تعداد بانوان زائر از مردان در حج سال ۱۴۰۵ بیشتر است افزایش وزن در دوران بارداری باید تدریجی باشد| ضرورت توجه به میزان غذا و انرژی دریافتی سمنان، میزبان نخستین اردوی استعداد‌های برتر هندبال دختران زیر ۱۶ سال کشور| ۷۷ بازیکن منتخب حضور دارند آشنایی با پیامد‌های استفاده از رژیم‌های فانتزی| در هرم کاهش وزن، دریافت پروتئین ضروری است جذب دختران ۱۲ تا ۱۸ ساله به باشگاه «دختیژن» بنیاد کرامت رضوی تکلیف مشخص شد| اعلام اسامی تیم‌های راه یافته به مرحله نیمه‌نهایی لیگ برتر بسکتبال بانوان خانه داری| مصرف سبزیجات تازه بهتر است یا منجمد؟ نایب رئیس فدراسیون فوتبال در جمع ملی‌پوشان: هدف ما فقط کسب نتیجه نیست، با تمام انرژی بازی کنید تیم فوتبال زنان تراکتور به صدر جدول لیگ دسته دو رسید| صعود تقریباً قطعی به لیگ دسته یک فوتبال اهمیت بررسی ناسازگاری گروه خونی مادر و جنین | تأمین بموقع خون‌های کمیاب، چه اثری در زنده‌ماندن جنین دارد؟ ثبت رکورد ۵۸۸ توسط هانیه رستمیان در لیگ برتر تیراندازی ضرورت کنترل افزایش وزن در دوران بارداری| برخی مواد غذایی باید با احتیاط جدی مصرف شوند آغاز مرحله نخست اردوی آماده سازی تیم ملی نوجوانان از امروز (دوشنبه ۲۷ بهمن ماه ۱۴۰۴) انجام بیش از ۸۰ درصد سقط‌های غیرقانونی در خارج از مراکز درمانی| حدود ۱۰ تا ۱۲ هزار سقط خودبه‌خودی است مشارکت سیاسی بانوان در انتخابات، فرصتی مهم برای نقش‌آفرینی آن‌ها در توسعه اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی سهم ۴۷ درصدی بانوان در تولید صنایع‌دستی خراسان رضوی ازدواج دانشجویی، الگویی موفق از ازدواج آگاهانه پرداخت بیش از ۵ هزار میلیارد ریال وام ازدواج به متقاضیان در خراسان جنوبی راه‌اندازی مراکز حمایتی روزانه و شبانه‌روزی برای زنـان و دختران آسیب دیده اجتماعی در خراسان رضوی
سرخط خبرها
گفتمان امام رضایی در بحران جمعیت کشور راهگشاست

گفتمان امام رضایی در بحران جمعیت کشور راهگشاست

  • کد خبر: ۳۸۱۴۳۱
  • ۰۴ دی ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۷
مدیر مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی گفت: ایجاد گفتمان امام رضایی(ع) و ظرفیت عظیم فرهنگی آستان قدس رضوی نه تنها در فضای جهان اسلام بلکه در مسائل و بحران‌هایی مانند جمعیت نیز اثرگذار خواهد بود.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

فاطمه دژبرد در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، اظهار کرد: آستان قدس رضوی یک مزیت محوری دارد و آن اینکه وابسته به وجود مقدس حضرت رضا (ع) است و می‌توان یک گفتمان امام رضایی در سطح کشور ایجاد کرد. شما نمی‌توانید در بسیاری از فضا‌ها افراد با طیف‌های مختلف فکری را یکجا پیدا کنید، اما در حرم امام رضا (ع) با هر ایده، اندیشه، سلیقه و اعتقادی می‌توانید آنها را بیابید. کمتر کسی در ایران پیدا می‌شود که دل در گرو حضرت رضا (ع) نداشته باشد. به همین دلیل به نظر می‌رسد که این گفتمان می‌تواند به فرهنگ‌سازی و ایجاد توجه بیشتر مردم کمک کند.

دژبرد بیان کرد: در تجربه چند ساله که در مرکز امور بانوان و خانواده داشتیم، به این نتیجه رسیده‌ایم که این گفتمان می‌تواند به فرهنگ‌سازی در بسیاری از زمینه‌ها کمک کند. ظرفیت عظیم فرهنگی آستان قدس رضوی نه تنها در فضای جهان اسلام بلکه در مسائل و بحران‌هایی مانند جمعیت نیز اثرگذار خواهد بود. هر مادری که دلش به امام رضا (ع) گره می‌خورد، وقتی این گفتمان برایش تشریح شود، دلش نرم می‌شود.

وی به اثر مشاوره در آماده‌سازی مادران جهت فرزندآوری یا تغییر نگاه در این حوزه و حل اختلافات زناشویی تاکید کرد و گفت: مرکز بانوان و خانواده با مرکز جامع خدمات مشاوره‌ای کرامت رضوی ارتباط خوبی برقرار کرده است. ما در کنار فعالیت‌های مربوط به قانون جوانی جمعیت، از خدمات مشاوره‌ای این مرکز برای مادران و زوج‌هایی که در مشهد با آنها ارتباط داریم استفاده می‌کنیم. به طور مثال هر روز ۱۰۰ تا ۲۰۰ زوج برای آموزش‌های حین ازدواج به ما مراجعه می‌کنند. همچنین، برای تمامی زوج‌های تحت حمایت، نیم ساعت جلسه مشاوره اختصاصی برگزار می‌شود.

دژبرد اضافه کرد: این اتفاق باعث شده که نتایج خوبی به دست بیاید. از ۹۰۰۰ زوجی که آموزش داده‌ایم فقط ۲۷ مورد طلاق داشتیم، ۷۰۰ مورد اعلام کردند که نیاز به مشاوره دارند که احتمالاً در آینده دچار چالش خواهند شد که نشان می‌دهد زوج‌ها از خدمات مشاوره‌ای، استقبال می‌کنند

مدیر مرکز امور بانوان و خانواده کرامت رضوی با بیان این مطلب که ۳۰۰کانون بانوان خانواده در کشور با ۶هزار خادمیار فعالیت می‌کنند خاطرنشان کرد: این اتفاق علاوه بر مشهد در استان‌ها هم افتاده و کانون‌های بانوان خانواده ما در تعامل با مشاوران هستند و کلاس‌های آموزشی ویژه زوج برگزار می‌کنند و اگر کسی ابراز کند که به مشاور نیاز دارد، او را به مرکز مشاوره ارجاع می‌دهند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.