برگزاری کنگره بین‌المللی بی بی حکیمه، گامی در جهت ترویج فرهنگ رضوی ضرورت تکمیل نظام حمایتی زنان سرپرست خانوار| بانوان، ظرفیت بالایی برای نقش‌آفرینی اقتصادی در بستر خانواده دارند مادران بخوانند| ضرورت تشخیص زودهنگام علائم تأخیر رشدی و پردازش حسی در کودکان رویکرد نوین و تحول‌آفرین کمیته امداد امام خمینی (ره) | حمایت معیشتی و توانمندسازی زنان سرپرست خانوار دعوت از ۲ دختر فوتسالیست مشهدی به اردوی تیم‌ملی بزرگ‌سالان اجرای «پدربزرگ و مادربزرگ‌های معنوی» برای کودکان ۷ تا ۱۲ ساله در بهزیستی| یک پیوند معنوی که در ۲۵ مرکز شبانه‌روزی عملیاتی می‌شود اجرای ۱۹ پویش با موضوع جوانی جمعیت در استان همدان آیا ابتلا به زوال عقل در زنان و مردان یکسان است؟ «آرزو‌های قشنگ»، گروهی کوچک که از مشهد به یک خانواده ملی تبدیل شد| جزئیاتی از یک امیدآفرینی برای مردم ۲۵ هزار نوزاد در البرز غربالگری تیروئید شدند حمایت از زنان روستایی با صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان تنوری که با معجزه عشق به وطن روشن شد؛ مادربزرگ ۷۰ ساله مشهدی به نیت شهدا نان می‌پزد + فیلم و عکس ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علی درویشی «روضه‌ای در خانه با عطر دانایی» | روایت بانوان محله شهیدقربانی که روضه را به کلاس اندیشه تبدیل کردند روایت مادر و همسر شهید رضا رک‌جان؛ از پیدا کردن مادر تا جاویدالاثر شدن در ناو دنا + عکس پرداخت بیش از ۳ همت تسهیلات ازدواج در زنجان طی سال گذشته آیا روش‌های پخت‌وپز با حرارت بالا، سرطان زا است؟ صعود ۳ پله‌ای تیم ملی والیبال زنان در رده‌بندی جهانی جزئیاتی از نحوه دریافت تسهیلات توسط بانوان سرپرست خانوار بدون ضمانت انگیزه و آمادگی بازیکنان ملاک دعوت به تیم ملی فوتسال بانوان است| دعوت از ۳ بازیکن از لیگ دسته اول
سرخط خبرها
راه اندازی شبکه‌ای گسترده برای حمایت از مادران در معرض سقط در کشور

راه اندازی شبکه‌ای گسترده برای حمایت از مادران در معرض سقط در کشور

  • کد خبر: ۳۷۵۱۲۴
  • ۰۵ آذر ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۱
مسئول طرح «نفس» از تحقق شبکه‌ای گسترده برای حمایت از مادران در معرض سقط و نجات جان هزاران جنین خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سمیرا اسماعیلی از تحقق شبکه‌ای گسترده برای حمایت از مادران در معرض سقط و نجات جان هزاران جنین خبر داد و گفت: طرح نفس با شناخت علل فرهنگی و ارائه مشاوره تخصصی تلاش دارد جلوی بحرانی خاموش را در جمعیت کشور بگیرد.

وی در توضیح هدف‌گذاری طرح نفس بیان کرد: این برنامه از سال ۱۴۰۰ به منظور نجات جان فرزندان سقط در قالب شبکه‌ای ۴۲۵ مرکزی آغاز به کار کرد و تاکنون با محوریت شناسایی، فرهنگ‌سازی و حمایت فعال بوده است.

مسئول طرح «نفس» تأکید کرد: اصل مأموریت طرح، آشنایی خانواده‌ها با ارزش انسانی جنین و مغایرت اخلاقی و شرعی سقط جنین است، جنین از آغاز لقاح تا تولد، حامل تمام ارزش‌های انسانی بوده و حتی بر اساس آموزه‌های قرآنی، برایش دیه و وضعیت شرعی معلوم شده است.

اسماعیلی متذکر شد: متأسفانه بسیاری هنوز تصور می‌کنند سقط قبل از سه ماهگی بدون اشکال است و جنین را فاقد هویت انسانی می‌دانند، در حالی که از منظر علمی و الهی، حتی زیر هشت هفته هم ساختار انسانی شکل گرفته است.

وی با اشاره به شناسایی بیش از ۴۰ علت عمده برای گرایش مادران به سقط، مسائل فرهنگی را مهم‌ترین دلیل دانست و تأکید کرد: موضوعات اقتصادی نیز نقش دارند، اما ضعف آگاهی و باور‌های غلط عموم بزرگ‌ترین آسیب است. کارشناسان طرح نفس ابتدا انگیزه مادران را بررسی و سپس مشاوره تخصصی و حمایت ارائه می‌کنند.

به گفته مسئول طرح «نفس»، تاکنون بیش از ۱۹ هزار مادر، به کمک این شبکه از تصمیم خود برای سقط جنین منصرف شده‌اند و ۱۲ هزار کودک متولد شده‌اند. همچنین انتظار تولد بیش از ۷ هزار نوزاد دیگر نیز می‌رود.

اسماعیلی هشدار داد: سقط جنین قتل عمد محسوب می‌شود و تنها تفاوت آن با قتل یک کودک، دیده نشدن فیزیکی جنین است؛ غفلت خانواده‌ها از این موضوع، معضل فرهنگی عمیق‌تری را نشان می‌دهد.

وی گفت: در تمام استان‌ها و خانه‌های بهداشت کشور، کارشناس و پایگاه نفس فعالیت دارند. بانوان می‌توانند با مراجعه به مراکز بهداشت یا بسیج جامعه پزشکی استان خود، از خدمات مشاوره‌ای و حمایتی طرح نفس بهره‌مند شوند؛ حتی در دورافتاده‌ترین نقاط نیز این حمایت قابل دسترسی است.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.