تکه‌های بدن‌ فرشته‌های مدرسه شجره طیبه تشییع و تدفین شدند| روزی که تابوت‌ها سبک بودند و داغ‌ها سنگین + تصاویر روایت بانوی جوان نیشابوری که بی‌هیاهو گره از کار دیگران باز می‌کند| از تهیه خیرخواهانه جهیزیه تا شکل‌گیری یک خیریه اعضای یک خانواده در بهشت کنار هم هستند+ سند معتبر اختتامیه «حدیث زندگی» در حرم مطهر رضوی | دوره‌ای که سبک زندگی ایرانی-اسلامی را آموزش داد ۷۸۵ میلیارد تومان به مادران مشمول قانون جوانی جمعیت پرداخت شد بهره‌مندی بیش از هزار نفر از بانوان منطقه ۱۰ مشهد از طرح ترنم زندگی سهم ۵۴ تا ۵۷ درصدی زنان در سرپرستی خانوار‌های تحت حمایت کمیته حمایت کشور جام جهانی تیراندازی| هانیه رستمیان دوازدهم شد حضور نمایندگان ایران در دومین سمینار ورزش بانوان کمیته پارالمپیک آسیا ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا|شهید محمدمهدی آخوندزاده طرزجانی ادعاهای عجیب دختر نوجوان در کلانتری جهاد مشهد| از حسادت کودکانه تا شکست عشقی دختران طلاق افزایش آرامش روانی اعضای خانواده با در نظر گرفتن اصول ساده در انتخاب رنگ و نور خانه طلاق صوری؛ یک پدیده چالش‌برانگیز با پیامدهای روانی گسترده نیم‌نگاهی به چالش‌های روانشناختی «زنان بیوه» | فوت همسر یکی از پراسترس‌ترین رویداد‌های زندگی افراد است مادر والامقام سه شهید البرزی به فرزندانش پیوست مشهد؛ میزبان بزرگ‌ترین رویداد ورزش دانشجویی دختران کشور ۴۲ هزار خانواده‌ دارای دوقلو یا بیشتر زیر چتر حمایت بهزیستی | از طرح مراقب همراه ویژه چه می‌دانید؟
سرخط خبرها
از عواقب جبران‌ناپذیر سقط‌های غیرقانونی چه می‌دانید؟

از عواقب جبران‌ناپذیر سقط‌های غیرقانونی چه می‌دانید؟

  • کد خبر: ۳۷۷۰۶۹
  • ۱۳ آذر ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۲
به گفته یک متخصص زنان و زایمان، سقط‌های غیرقانونی می‌توانند به پارگی رحم، عفونت‌های شدید و حتی مرگ مادر منجر شوند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فرناز مشیری با تأکید بر تفاوت سقط جنین درمانی و قانونی با سقط‌های خودسرانه و غیرقانونی گفت: سقط جنین زمانی که با مجوز پزشکی قانونی، در بیمارستان و زیر نظر پزشک انجام می‌شود، کمترین عارضه را برای مادر دارد؛ اما سقط‌های غیرقانونی می‌توانند عواقب جبران‌ناپذیری ایجاد کنند.

وی ادامه داد: در سقط‌های غیرقانونی معمولاً دهانه رحم به زور باز می‌شود و همین کار می‌تواند باعث پارگی دهانه رحم یا حتی پارگی خود رحم شود و بسیاری از زنان زمانی به بیمارستان می‌رسند که دیر شده و برای نجات جانشان مجبور به برداشتن رحم می‌شویم.

این متخصص زنان و زایمان افزود: از دست رفتن رحم در یک سن پایین نه تنها آینده باروری را کاملاً از بین می‌برد، بلکه فشار روانی و خانوادگی سنگینی نیز به همراه دارد.

مشیری با اشاره به اینکه در سقط‌های غیرقانونی احتمال عفونت‌های گسترده بسیار بالاست، تصریح کرد: برخی از این عفونت‌ها باعث عفونت خون می‌شوند و بیمار را به آی‌سی‌یو می‌کشند، به‌ویژه در شرایطی که مقاومت دارویی نسبت به آنتی‌بیوتیک‌ها در ایران بالا رفته، این عفونت‌ها می‌توانند مرگ‌بار باشند.

وی تأکید کرد: کم نیستند زنانی که بعد از سقط غیرقانونی با عفونت‌های شدید مراجعه می‌کنند و گاهی علی‌رغم اقدامات درمانی، جان خود را از دست می‌دهند.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.