قهرمان ماده ۴ در ۴۰۰ متر رقابت‌های لیگ دوومیدانی بانوان مشخص شد | کسب یک رکورد جدید رقابت‌های لیگ دسته اول فوتبال زنان | تیم تراکتور به نخستین پیروزی خود دست یافت خواب زودهنگام و منظم؛ اساسی‌ترین سرمایه‌گذاری عصبی و شناختی برای رشد همه‌جانبه کودک آشپزی | طرز تهیه کتلت بادمجان بدون سیب‌زمینی را بلدید؟ ناباروری؛ یکی از عوامل مهم تنش در روابط زناشویی | حضور روانشناسان در کنار تیم درمان ضروری است رئیس فدراسیون کبدی: از عملکرد زنان در ناگویا راضی بودم آیا عامل پیشرفت آلزایمر در زنان، پروتئین‌ها هستند؟ امکان بارداری پس از درمان سرطان پستان وجود دارد رواق نجمه خاتون (س) میزبان بانوان در محفل دعای ضراب اصفهانی می‌شود | بررسی «آسیب‌های مقایسه در زندگی» در صحن جمهوری اسلامی حرم مطهر رضوی دستور پخت مرغ زعفرانی تابه‌ای | شامی سریع و خوش‌عطر برای اعضای خانواده شکست سپاهان و برد استقلال در هفته سوم لیگ برتر هندبال زنان حضور داوران ایرانی در لیگ قهرمانان زنان آسیا چرا دو سال اول زندگی کودک، حیاتی است؟ اینفوگرافی | فواید زردچوبه برای زنان دختران دانش‌آموز مشهدی به یاد کودکان میناب، اثر هنری ساختند | میناب، هشتک، ۱۶۸ معرفی راهکار‌هایی برای توجه زوجین به مرز صراحت و بی‌احترامی در زندگی مشترک نماینده دختران والیبالیست مشهد در فصل جدید لیگ‌ برتر کشور حریفان خود را شناخت ویژه‌برنامه‌های حرم مطهر رضوی برای بانوان (پنجشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۵) یک راهکار عالی برای گرم کردن کانون خانواده آشپزی |‌ دستور پخت شامی بروجردی | یک وعده غذایی لذیذ و آسان برای کدبانوهای ایرانی
سرخط خبرها
ضرورت تکمیل «شناسنامه‌های استانی جمعیت و خانواده» در شهر‌های کشور

ضرورت تکمیل «شناسنامه‌های استانی جمعیت و خانواده» در شهر‌های کشور

  • کد خبر: ۳۷۵۶۲۸
  • ۰۷ آذر ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۳
دبیر ستاد ملی جمعیت بر ضرورت تکمیل «شناسنامه‌های استانی جمعیت و خانواده» تأکید کرد و گفت: این کار باید شهر به شهر انجام شود تا سیاست‌گذاری‌ها دقیق و منطبق بر واقعیت‌های محلی شکل گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مرضیه وحید دستجردی بر ضرورت تکمیل «شناسنامه‌های استانی جمعیت و خانواده» تأکید کرد و گفت: این کار باید شهر به شهر انجام شود تا سیاست‌گذاری‌ها دقیق و منطبق بر واقعیت‌های محلی شکل گیرد.

دبیر ستاد ملی جمعیت با بیان اینکه پرونده جمعیت باید روی میز همه استانداران باشد، اظهار کرد: سیاست‌گذاری‌های استان‌ها باید مبتنی بر راهکار‌های بومی و هماهنگی کامل بین دستگاه‌ها صورت گیرد.

وی پیش از این، با اشاره به نتایج «پیمایش ملی ارزش‌ها و نگرش‌های ایرانیان» تأکید کرد: طبق این پیمایش، مردم ایران به ‌طور متوسط ۲.۵ فرزند را ایده‌آل می‌دانند؛ در حالی که اکنون در واقع کمتر از ۱.۵ فرزند دارند. اگر موانع از مسیر خانواده‌ها برداشته شود، جامعه به ‌طور طبیعی به سمت افزایش فرزندآوری حرکت خواهد کرد و با تحقق خواسته مردم برای ۲.۵ فرزند، نرخ باروری کشور به‌ شکل خودکار از ۲.۱ عبور کرده و به سطح جایگزینی می‌رسیم.

وحید دستجردی با تأکید بر ضرورت رفع موانع اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی، توضیح داد: مسأله جمعیت موضوعی چندبعدی است و بسته‌های سیاستی باید به ‌تدریج موانع را از مسیر خانواده‌ها بردارند. سیاست‌های جمعیتی باید «مسأله‌محور» باشند؛ باید ببینیم مشکل مردم کجاست و چگونه می‌توان آن را اصلاح کرد. دبیرخانه ستاد ملی جمعیت با استفاده از شورای اندیشه‌ورزی و علمی به این نتیجه رسیده است که هزینه‌های ابتدای زندگی کودک برای بسیاری از خانواده‌ها به ویژه طبقه متوسط و خانواده‌هایی که از لحاظ اقتصادی در مضیقه هستند، مهم‌ترین مانع فرزندآوری است.

دبیر ستاد ملی جمعیت بیان کرد: فرزند موهبت الهی است، امید و انگیزه زندگی را تقویت می‌کند و تحکیم روابط عاطفی خانواده نیز با حضور فرزند تقویت می‌شود؛ این گفتمان باید توسط رسانه‌ها ترویج شود.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.