شهردار مشهد مقدس: «شهربانونیوز» الگوی کار فرهنگی است عدم توازن در کار‌های خانه، یکی از چالش‌های بسیار رایج و عمیق در روابط زناشویی مدرن ناکامی تیم ملی والیبال زیر ۱۸ سال دختر ایران در نخستین دیدار خود در مسابقات قهرمانی آسیا شاید باور نکنید اما این غذاها هم فرآوری‌شده هستند ! بازگشت دختر پینگ‌پنگ‌باز مشهدی به بازی‌های آسیایی پس از ۸ سال «سیمین‌دخت وحیدی» بانویی که شعر انقلاب را به نسل بعد سپرد| «خاتون شعر جبهه» که بود؟ نقش مهم زنان در موفقیت یک ازدواج| خوشبختی اتفاقی نیست دلیل واقعی این جمله را بشناسید؛ چرا همسرم حرفم را نمی‌فهمد؟ افزایش تعداد زنان زندانی در پرونده‌های غیرعمد نگاهی به برنامه آماده‌سازی متفاوت تیم ملی پدل زنان ایران از بقیه رشته‌های ورزشی آیا می‌دانستید زنان نسبت به آلزایمر آسیب‌پذیرتر هستند؟ والدین بخوانند| کنترل هوشمندانه دعوای خواهر و برادری در خانه کاهش وزن با سرنگ‌های میلیونی| وقتی آرایشگاه ها، بازار سیاه می‌شوند بازخوانی الگوی خانواده در مکتب حسینی| عاشورا، نمایشگاهی کامل از «مدیریت خانوادگی جبهه» است درخشش بانوی ملی پوش پاراکانو ایران در مسابقات قهرمانی آسیا حرف‌های شنیده نشده مهتاج نجومی، بازیگر پرکار دهه ۸۰ سینما و تلویزیون مصوبه‌ای جدید در بنیاد ملی علم ایران برای حمایت از زنان و مادران پژوهشگر + جزییات
سرخط خبرها
بررسی اعتبارات اختصاص یافته به کارت امید مادران در سال ۱۴۰۵

بررسی اعتبارات اختصاص یافته به کارت امید مادران در سال ۱۴۰۵

  • کد خبر: ۳۸۲۳۰۳
  • ۰۸ دی ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۱
یک پژوهشگر جمعیت گفت: دولت برای اجرای کامل قانون جوانی جمعیت عددی در حدود ۱۰ همت کنار گذاشته؛ اما در مقابل، فقط برای یک سیاست مشخص، یعنی «کارت امید مادران» در سال ۱۴۰۵، ۱۴ همت باید بودجه اختصاص داده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ انسیه کتابچی اظهار کرد: دولت برای اجرای کامل قانون جوانی جمعیت عددی در حدود ۱۰ همت کنار گذاشته است؛ اما در مقابل، فقط برای یک سیاست مشخص، یعنی «کارت امید مادران» در سال ۱۴۰۵، ۱۴ همت باید بودجه اختصاص داده شود.

وی ادامه داد: در چنین شرایطی، مادری که در دهک اول درآمدی، فرزند اولش را به دنیا می‌آورد ــ چه تشویق شود و چه نشود ــ اساساً تصمیم به فرزندآوری داشته و نیازی حیاتی به این دو میلیون تومان ماهانه ندارد، اما مورد حمایت قرار می‌گیرد.

این پژوهشگر جمعیت افزود: در مقابل، مادری که نیاز به مرخصی زایمان دارد، به مهدکودک نیازمند است، به اتاق مادر و کودک احتیاج دارد، یا زوجی که با مسئله ناباروری مواجه است، یا مادری که در دوران بارداری و زایمان به کاهش هزینه‌ها و حمایت‌های بیمه‌ای نیاز دارد، مجموع حمایت‌هایش از یک کارت امید مادر هم کمتر می‌شود.

کتابچی بیان کرد: این سیاست‌های یک‌بام‌و‌دو‌هوا، باعث می‌شود مردم از حاکمیت و نظام جمهوری اسلامی دل‌شکسته و مکدر شوند. مردم برای کشور فرزنددار نمی‌شوند؛ برای خودشان، برای خانواده‌شان و برای نشاط زندگی‌شان بچه‌دار می‌شوند. اما وقتی می‌بینند در یک بخش حمایت وجود دارد و در بخش دیگر، با وجود حق قانونی، حمایتی صورت نمی‌گیرد، دل‌چرکین و ناراحت می‌شوند.

وی بیان کرد: در چنین ساختاری، می‌شد این سیاست را دقیق‌تر، کارشناسی‌تر و با اجماع نهادی بررسی کرد. این انتظار وجود دارد که سیاست‌های کلان جمعیتی، از مسیر نهاد قانونی و اجرایی خود عبور کنند تا هم اولویت‌ها به‌درستی سنجیده شود و هم از بروز تناقض‌های اجتماعی و ذهنی در افکار عمومی جلوگیری شود.

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.