حمایت کمیته امداد زنجان از ۱۷ هزار زن سرپرست خانوار در این استان مادر ۳۱ ساله یزدی صاحب ۹ فرزند شد ابهام در حضور بانوی تیرانداز ایرانی در بوندس لیگا| لیگ آلمان از مهرماه شروع می‌شود انصراف بانوی تنیسور ایرانی از رویارویی با نماینده رژیم صهیونیستی در یک دوره مسابقات بین‌المللی کمبود ویتامین D در زنان شایع‌تر است درباره اخلاق و نوع نگاه دختر و عروس رهبر شهید انقلاب| بانوان معلمی که علم، مهر و ایمان را به یادگار گذاشتند ضرورت توجه به انجام مشاوره ژنتیک قبل از بارداری| تالاسمی را جدی بگیرید آغاز اردوی آماده‌سازی تیم ملی فوتسال زنان از هفته آینده حضور موفق بانوان شمشیرباز خراسان رضوی در مسابقات کشوری| تیام عباس‌نژاد به اردوی تیم ملی دعوت شده است بازدید سرمربی تیم ملی تنیس روی میز بانوان از  زیرساخت‌های پینگ پنگ مشهد اماواگرهای خانواده ها درباره طرح جدید دولت برای تازه‌متولدان | امیدی برای مادر پاسخ به پرسش‌های حقوقی بانوان | از رفع سوء پیشینه بانوان تا فروش اموال ارتقای کیفیت خدمات مامایی در سال ۱۴۰۵ نیازمند نوآوری و بهره‌گیری از دانش روز
سرخط خبرها
سهم ۸۰ درصدی زنان در تولید فرش دستباف کشور

سهم ۸۰ درصدی زنان در تولید فرش دستباف کشور

  • کد خبر: ۳۷۹۹۱۷
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۶
رئیس مرکز ملی فرش ایران با بیان اینکه بیش از ۸۰ درصد تولید فرش دستباف کشور توسط بانوان قالیباف انجام می‌شود، گفت: بانوان قالیباف ولی‌نعمتان این صنعت هستند و حداقل حق آنها برخورداری از بیمه قالیبافی است که پیگیری احیای آن در دستور کار دولت قرار دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا کمانی با بیان اینکه بیش از ۸۰ درصد تولید فرش دستباف کشور توسط بانوان قالیباف انجام می‌شود، گفت: بانوان قالیباف ولی‌نعمتان این صنعت هستند و حداقل حق آنها برخورداری از بیمه قالیبافی است که پیگیری احیای آن در دستور کار دولت قرار دارد.

وی افزود: حمایت از زنان سرپرست خانوار، زنان روستایی و اقشار کم‌برخوردار از اولویت‌هاست و تسهیلات کم‌بهره مشاغل خانگی تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان برای افراد و تا ۵ میلیارد تومان برای کارگاه‌های بزرگ برای تامین مواد اولیه و توسعه تولید پیش‌بینی شده است.

رئیس مرکز ملی فرش ایران تاکید کرد: فرش دستباف ایران، محصول تولید خانواده‌محور بانوی ایرانی و میراثی ارزشمند است که با حمایت هدفمند می‌تواند بار دیگر جایگاه شایسته خود را در جهان بازیابد.

کمانی درباره جذب نسل جدید به حرفه قالیبافی ییان کرد: توانمندسازی دانش‌آموزان هنرستانی، آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای و استفاده از ظرفیت جوانان خلاق و آشنا با بازار‌های جهانی از اولویت‌های ماست. جوانان می‌توانند با حفظ اصالت‌ها و طراحی نقوش متناسب با سلیقه بازار هدف، از تولید کور جلوگیری کرده و به بازارمحور شدن تولید کمک کنند.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.