نشست کارآفرینان حوزه گردشگری و صنایع‌دستی برگزار شد | فعالیت مادرانه زنان در تمام کسب‌وکار‌ها از بام تا بوم | روایت زنی که اجازه نداد هنر در او خاموش شود وقتی کارگران مشغول کارند | مسئولیت‌هایی که از چشم صاحب‌خانه پنهان می‌ماند شکلاتی که سرنوشت یک پزشک را عوض کرد برنامه مسابقات تیم ملی هندبال زنان ایران در پرزیدنت‌کاپ| تیم ملی به مصاف کرواسی می‌رود طرز تهیه کیک کدوحلوایی در خانه + فیلم تعبیر یک رؤیا | روایت مادری که پسر مرزبانش شهادت را از کودکی صدا می‌زد چند قطره زندگی | روایت مادرانی که شیرشان را نذر نوزادان نارس می‌کنند جادوگر دورریز‌ها | بانویی که از تکه‌پارچه‌ها هنری جهانی خلق کرد چطور در خانه رنگ موی طبیعی بسازیم؟ بوستان ریحانه | تجربه یک روز اختصاصی زنانه در قلب مشهد زنانی برای زندگی | روایت مادرانی که گره‌گشایی از همسایه‌ها را وظیفه خود می‌دانند دهه‌هشتادی‌های آگاه و کنشگر | روایت دخترانی که می‌خواهند اثرگذار باشند موفقیت نهضت سوادآموزی در کاهش فاصله سطح سواد مردان و زنان
سرخط خبرها
برگزاری ۸ هزار روضه الزهرا (س) در کشور| روضه‌ها، پایگاه اجتماعی ترویج فرهنگ فاطمی هستند

برگزاری ۸ هزار روضه الزهرا (س) در کشور| روضه‌ها، پایگاه اجتماعی ترویج فرهنگ فاطمی هستند

  • کد خبر: ۳۷۳۶۵۹
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۵
مدیر مرکز امور بانوان آستان قدس رضوی گفت: برگزاری ۸ هزار محفل روضه‌الزهرا (س) در سراسر کشور پیش‌بینی شده که بیانگر ظرفیت عظیم مردمی برای حفظ فرهنگ عزاداری فاطمی است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فاطمه دژبرد با تأکید بر نقش تاریخی و هویتی روضه‌های خانگی، اظهار کرد: محافل روضه، علاوه بر کارکرد عبادی، به‌عنوان یک پایگاه اجتماعی مؤثر، نقش مهمی در ترویج فرهنگ فاطمی و انتقال معارف اهل‌بیت (ع) به نسل‌های مختلف ایفا می‌کنند و از دیرباز، جایگاه ویژه‌ای در جامعه شیعی داشته‌اند.

وی با اشاره به گسترش فعالیت‌های شبکه خادم‌یاری بانوان، بیان کرد: با کمک این شبکه و هماهنگی‌های صورت‌گرفته، برگزاری ۸ هزار محفل روضه‌الزهرا (س) در سراسر کشور پیش‌بینی شده که بیانگر ظرفیت عظیم مردمی برای حفظ فرهنگ عزاداری فاطمی است.

مدیر مرکز امور بانوان آستان قدس رضوی افزود: این برنامه با حضور بانیان روضه‌های خانگی شهر مشهد برگزار می‌شود و اهدای پرچم متبرک روضه‌الزهرا (س) به‌عنوان یکی از بخش‌های اصلی مراسم، در تقویت هویت معنوی محافل و استمرار آنها، موثر خواهد بود.

دژبرد، هدف از برگزاری این گردهمایی را حمایت از بانوان فعال در برپایی مراسم مذهبی، تقویت شبکه بانوان خادم‌یار و ایجاد انسجام بیشتر میان برگزارکنندگان محافل خانگی، عنوان کرد.

منبع: آستان نیوز

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.