آغاز مرحله یازدهم تمرینات تیم ملی والیبال نشسته بانوان از امروز (شنبه ۲۳ خرداد ماه ۱۴۰۵) ابتلای زنان به آرتریت روماتوئید نسبت به مردان بیشتر است| نگاهی به اثرگذاری یک درمان نوین افزایش سن بارداری در خراسان شمالی| ۵۵ هزار مادر، تک فرزند هستند قهرمانی تیم اسپینینگ بانوان استان فارس در یک المپیاد ورزشی کشوری چه موضوعاتی در حوزه خانواده و زنان مورد توجه رهبر شهید بود؟ آیا آلرژی کودکان به بادام زمینی قابل درمان است؟ ابهام در وضعیت اسپانسرینگ تیم خاتون برای حضور در رقابت‌های آسیایی دوستش نداشتم اما عاشقش شدم»| روایت شنیدنی همسر شهید مجید شعبانی از آخرین ماه‌های زندگی مشترک اهمیت استفاده از اسیدفولیک برای بارداری سالم درد و ناباروی، ۲ علامت مهم آندومتریوز| چه میزان از زنان درگیر این بیماری هستند؟ توجه به نیاز‌های  ویژه زنان در بحران‌ها، محور اقدامات شهرداری تهران خانه‌تان برق می‌زند، اما چرا هیچ‌کس نمی‌خندد؟ | راهنمای رهایی از وسواس تمیزی برای مادران نگاهی به معجزه ۴ دقیقه‌ای «پیش‌قدم شدن» در آشتی زوجین| مهارتی که نشانه بالاتر بودن هوش عاطفی (EQ) است تجلیل از ۱۱۰ مادر طلبه و اساتید دارای ۴ فرزند و بیشتر حوزه علمیه خراسان در حرم مطهر رضوی تغییر الگوی فرزندآوری در کشور| تعداد فرزندان اول از تعداد فرزندان دوم بیشتر شده است بررسی نقش و جایگاه پروین اعتصامی در آموزش و پرورش افغانستان در یک نشست فرهنگی روایت شهادت شهیده «سیده مهدیس حمیدی» در جنگ تحمیلی سوم از زبان پدر| همه چیز در چند ثانیه تغییر کرد نگاه جلال آل‌احمد به نقش زنان در تحولات انقلاب اسلامی چه بود؟ آیا می توان در آشپزی، صرفه جویی کرد؟| معرفی راهکارهایی ساده برای کاهش دورریز مواد غذایی
سرخط خبرها
اجرای بیش از ۹۳۰ برنامه برای هفته زن در خراسان جنوبی| ۲۰۰ سری جهیزیه به زوج‌های جوان اهدا می‌شود

اجرای بیش از ۹۳۰ برنامه برای هفته زن در خراسان جنوبی| ۲۰۰ سری جهیزیه به زوج‌های جوان اهدا می‌شود

  • کد خبر: ۳۷۷۷۹۵
  • ۱۷ آذر ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۹
مسئول سازمان بسیج جامعه زنان سپاه انصار الرضا (ع) خراسان جنوبی از برگزاری بیش از ۹۳۰ برنامه با شعار «بانوی ایرانی، مظهر نجابت و الگوی مقاومت» در قالب ۵۸ عنوان در هفته زن خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فاطمه بصیری‌پور از برگزاری بیش از ۹۳۰ برنامه در قالب ۵۸ عنوان در هفته زن خبر داد و گفت: رویکرد برنامه‌های این هفته بر تجلیل از جایگاه زنان ایرانی و معرفی الگو‌های موفق برای تقویت نقش آنها در جامعه است.

وی اظهار کرد: برنامه‌های امسال این هفته در خراسان جنوبی با شعار «بانوی ایرانی، مظهر نجابت و الگوی مقاومت» از امروز آغاز شده و تا ۲۳ آذرماه ادامه دارد.

مسئول سازمان بسیج جامعه زنان سپاه انصار الرضا (ع) خراسان جنوبی با بیان اینکه هدف از تدوین برنامه‌های این هفته، ارتقاء روایت زن ایرانی در جمهوری اسلامی به عنوان یک راهبرد ملی است، گفت: زنان ایرانی با حفظ هویت خود در عصر حاضر، با ارائه الگوی سوم کرامت، نقش‌آفرینی در جامعه را با پیشرفت خانواده پیوند می‌زنند.

بصیری پور با تبیین نقش زنان در پیروزی انقلاب اسلامی و تداوم آن در دوران دفاع مقدس، افزود: حضور زنان در تمامی مراحل انقلاب، جنگ تحمیلی و در جریان‌های اجتماعی، فرهنگی و سیاسی پررنگ بوده و نقش مهمی در حفظ حریم خانواده و استقامت اجتماعی ایفا کرده‌اند.

وی برنامه‌های کلیدی هفته زن در خراسان جنوبی را برگزاری همایش‌های بزرگ بانوی باشکوه، همایش‌های تبیینی گوهرانه و ایران جوان و همچنین جشن‌های محوری در سطح استان دانست که در مراکز شهرستان‌ها، بخش‌ها و روستا‌ها برگزار خواهد شد.

مسئول سازمان بسیج جامعه زنان سپاه انصار الرضا (ع) خراسان جنوبی ادامه داد: برنامه‌های هفته زن در استان با مشارکت گسترده اقشار مختلف اجتماعی، از جمله زنان خانه‌دار، زنان سرپرست خانوار، نخبگان علمی، ورزشکاران، کارمندان، کارگران و بانوان روستایی در نظر گرفته شده است.

وی از برگزاری آیین تجلیل از بانوان مدال‌آور ورزشی و زنان موفق در عرصه‌های مختلف اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و علمی در این هفته خبرداد و تصریح کرد: یکی از برنامه‌های مهم این هفته، تجلیل از مادران شهدا و بانوانی است که در عرصه‌های مختلف انقلاب و جبهه مقاومت نقش‌آفرینی کرده‌اند.

بصیری پور اضافه کرد: امسال همایش‌هایی در خصوص آسیب‌های نوظهور در جامعه زنان، نقش زنان در توسعه معنویت و تحکیم خانواده و همچنین همایش‌هایی با موضوع جمعیت و اهمیت نقش زنان در این مقوله برگزار خواهد شد.

وی از اجرای ویژه برنامه‌های هفته زن در ۶۳۰ مسجد سطح استان خبر داد و گفت: امسال ۲۰۰ سری جهیزیه به زوج‌های جوان نیازمند با مشارکت بسیج جامعه زنان، بسیج سازندگی و کمیته امداد امام خمینی (ره) اهدا می‌شود.

بصیری‌پور برگزاری همایش شکوه مادری ویژه مادران متولد دهه ۶۰ دارای سه فرزند یا بیشتر را از دیگر برنامه‌های این هفته عنوان کرد و افزود: رویداد‌های متنوع ورزشی در ۴۸۰ پایگاه بسیج خواهران با هدف ترویج فعالیت‌های تندرستی، نشاط و سلامت بانوان نیز در سطح استان اجرا می‌شود.

مسئول سازمان بسیج جامعه زنان سپاه انصار الرضا (ع) خراسان جنوبی بیان کرد: در قالب یک رزمایش جهادی، ۵۸۰ گروه جهادی خواهر در سطح استان نقش‌آفرینی و مأموریت‌های خود را پیگیری می‌کنند.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.