نسخه شفابخش برای درمان کمردرد زنان خانه‌دار رقابت‌های اسکواش بیستمین دوره بازی‌های آسیایی ناگویا | ۲ بانوی ایرانی به مرحله بعد صعود کردند ناکامی تیم ملی کبدی بانوان ایران در سومین دیدار مرحله گروهی بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ارتباط میان وزن پایین نوزاد هنگام تولد با عناصر نادر خاکی چیست؟ ایجاد شبکه‌های حمایتی و اجتماعی زنان پس از دوران دفاع مقدس ماجرای دستگیری متخصص‌نمای طب سوزنی چه بود؟ «فرزندان روح‌الله؛ حماسه‌سازان بی‌ادعا» | رواق نجمه خاتون (س) میزبان بانوان در هفته دفاع مقدس تغییر ساعت کاری بوستان‌های بانوان مشهد از فردا ( یکم مهرماه ۱۴۰۵) ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید داراب آخرتی آشپزی | لازانیا را بدون استفاده از برگه‌های لازانیا درست کنید! + طرز تهیه بریکس، تنها مسیر توسعه دیپلماسی اقتصادی زنان نیست حضرت معصومه (س)؛ الگویی مناسب برای تحصیل و پیشرفت بانوان جامعه کسب دومین پیروزی دختران کبدی ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ واکاوی جایگاه والای حضرت فاطمه‌ معصومه (س) | کلید بهشت در دستان بانوی کرامت است لزوم تولید و نصب المان‌هایی با محوریت حضور حماسی زنان در شهر مشهد نیم نگاهی به خرید پرحاشیه تیم فوتسال بانوان پرسپولیس | آیا شهرت به تنهایی کافی است؟ اختصاص تیتر روزنامه بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ به عملکرد تیم ملی کبدی بانوان ایران غروب غربت بانوی بهشت | رواق نجمه خاتون (س) حرم رضوی میزبان بانوان در شام وفات حضرت معصومه (س)
سرخط خبرها
فعالیت دفتر اتحادیه تجاری زنان بریکس در کشور با ۵ محور تخصصی

فعالیت دفتر اتحادیه تجاری زنان بریکس در کشور با ۵ محور تخصصی

  • کد خبر: ۳۷۷۷۷۶
  • ۱۷ آذر ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۳
  • ۱
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به تاسیس دفتر اتحادیه تجاری زنان بریکس و همکاری معاونت امور زنان و خانواده و وزارت امور خارجه، گفت: با گروهی از بانوان توانمند این دفتر را سازمان‌دهی کردیم تا در پنج حوزه تخصصی فعالیت کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا بهروزآذر با اشاره به تاسیس دفتر اتحادیه تجاری زنان بریکس و همکاری معاونت امور زنان و خانواده و وزارت امور خارجه، اظهار کرد: برای حضور زنان در اتحادیه تجاری بریکس، با گروهی از بانوان توانمند را سازمان‌دهی کردیم تا به‌عنوان نمایندگان ایران در پنج حوزه تخصصی این اتحادیه فعالیت کنند.

وی ادامه داد: فرهنگ ایران، از زبان فارسی و زبان مادری گرفته تا صنایع دستی، هنر و علم، بخش عمده‌ای از حیات خود را مدیون زنان است. لازم است از موازی‌کاری جلوگیری کنیم و روایت واحد و واقعی از زن ایرانی - چه در داخل و چه در خارج از کشور - ارائه دهیم.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده خواستار تمرکز بر اشتراکات و دستاورد‌های زنان ایران در بازنمایی بین‌المللی شد و گفت: آمادگی داریم زنان روستایی، عشایر و صاحبان مشاغل خانگی - حتی در دورافتاده‌ترین نقاط مرزی - در مسیر توسعه مهارت‌ها و کسب‌وکار‌های خود به عرصه بین‌المللی متصل شوند. امیدوارم با نگاه ویژه، از این ظرفیت در توسعه محصولات صادراتی بانوان بهره‌برداری شود.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مینا
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۸
0
0
شرایط عضویت را توضیح بدید