برگزاری اولین اردوی ارزیابی تیم ملی تنیس دختران کمتر از ۱۶ سال کشور تهیه و تدارک افطاری، فرصتی برای با هم بودن والدین و فرزندان| سبزی خوردن، یادآور باغچه‌های مادربزرگ‌هاست ورود فرزندان زنان سرپرست خانوار به مدارس تیزهوشان در تهران سرعت می‌گیرد بهره‌برداری از نخستین مرکز نوآوری صنایع دستی و خلاق بانوان در اصفهان| مکانی که هنر و اقتصاد را بهم پیوند می‌دهد آیا می‌توان تولد زودرس را پیش‌بینی کرد؟ بازنگری قانون مهریه در مجلس در مسیر نهایی شدن| نهاد خانواده با حمایت‌های قانونی، تقویت می‌شود پخش برنامه «دختر ایران» از رادیو صبا| زنان تأثیرگذار و موفق در عرصه‌های مختلف معرفی می‌شوند خانه داری| با اشتباهات بسیار خطرناک در خانه تکانی بیشتر آشنا شویم برد صدرنشین‌های جدول در هفته یازدهم لیگ برتر هندبال بانوان آخرین سهمیه پلی‌آف والیبال زنان به کدام تیم می‌رسد؟ آزادی ۱۱۰ مادر زندانی جرایم غیرعمد در مرحله جدید طرح «نذر امام» آغاز مرحله جدید اردوی انتخابی تیم ملی فوتسال بانوان از امروز (۳۰ بهمن ماه ۱۴۰۴) دل تنگ آن سحر‌های دور تحلیلی بر تعیین سقف ۳۷۰ هزار میلیارد تومانی وام‌های ازدواج و فرزندآوری| آیا روند پرداخت به متقاضیان، سرعت می‌گیرد؟ چگونه والدین می‌توانند از کودکان در برابر فضای مجازی محافظت کنند؟ آشنایی با راهکار‌هایی برای صرفه‌جویی و مصرف بهینه آب به ویژه در ایام خانه‌تکانی کاهش اضطراب و افسردگی با کتاب‌درمانی هفته هجدهم لیگ‌برتر فوتسال زنان فردا برگزار می‌شود| مشهدی‌ها در مسیر کرمان روایت زنانه از زندگی گروهی از مردم کرانه باختری در کتاب «گلدا اینجا خوابیده»
سرخط خبرها
افزایش ساعت فعالیت دفاتر ثبت ازدواج به مناسبت میلاد امیرالمومنین(ع)

افزایش ساعت فعالیت دفاتر ثبت ازدواج به مناسبت میلاد امیرالمومنین(ع)

  • کد خبر: ۳۸۳۱۹۹
  • ۱۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۵
معاون امور اسناد سازمان ثبت اسناد و املاک کشور از فعالیت فوق‌العاده دفاتر ثبت ازدواج در سراسر کشور خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سید صادق سعادتیان، معاون امور اسناد سازمان ثبت اسناد و املاک کشور از فعالیت فوق‌العاده دفاتر ثبت ازدواج در سراسر کشور خبر داد و گفت: این دفاتر به مناسبت سالروز ولادت حضرت علی (ع) روز شنبه ۱۳ دی‌ماه تا ساعت ۱۹ آماده ارائه خدمات و ثبت واقعه ازدواج خواهند بود.

وی با بیان اینکه این اقدام با موافقت رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور انجام شده است، افزود: هدف از این تصمیم، ترویج فرهنگ ازدواج، تسهیل امور مردم و فراهم کردن شرایط مناسب برای زوج‌های جوان به منظور ثبت ازدواج در این روز مبارک است.

سعادتیان تأکید کرد: دفاتر ثبت ازدواج در این روز به‌صورت فوق‌العاده فعال بوده و خدمات لازم را بدون وقفه به متقاضیان ارائه خواهند داد.

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.