بارداری، ریسک ابتلا به سرطان در زنان را کاهش می‌دهد آغاز اردوی تخصصی تیم ملی تنیس با ویلچر بانوان در مشهد از فردا (شنبه ۶ دی ماه ۱۴۰۴) ضرورت تقسیم بار مراقبت خانوادگی میان زنان و مردان| جزئیات اجرای طرح مرخصی ۹ ماه مشترک مهم است تجلیل از بانوی طلبه حوزه علمیه خراسان در هفدهمین همایش کوثر هدایت رفتارهای کمال‌گرایانه والدین، تهدیدی برای سلامت روان کودکان آرزو کن دخترم دست‌اندازی مافیای سقط جنین در جاده قانون جمعیت  گفتمان امام رضایی در بحران جمعیت کشور راهگشاست رنکینگ تیراندازان در پایان سال ۲۰۲۵ منتشر شد| حضور نماینده ایران در رتبه بندی آسیایی اسکیت بانوان عضو فراکسیون زنان مجلس: مصوبه مهریه مردانه و ضدخانواده است تمکین خاص، تمکین عام و اصلاح قانون مهریه| مبلغ قسط اول مهریه چطور تعیین می‌شود؟ بهروزآذر: تقسیم‌بندی و بررسی مسائل زنان براساس گروه‌های هدف در دستور کار دولت چهاردهم است سلیمی: بازنمایی واقعی تصویر زنان مشهد در عرصه بین‌المللی یک ضرورت است یک ترفند ساده برای ازبین‌بردن بوی تخم‌مرغ در کیک تکذیب برخی باور‌های نادرست درباره مصرف ویتامین D
سرخط خبرها
ضرورت تقسیم بار مراقبت خانوادگی میان زنان و مردان| جزئیات اجرای طرح مرخصی ۹ ماه مشترک مهم است

ضرورت تقسیم بار مراقبت خانوادگی میان زنان و مردان| جزئیات اجرای طرح مرخصی ۹ ماه مشترک مهم است

  • کد خبر: ۳۸۱۵۲۴
  • ۰۵ دی ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۴
معاون رئیس‌جمهور با اشاره به همزمانی اوج دوره اشتغال و رشد زنان با دوره مادری در سنین ۲۲ تا ۳۵ سال، گفت: مطالعات نشان می‌دهد باید بار مراقبت خانوادگی میان زنان و مردان تقسیم شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا بهروزآذر، تغییر نظام اقتصادی خانواده از «تک‌نان‌آور» به «دو‌نان‌آور» را یکی از مسائل مهم دانست و گفت: امروز یک نفر شاغل تنها می‌تواند هزینه اجاره خانه را تأمین کند و خانواده‌ها ناگزیر به حضور نفر دوم در بازار کار هستند؛ موضوعی که خانواده‌ها را با چالش متعادل‌سازی کار و زندگی مواجه کرده است.

وی با اشاره به همزمانی اوج دوره اشتغال و رشد زنان با دوره مادری در سنین ۲۲ تا ۳۵ سال، تأکید کرد: مطالعات نشان می‌دهد باید بار مراقبت خانوادگی میان زنان و مردان تقسیم شود.

معاون رئیس جمهور در امور بانوان و خانواده با یادآوری سابقه تاریخی توجه به جایگاه مادری در ایران، هشدار داد که قوانین حمایتی اگر بدون دقت طراحی شوند، ممکن است کارفرمایان را از استخدام زنان بازدارند و شرایط آنان را دشوارتر کنند.

بهروزآذر با اشاره به طرح مرخصی ۹ ماهه مشترک مادر و پدر گفت: اصل ایده مثبت است، اما جزئیات نحوه تقسیم این مرخصی اهمیت دارد.

وی از دانشگاهیان خواست پیشنهاد‌های عملی برای شکل اجرایی این طرح ارائه دهند و افزود: مدل‌های انعطاف‌پذیر کاری در کشور‌هایی مانند کانادا می‌تواند الگو باشد.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.