متهم به زندان بازگشت. محسن اختیاری، بازپرس شعبه اول دادسرای جنایی تهران، با تأیید این خبر به جام جم گفت: مرد آزارگر پس از محاکمه در دادگاه انقلاب، از سوی قضات پرونده به مجازات اعدام محکوم شد. این در حالی است که وی پیش‌تر در دادگاه کیفری یک استان تهران نیز به همین مجازات محکوم شده بود و اکنون با دو حکم اعدام مواجه است. پرونده او به‌زودی به دیوان عالی کشور ارسال خواهد شد.

منبع: جام جم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.