برگزاری پانزدهمین دوره لیگ دسته‌یک هندبال بانوان از دهه دوم اردیبهشت ۱۴۰۵| صعود ۲ نماینده خراسانی تعیین تکلیف می‌شود دشمن، عامل سلب آرامش از زنان و کودکان ایران است آغاز اردوی تیم ملی والیبال نشسته بانوان در مشهد از امروز (چهارشنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۵) آیا سلامت قلب یک زن با سلامت استخوان‌های او مرتبط است؟ رشد چشمگیر اهداکنندگان خون در میان بانوان کرمانی در جنگ رمضان راه‌اندازی دبیرخانه هم‌اندیشی اولیای اتیسم در خراسان رضوی گفت‌وگو با نویسنده‌ای که معتقد است آثارش هیچ وقت به تکرار نرسیده افزایش خطر کمبود ویتامین D در دوران بارداری استقبال دختران مناطق محروم کشور از آموزش راه دور چرا بازی حرکتی در خانه برای کودکان ضرورت دارد؟ حضور ۲ بانوی والیبالیست مشهدی در رقابت‌های والیبال لیگ قهرمانان زنان آسیا رویش مهر در بند بانوان به همت فروغ رضایی حمایت از حافظان امنیت با دست‌پخت بانوان جهادی مشهدی | طعم مِهر در سنگرها کسب مدال طلا توسط دختر تکواندو‌کار ایران در مسابقات قهرمانی جهان شکوه حضور مادران و دختران در شب شهادت امام صادق (ع) | ارادت، فرهنگ و حماسه در میدان چمن مشهد نمایان شد کمک به تعیین عادلانه‌تر جایگاه تیم‌ها با برگزاری سه هفته پایانی لیگ برتر فوتسال زنان
سرخط خبرها
حمایت بهزیستی از فرزندان محصل عضو خانواده‌های زنان سرپرست خانوار

حمایت بهزیستی از فرزندان محصل عضو خانواده‌های زنان سرپرست خانوار

  • کد خبر: ۳۷۸۲۸۶
  • ۲۰ آذر ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۴
مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی به حمایت‌های مالی از فرزندان محصل و دانشجوی عضو خانواده‌های زنان سرپرست خانوار اشاره کرد و گفت: فرزندان دانشجوی این خانواده‌ها تا حداقل ۵۰ درصد شهریه دانشگاهی خود را از محل اعتبارات بهزیستی دریافت می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مهدی برجی اظهار کرد: در حال حاضر بیش از ۲۰ هزار بانوی سرپرست خانوار و دختر خودسرپرست در خراسان رضوی تحت پوشش بهزیستی قرار دارند که با احتساب افراد تحت تکفل، مجموع بهره‌مندان به ۵۵ هزار نفر می‌رسد.

وی به برنامه‌های آموزشی و تحصیلی سازمان اشاره و خاطرنشان کرد: بر اساس تفاهم‌نامه‌های منعقده بهزیستی خراسان رضوی و دستگاه‌های آموزشی مانند آموزش‌وپرورش و نهضت سوادآموزی مقرر شده است، به منظور ارتقاء سطح دانش و سواد زنان و فرزندان خانواده‌های تحت پوشش سازمان همکاری‌های مستمر صورت پذیرد.

مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی با بیان اینکه همکاری با نهضت سوادآموزی به‌ویژه با هدف حمایت از زنان سرپرست خانوار دارای سنین بالاتر انجام گرفته است، گفت: همچنین براساس این تفاهم‌نامه، بهزیستی با ارائه اطلاعات و تکمیل پایگاه داده گروه هدف، زمینه حضور این زنان در دوره‌های سوادآموزی را فراهم می‌کند و با استفاده از مولفه‌های تشویقی، آنان را به شرکت فعال در این طرح ترغیب می‌سازد. ضمن اینکه شورای راهبری و کارگروه استانی ظرف دو ماه آینده به منظور نظارت بر اجرای دقیق برنامه‌ها تشکیل خواهد شد.

برجی به حمایت‌های مالی از فرزندان محصل و دانشجوی عضو خانواده‌های زنان سرپرست خانوار اشاره کرد و افزود: فرزندان دانشجوی این خانواده‌ها تا حداقل ۵۰ درصد شهریه دانشگاهی خود را از محل اعتبارات بهزیستی دریافت می‌کنند و خود زنان سرپرست خانوار نیز در صورت تحصیل در دانشگاه از کمک‌هزینه تحصیلی بهره‌مند خواهند شد.

وی ادامه داد: برای همه فرزندان محصل زیر ۱۸ سال نیز پرداخت کمک‌هزینه‌های آموزشی سالانه در دو تا سه نوبت پیش‌بینی و یک مرحله از آن تاکنون پرداخت شده است. ضمن اینکه در راستای بازگشت و تداوم تحصیلی فرزندان بازمانده از تحصیل در خانواده‌های زن سرپرست با رویکرد مدیریت مورد تدابیر لازم اندیشیده شده که تاکنون نتایج بسیاری خوبی حاصل شده است.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.