زن مسلمان ایرانی، پرچمدار «الگوی سوم زن» در جهان است دستگیری عوامل انتشار فیلم یک زن با پوشش نامتعارف در یزد حجت‌الاسلام راجی: بانوان ستون حفظ وحدت و آرامش جامعه هستند وقتی برخی زنان در محیط کار به جای حمایت، مانع رشد هم می‌شوند | پدیده «زنبور ملکه» چه توضیحی دارد؟ کدام مهم است؛ پول بیشتر یا زندگی بهتر؟ درباره یکی از ملزومات خواب که در سلامت پوست و مو نقش مهمی دارد | یه بالشت رؤیایی سقوط یک پله‌ای دختر نابغه ایرانی در رنکینگ ماه جولای فدراسیون جهانی شطرنج حضور ۳ ملی‌پوش مشهدی در ترکیب نهایی تیم ملی والیبال‌نشسته زنان برای حضور در رقابت‌های قهرمانی جهان نقش دوم تخمدان پس از یائسگی کشف شد چرا امام رضا (ع) در نیشابور خانه یک پیرزن گمنام را به قصر بزرگان ترجیح دادند؟ | «بانو پسنده» کیست؟ تغذیه با شیر مادر خطر بیش‌فعالی کودک را کاهش می‌دهد دلمه پیاز، یکی از متفاوت‌ترین و خوش‌عطرترین انواع دلمه + دستور پخت سقوط ۳ پله‌ای بانوی ملی پوش تیراندازی ایران در جدیدترین رنکینگ جهانی برگزاری همایش رستاخیز زنان نوغان در مشهد| بانوان کنشگر و فعال فرهنگی برای تشییع رهبر شهید بسیج می‌شوند تاریخ برگزاری لیگ برتر فوتسال زنان مشخص شد تیم ملی والیبال نشسته زنان ۱۷ تیرماه به مسابقات قهرمانی جهان اعزام می‌شود معرفی چند راهکار ساده به مادران باردار برای حضور ایمن در عزاداری‌های ماه محرم خانواده‌های ایرانی بطور میانگین خواهان بیش از ۲ فرزند هستند| مهم‌ترین مؤلفه اثرگذار بر ازدواج و فرزندآوری چیست؟ شهردار مشهد مقدس: «شهربانونیوز» الگوی کار فرهنگی است عدم توازن در کار‌های خانه، یکی از چالش‌های بسیار رایج و عمیق در روابط زناشویی مدرن
سرخط خبرها
لزوم ورود تشکل های مردمی به حمایت درمانی از بیماران سرطان پستان | اهمیت سلامت زنان در خانواده، فرهنگ سازی شود

لزوم ورود تشکل های مردمی به حمایت درمانی از بیماران سرطان پستان | اهمیت سلامت زنان در خانواده، فرهنگ سازی شود

  • کد خبر: ۳۷۷۹۹۲
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۲
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی گفت: تعدادی از بیماران مبتلا به بیماری سرطان پستان قطعا بیمه تامین اجتماعی هستند، اما بخشی از جامعه تحت پوشش هیچ بیمه‌ای نیستند و نیاز است تشکل‌های مردمی به حمایت درمانی آنها وارد شوند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فاطمه حامد ابریشم‌تاب اظهار کرد: مهم‌ترین مسئله برای آگاه‌سازی جامعه زنان فرهنگ‌سازی و حساس کردن زنان به امر سلامتی‌شان برای مراجعه به غربالگری اولیه است؛ به منظور اهمیت سلامت زنان کمیته سلامت زنان را با هدف پیشگیری از سرطان‌های زنان راه‌اندازی کرده‌ایم که قرار است به صورت ماهیانه در آن جلسه برگزار شود و مسئله سرطان پستان نیز مورد بررسی قرار بگیرد.

وی افزود: یکی از سرطان‌های شایع در خراسان رضوی، سرطان پستان است که البته از علت‌های مرگ‌و میر در استان به شمار می‌رود. برای این که ذهن جامعه برای این موضوع آماده شود و ما بتوانیم برای پیشگیری از سرطان پستان جامعه بانوان را اطلاع‌رسانی کنیم جلساتی را از ۹ مهر تا ۹ آبان برگزار کرده‌ایم.

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی ادامه داد: چند جلسه در این خصوص تا به حال با حضور تشکل‌های مردم‌نهاد برگزار شده است. کمیته سلامت زنان با اولویت پیشگیری از سرطان‌های زنان را راه‌اندازی کرده‌ایم و پس از این کمیته به صورت ماهیانه قرار است تشکیل جلسه دهد و موضوعاتی مختلفی از جمله سرطان پستان بانوان در آن بررسی خواهد شد.

حامد درباره اهمیت سلامت زنان و تأثیر آن بر خانواده خاطرنشان کرد: متأسفانه زنان ما شاید به موضوعات مختلف توجه داشته باشند اما واقعا به سلامت خودشان توجه ندارند، در حالی که سلامت یک خانم به عنوان مادر خانواده بسیار ارزشمند است. چرا که اگر مادر خانواده سالم باشد و درگیر بیماری نباشد می‌تواند از اعضای خانواده مراقبت کند. این مسئله مهمی است که لزوم فرهنگ‌سازی درباره آن از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است؛ چرا که اگر این امر فرهنگ‌سازی و در همان روزهای اولیه یا هفته‌های اولیه تشخیص داده شود، قطعا نتایجش از زمانی که این بیماری پیشرفته شود و خانواده متحمل هزینه‌های شیمی‌درمانی و جراحی شوند خیلی بهتر خواهد بود.

وی درباره شرایط بیمه برای مبتلایان به سرطان پستان، اظهار کرد: تعدادی از افراد قطعا بیمه تامین اجتماعی هستند و کارمندان ما نیز که بیمه تکمیلی هستند، تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند؛ اما بخشی از جامعه تحت پوشش هیچ بیمه‌ای نیستند. در این باره تشکل‌های مردم نهادی که در حوزه سلامت بانوان دارند کار می‌‎کنند، پای کار هستند و اگر کسی بیماری در وی محرز شود، این تشکل‌های مردم نهاد و خیریه‌هایی که در حوزه سلامت بانوان کار می‌کنند می‌توانند کمک‌شان کنند.

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی با بیان اینکه انجام غربالگری‌ها در مرحله اولیه هزینه خاصی برای خانواده زنان ندارد، تصریح کرد: مطمئنا هزینه غربالگری اولیه بسیار کمتر از هزینه های درمان است، اما متأسفانه به این موضوع اهمیت نمی‌دهند. اگر خانمی مبتلا شود در صورتی که تحت پوشش بیمه باشد بیمه‌ها خدمات ارائه می‌دهند و اگر نباشد تشکل‌های مردم‌نهاد قطعا کمک می‌کنند؛ بیمارستان ناظران و خیریه رضا در زمینه هزینه‌های سرطان پستان به بانوان مبتلا کمک خواهند کرد، اما مهم‌ترین مسئله در این میان حساس کردن زنان نسبت به امر سلامت‌شان و فرهنگ‌سازی درباره مراجعه به غربالگری‌ها است.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.