سهمیه بیشتر زنان نسبت به مردان در ۳ رشته المپیکی جدایی سرمربی خارجی تیم ملی بسکتبال زنان ایران از این تیم| سرمربی جدید قرارداد بست ضرورت انجام غربالگری سرطان قبل از آغاز دوران بارداری| سرطان رحم انواع پاتولوژی دارد کسب رتبه ۱۲۵۰-۱۰۰۱ دانشگاه الزهرا (س) در آخرین نتایج منتشر شده از رتبه‌بندی موضوعی تایمز ۲۰۲۶ سهم پدران از مرخصی والدین در کره جنوبی به یک سوم رسید| استفاده بیش از ۱۸۴ هزار نفر از پدران در بخش مرخصی‌ها آشنا کردن فرزندان با مهارت های مختلف و جدید در شرایط قطع اینترنت خانه داری| نگهداری نان سبوس‌دار چگونه باید باشد؟ درباره صعود خبرساز تیم فوتبال زنان استقلال به لیگ برتر| وقتی لیگ بانوان، دنیای متفاوتی دارد نجات ۵۰۰ چشم نوزادان نارس در مازندران با روش تزریق داخل شبکیه گیاه آپارتمانی آنتوریوم؛ گل قلبی که روح خانه را تازه می‌کند جراحی چاقی آخرین راه است یا اولین انتخاب؟ خانم بی حجاب چطور مانع سوزاندن جوان بسیجی شد؟ امکان پیشگیری از سرطان‌های پستان و دهانه رحم وجود دارد| تشریح اهمیت حیاتی غربالگری منظم میوه‌های دارای منیزیم را بشناسیم| ارتباط میان منیزیم با سلامتی بهتر مغز زنان آغاز مسابقات اسکواش رنکینگ آسیا از فردا (۸ بهمن ۱۴۰۴) | دختران ملی پوش در تمام رده‌های سنی با رقبای خود رقابت می‌کنند فعالیت حدود ۱۵۰۰ مرکز مشاوره در کشور| زنان سرپرست خانوار از ۵۰ درصد تخفیف بهره‌مند خواهند شد معرفی مهم‌ترین اصول مراقبت از پوست در فصل زمستان| تغذیه چقدر اثرگذار است؟ افزایش ازدواج‌های فامیلی در کشور | احتمال بروز بیماری‌های ژنتیکی مادرزادی کودکان بیشتر می‌شود سقوط برخی از بانوان ملی‌پوش در رده‌بندی جدید فدراسیون جهانی تنیس روی میز | ندا شهسواری به جایگاه ۱۴۰ صعود کرد
سرخط خبرها
ضرورت برخورد با شبکه‌های سازمان‌یافته سقط غیرقانونی

ضرورت برخورد با شبکه‌های سازمان‌یافته سقط غیرقانونی

  • کد خبر: ۳۷۰۶۶۴
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۱
دبیر ستاد ملی جمعیت با اشاره به گسترش دسترسی به دارو‌های سقط جنین از مسیر‌های غیرقانونی، بر ضرورت برخورد با شبکه‌های سازمان‌یافته سقط غیرقانونی تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مرضیه وحید دستجردی به مسئله سقط جنین غیرقانونی اشاره کرد و ضمن بیان ضرورت شفافیت در امور، گفت: نوع فعالیت و اطلاع رسانی در این زمینه باید به گونه‌ای باشد که موجب عادی‌سازی این پدیده نشود، حتی یک سقط هم برای جامعه ما زیاد است.

وی پیشنهاد کرد: به‌جای پرداخت صرف به ابعاد منفی و ترسیم عددی، باید روی اقدامات مثبت و پیشگیرانه متمرکز شد تا قُبح زدایی نشود و راه‌حل‌های موثر فرهنگی و اجتماعی ارائه گردد.

دبیر ستاد ملی جمعیت با تأکید بر لزوم نگاه چندبعدی به موضوع جمعیت، تصریح کرد: باید روانشناسی، جامعه‌شناسی، دین‌شناسی و مسائل جمعیتی را با هم ترکیب کنیم تا به نتیجه‌ای برسیم که تأثیر فرهنگی و اجتماعی آن پایدار باشد. باید با زبانی درست و متناسب با ذهن و فرهنگ مردم با آنان سخن گفت.

وحید دستجردی با اشاره به گسترش دسترسی به دارو‌های سقط جنین از مسیر‌های غیرقانونی اظهار کرد: امروز قرص‌های سقط به راحتی وارد کشور می‌شوند و حتی در فضای مجازی تبلیغ می‌شوند. این مسئله نشان از سازمان‌یافتگی دارد و لازم است دستگاه‌های مسئول با همکاری نهاد‌های امنیتی و قضایی به طور جدی نسبت به بررسی این امر اقدام کنند.

وی ادامه داد: باید فعالیت‌های شما در حوزه ازدواج، فرزندآوری و مقابله با سقط به زبان هنر منتقل شود. لازم است فیلم‌سازان و نویسندگان از دل برنامه‌های شما الهام بگیرند و ما نیز از تولید این آثار حمایت خواهیم کرد. زمانی تلویزیون آثار مؤثری درباره کار و زندگی مردم تولید می‌کرد و امروز نیز باید همان مسیر را با محوریت جمعیت دنبال کنیم.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.