سرمربی تیم ملی پاراتیراندازی: من همدرد مادران داغدار مینابم درباره تهیه «کیف نجات نوزاد» برای شرایط بحرانی چه می‌دانید؟ قصه پرچم گردانی در چهارراه همبستگی مشهد را بانوان رسانه ای روایت می کنند|سیمرغ بلورین برای سربازان پایان رقابت‌های انتخابی تیم ملی تکواندوی بانوان| ۱۲ ورزشکار به مرحله نهایی رسیدند هوایی خنک و تمیز در خانه، فایده مهم گیاهان آپارتمانی نگاهی کوتاه به کتاب شهر دوستدار زنان |نیاز‌های بانوان و کودکان بیشتر دیده شود روایت یک کارآفرینی خواهرانه در باغ پدری روستای فرخد مشهد تولد بیش از ۵ هزار نوزاد در بابل سال ۱۴۰۴ ثبت بیش از ۱۷هزار ازدواج در ایام جنگ تحمیلی جوشش فعالیت‌های بشردوستانه زنان به روایت مطبوعات تاریخی راهنمای کاربردی همدلی خانوادگی در شرایط جنگ و بحران ویدئو| حضور پرشور بانوان در بیست و نهمین شب اجتماع مردمی در چهارراه آزادشهر مشهد بهره مندی بیش از ۷ هزار مادر باردار از خدمات سلامت در همدان
سرخط خبرها
لزوم تجمیع ظرفیت‌ها برای توانمندسازی زنان کشور

لزوم تجمیع ظرفیت‌ها برای توانمندسازی زنان کشور

  • کد خبر: ۳۸۱۸۷۰
  • ۰۶ دی ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۰
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده بر هم‌راستا شدن فعالیت نهاد‌هایی که به‌صورت موازی به ارائه خدمات زنان سرپرست خانوار می‌پردازند، تاکید کرد و اقدامات جزیره‌ای را برای پیشبرد اهداف در این حوزه بی اثر دانست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا بهروزآذر در نشست با مدیرعامل بنیاد علوی و جمعی از معاونان و مدیران بخش‌های مختلف این بنیاد با اشاره به مأموریت معاونت ریاست‌جمهوری در امور زنان و خانواده در حوزه سیاست‌گذاری، شناسایی خلأ‌های قانونی موجود و توانمندسازی زنان در زمینه‌های حقوقی، اجتماعی، اشتغال و سلامت و صیانت از حقوق آنان، حوزه‌های زنان سرپرست خانوار، دختران بازمانده از تحصیل، ارتقای امکانات تحصیلی دختران دانشجو و دختران عشایری را از اولویت‌های معاونت زنان برشمرد و بر تجمیع و هم‌راستا شدن فعالیت نهاد‌هایی که به‌صورت موازی به ارائه خدمات به این اقشار می‌پردازند، تأکید کرد.

معاون امور بانوان و خانواده رئیس جمهور با بیان اینکه عملکرد جزیره‌ای نهاد‌ها می‌تواند به کاهش کیفیت خدمات و ارزیابی مؤثر منجر شود، گفت: به‌دنبال آن هستیم که با ایجاد هم‌افزایی میان نهاد‌های فعال در حوزه خدمات اجتماعی، بهداشتی و اقتصادی جامعه زنان، ظرفیت‌ها و فرصت‌های موجود کشور به‌صورت هدفمند و هماهنگ در خدمت حل مسائل این حوزه قرار گیرد.

آمادگی بنیاد علوی برای برگزاری جلسات مشترک با تمامی سازمان‌های ذی‌ربط

در ادامه، محمود عسگری آزاد، مدیرعامل بنیاد علوی با اشاره به رویکرد معاونت ریاست‌جمهوری در امور زنان و خانواده در هماهنگ‌سازی و یکپارچه‌سازی تمامی ظرفیت‌ها و امکانات موجود در نهادهای مختلف برای حل مسائل حوزه زنان در کشور، بر آمادگی این بنیاد برای برگزاری جلسات مشترک با تمامی سازمان‌های ذی‌ربط تأکید کرد و اظهار داشت: این بنیاد آماده است با هدف هم‌افزایی امکانات و ظرفیت‌ها و تحقق تقسیم کار بین‌دستگاهی، همکاری‌های مشترک و منسجم را با دستگاه‌های مسئول دنبال کند.

گفتنی است؛ بنیاد علوی به‌عنوان بازوی محرومیت‌زدایی و توانمندسازی محرومان در بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، مجری طرح‌های فرهنگی، اجتماعی و حمایتی در مناطق کمتر برخوردار کشور است.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.