تعداد بانوان زائر از مردان در حج سال ۱۴۰۵ بیشتر است افزایش وزن در دوران بارداری باید تدریجی باشد| ضرورت توجه به میزان غذا و انرژی دریافتی سمنان، میزبان نخستین اردوی استعداد‌های برتر هندبال دختران زیر ۱۶ سال کشور| ۷۷ بازیکن منتخب حضور دارند آشنایی با پیامد‌های استفاده از رژیم‌های فانتزی| در هرم کاهش وزن، دریافت پروتئین ضروری است جذب دختران ۱۲ تا ۱۸ ساله به باشگاه «دختیژن» بنیاد کرامت رضوی تکلیف مشخص شد| اعلام اسامی تیم‌های راه یافته به مرحله نیمه‌نهایی لیگ برتر بسکتبال بانوان خانه داری| مصرف سبزیجات تازه بهتر است یا منجمد؟ نایب رئیس فدراسیون فوتبال در جمع ملی‌پوشان: هدف ما فقط کسب نتیجه نیست، با تمام انرژی بازی کنید تیم فوتبال زنان تراکتور به صدر جدول لیگ دسته دو رسید| صعود تقریباً قطعی به لیگ دسته یک فوتبال اهمیت بررسی ناسازگاری گروه خونی مادر و جنین | تأمین بموقع خون‌های کمیاب، چه اثری در زنده‌ماندن جنین دارد؟ ثبت رکورد ۵۸۸ توسط هانیه رستمیان در لیگ برتر تیراندازی ضرورت کنترل افزایش وزن در دوران بارداری| برخی مواد غذایی باید با احتیاط جدی مصرف شوند آغاز مرحله نخست اردوی آماده سازی تیم ملی نوجوانان از امروز (دوشنبه ۲۷ بهمن ماه ۱۴۰۴) انجام بیش از ۸۰ درصد سقط‌های غیرقانونی در خارج از مراکز درمانی| حدود ۱۰ تا ۱۲ هزار سقط خودبه‌خودی است مشارکت سیاسی بانوان در انتخابات، فرصتی مهم برای نقش‌آفرینی آن‌ها در توسعه اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی سهم ۴۷ درصدی بانوان در تولید صنایع‌دستی خراسان رضوی ازدواج دانشجویی، الگویی موفق از ازدواج آگاهانه پرداخت بیش از ۵ هزار میلیارد ریال وام ازدواج به متقاضیان در خراسان جنوبی راه‌اندازی مراکز حمایتی روزانه و شبانه‌روزی برای زنـان و دختران آسیب دیده اجتماعی در خراسان رضوی
سرخط خبرها
زنِ چهارسوی شهادت و قصه صبری که ۵ بار آزموده شد

زنِ چهارسوی شهادت و قصه صبری که ۵ بار آزموده شد

  • کد خبر: ۳۷۲۶۶۹
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۰
در دهه فاطمیه، در روز‌هایی که یاد و نام حضرت زهرا (س) و صبر بی‌نظیرش زنده می‌شود، خانه بانو «مریم کارگر عزیزی» قصه‌ای از صبری حقیقی روایت می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، بانو مریم کارگر عزیزی، مادر، همسر، خواهر و فرزند شهید و زنی که عمری صبر و شکیبایی را تجربه کرده است، برای خبرنگار یادآور شد که صبر واقعی در زندگی، نه در حرف، که در عمل و سکوت معنا پیدا می‌کند. او همچون حضرت زهرا (س)، در برابر رنج‌ها و فقدان‌ها، پایدار و صبور بود و هیچ‌گاه از زندگی انتظار خاصی نداشت.

ساعت حدود ۸ شب است و مهمان‌ها رفته‌اند، اما دل‌کندن از بانو مریم کارگر سخت است. او در گوشه تخت نشسته، با کتاب دیوان حافظ و قرآن کنار دستش. وقتی درباره آخرین دیدار با پسر و همسرش می‌پرسم، می‌گوید: «ظهر امروز که خوابیدم، ناهار با پسر و شوهرم بودم. هردو آمدند و داشتیم با هم آبگوشت می‌خوردیم.»

این جمله، قصه‌ای عمیق از زندگی او روایت می‌کند؛ زندگی‌ای که در آن خواب و بیداری با یاد فرزندان و همسر شهید پیوند خورده است. بانو مریم کارگر عزیزی، همچون حضرت زهرا (س) در صبر و ایثار، تمام سختی‌ها را با آرامش و متانت تحمل کرد.

شهادت‌های تلخ و صبر مادرانه

اولین شهید خانواده، برادر شانزده‌ساله‌اش مهدی بود که در منطقه مهران به شهادت رسید. بعد هم همسرش محمدعلی غفاری، که در عملیات خیبر مفقودالاثر شد. بانو مریم در آن روز‌ها نه تنها دل خود را برای از دست دادن نزدیکانش آماده کرد، بلکه در برابر فرزندان نیز صبر پیشه نمود و هیچ گاه ناله و شکایتی نکرد.

وقتی پسرش قربانعلی تصمیم گرفت به جبهه برود، بانو مریم با وجود دلبستگی عمیق، رضایت داد و تنها گفت:«قسم بخور اگر شهید شدی، در ثواب شهادتت شریک باشم.»

این صبر و ایثار، همانند صبر حضرت زهرا (س) در دوران سخت، نمونه‌ای واقعی از مقاومت و تحمل رنج در مسیر حق و ارزش‌های انسانی است.

خواستگاری برای پسر در سایه شهادت

در یکی از عجیب‌ترین لحظات زندگی، بانو مریم، بی‌خبر از شهادت پسرش، برای او خواستگاری رفت. خانواده دختر، به احترام مادر، صبر کردند تا پسر بازگردد. این تجربه، جلوه‌ای دیگر از صبر و شکیبایی اوست؛ صبری که با آموزه‌های دهه فاطمی همخوانی دارد و نشان می‌دهد ایثار و تحمل رنج، نه تنها در میدان جنگ، که در زندگی روزمره نیز می‌تواند جلوه‌ای از ایمان و تربیت انسانی باشد.

زندگی امروز و آرزو‌ها

امروز، سال‌ها پس از جنگ، بانو مریم کارگر عزیزی همچنان در خانه‌ای ساده زندگی می‌کند، همان خانه‌ای که در دهه ۶۰ بود. خاطرات، عکس‌ها و یادگار‌ها همچنان زنده‌اند و او بی‌توقع از دیگران، زندگی آرام و سرشار از معنویت را ادامه می‌دهد. تنها آرزویش دیدار با رهبر معظم انقلاب است؛ آرزویی که ما نیز با نوشتن این گزارش به گوش دیگران می‌رسانیم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.