برگزاری اردوی آماده‌سازی تیم ملی جودو بانوان از ۶ تا ۱۹ اسفند ماه ۱۴۰۴ ۳۲.۶ درصد زنان در دوران بارداری در معرض دود سیگار قرار دارند برگزاری نخستین پاویون فرهنگی مد و لباس در نمایشگاه قرآن تهران فرصت حضور دوباره برای ۷ بازیکن با تجربه تیم ملی زنان در جام ملت‌های آسیا ضرورت کاهش مصرف مواد غذایی شیرین در وعده سحری| آیا در ماه رمضان، اضافه وزن پیدا می‌کنید؟ پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی با اولویت فرزندان بهزیستی| مشارکت مردمی ۸۶ درصد افزایش یافته است آیا باشگاه فوتبال بانوان خاتون بم منحل می‌شود؟ عوامل مؤثر بر افزایش سن ازدواج جوانان چیست؟ ایران پیشرو در ورزش پارالمپیکی بانوان است تیم فوتبال بانوان مس رفسنجان به لیگ دسته یک صعود کرد حضور ثریا قاسمی در فصل نخست سریال «هتل بسیار بسیار عجیب» برخورداری تمامی زنان سرپرست خانوار تحت پوشش از مستمری ماهیانه آسان‌ترین روش پخت شله‌زرد| دسری که طعم صبر و سخاوت است برای سفره‌های افطاری رمضان صف وام ازدواج همچنان طویل است| دریافت تسهیلات توسط حدود ۸۸ درصد از متقاضیان تغییر الگوی زندگی خانواده‌ها، مهم‌ترین عامل افزایش چاقی در کودکان کسب مدال برنز دختر شطرنج‌باز خراسان جنوبی در پارالمپیاد استعداد‌های برتر کشور کاهش خطر ابتلا به دیابت بارداری با ورزش و تغذیه مناسب درباره علل بروز یائسگی زودرس چه می‌دانید؟ رقابت‌های بسکتبال لیگ برتر بانوان‌| کدام تیم‌ها به فینال رسیدند؟
سرخط خبرها
جمعیت ایران ۳ برابر سریع‌تر از جهان پیر می‌شود | تا سال ۱۴۳۰، از هر ۳ ایرانی یک نفر سالمند خواهد بود

جمعیت ایران ۳ برابر سریع‌تر از جهان پیر می‌شود | تا سال ۱۴۳۰، از هر ۳ ایرانی یک نفر سالمند خواهد بود

  • کد خبر: ۳۸۳۲۰۱
  • ۱۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۱
رئیس سازمان بهزیستی گفت: روند سالمندی در ایران با شتابی بی‌سابقه در حال وقوع است. پیش‌بینی می‌شود تا سال ۱۴۳۰، حدود ۳۱ درصد از جمعیت کشور سالمند باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدجواد حسینی اظهار کرد: سازمان جهانی بهداشت (WHO) سن ۶۰ سالگی را سن سالمندی تعیین کرده است و بر اساس آمار‌های برخط، ۱۴ درصد جمعیت کشور هم اکنون سالمند هستند.

دبیر شورای سالمندان کشور افزود: اگر در یک کشور ۷ درصد جمعیت سالمند باشد، آن کشور جوان نامیده می‌شود و اگر ۷ تا ۱۴ از جمعیت سالمند باشد، مرحله ورود به سالمندی لقب می‌گیرد.

حسینی ادامه داد: به کشور‌های دارای ۱۴ تا ۲۱ درصد سالمند، کشور سالمند، ۲۱ تا ۲۷ درصد سالمند، کشور سالخورده و به کشور‌هایی که بیشتر از ۲۷ درصد از جمعیت سالمند باشد، کشور شدیدا سالخورده اطلاق می‌شود.

رئیس سازمان بهزیستی گفت: مسئله اصلی در ایران سرعت بالای سالمندی است به طوری که در سال ۱۳۹۵، فقط ۹.۵ درصد از جمعیت کشور سالمند بود و میانگین سالمندی در جهان بین ۱۲ و ۱۳ درصد بود، اما در سال ۱۴۱۵ حدود ۱۵ درصد از جمعیت ایران سالمند و این عدد در جهان ۱۶.۵ درصد خواهد بود و در سال ۱۴۳۰ این رقم در ایران به حدود ۳۱ درصد خواهد رسید در حالی که میانگین سالمندی در جهان حدود ۲۱.۵ درصد خواهد بود.

حسینی تصریح کرد: در جهان ۹۰ سال طول کشیده است تا جمعیت سالمند شود، اما جمعیت ایران در مدت ۳۰ سال پیر شده است و با سرعت رشد سالمندی که هم اکنون با آن رو‌به‌رو هستیم، ایران در سال ۱۴۳۰ یکی از پنج کشور سالمند جهان خواهد بود.

وی مولفه‌های تاثیرگذار بر سالمندی را سرعت زاد و ولد و امید به زندگی خواند و اضافه کرد: امید به زندگی در ایران افزایش یافته است، اما میزان زاد و ولد به شدت کاهش پیدا کرده است.

منبع: خبرآنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.