آزادی یک مادر زندانی با مشارکت دانش‌آموزان و خیرین در یزد بیش از ۱۹ هزار زن سرپرست خانوار در کهگیلویه و بویراحمد تحت حمایت کمیته امداد هستند آیا کاهش وزن منجر به ارتقای کیفیت زندگی مبتلایان به سرطان سینه می‌شود؟ دعوت از ۱۰ قایقران زن به اردوی تیم ملی + اسامی روند افزایشی مصرف شیرخشک در کشور| آیا الگوی تغذیه‌ای تغییر کرده است؟ ۱۲۸ گوشی در جیب دو زن سارق | پلیس چطور رد آنها را زد که فکرش را هم نمی‌کردند؟ چهارمین حرم اهل‌بیت (ع) در ایران که کمتر درباره‌اش شنیده‌اید | خواهر دیگر امام رضا (ع) کجا مدفون است؟ بانوان در حال فتح کردن بازار طلا هستند | ماجرای یک انقلاب خاموش در صنعت طلای ایران آیا مربی مشهدی هدایت تیم ملی بانوان کبدی را برعهده می‌گیرد؟ به خاطر شومیز خامه دوزی گل دار نجات ۲۰۳ نوزاد نارس در معرض آسیب شدید شبکیه چشم (ROP) در شیراز ۱۲۰۰ زن سرپرست خانوار از بیماری خاموش و خطرناک خود نجات یافتند | طرح غربالگری چه کرد؟ شیب کاهشی فرزندآوری سوم و چهارم و بیش از پنجم در ۳ سال اخیر| آیا طرح‌های تشویقی به نتیجه نرسیدند؟ تخفیف ویژه شهرداری مشهد برای مادران سه‌فرزندی | ۲۸۳۱ پدربزرگ پای کار فرزندآوری آمدند نقش پررنگ عوامل غیرقابل اصلاح در ابتلا به سرطان پستان
سرخط خبرها
زنان برای بازنشستگی، ۷.۱ سال کمتر از مردان بیمه پرداخت می‌کنند

زنان برای بازنشستگی، ۷.۱ سال کمتر از مردان بیمه پرداخت می‌کنند

  • کد خبر: ۳۸۶۵۳۰
  • ۲۸ دی ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۹
مطابق آخرین اطلاعات ثبت شده در سازمان تامین اجتماعی، اکنون چهار میلیون و ۵۳۸هزار و ۳۲۴ مستمری بگیر تحت پوشش این نهاد هستند و زنان به‌طور متوسط ۷.۱ سال زودتر از مردان بازنشسته می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بر اساس اطلاعات موجود در سازمان تامین اجتماعی، مجموع سوابق بیمه پردازی برای بازنشستگان تامین اجتماعی برای مردان ۲۴.۲ سال و برای زنان ۱۷.۱ سال است و به طور متوسط زنان بازنشسته ۷.۱ سال کمتر از مردان بیمه‌پردازی دارند و مستمری ناخالص مردان ۱۴۳ میلیون و ۶۹۸ هزارو ۴۱ریال و زنان ۸۲ میلیون و ۲۳۱ هزارو ۵۷۳ ریال است و براین اساس، مستمری مردان حدود ۷۴ درصد بیشتر از زنان است که دلایلی مانند بازنشستگی زنان با ۲۰ سال سابقه، ناشی از سوابق کمتر و خروج زودتر و عدم شمول برخی مزایای جانبی در دوران اشتغال و پرداخت حق بیمه کم‌تر را شامل می‌شود.

مردان به‌طور متوسط ۴ ماه زودتر از زنان از کارافتاده می‌شوند

آمار سازمان تامین اجتماعی در بخش از کارافتادگان بیانگر این است که ۱۴۸ هزار و ۵۹۲ فرد از کار افتاده مشمول دریافت مستمری هستند که از این تعداد ۱۳۷ هزار و ۶۵۵ نفر مرد و ۱۰ هزارو ۹۳۷ نفر هم زن هستند و متوسط سن برقراری مستمری بازنشستگی برای این افراد، ۴۳.۲ سال که برای مردان ۴۳.۱ و برای زنان ۴۳.۵ سال اعلام شده است و بررسی‌ها نشان می‌دهد مردان به‌طور متوسط ۴ ماه زودتر از زنان از کارافتاده می‌شوند.

مجموع سوابق بیمه پردازی برای از کارافتادگان ۱۰.۶ سال است که برای مردان ۱۰.۷ و برای زنان ۹.۱ اعلام شده است و به طور متوسط زنان ۱.۶ سال کمتر از مردان دارای سابقه بیمه‌پردازی هستند.

میانگین مستمری دریافتی مردان بابت از کار افتادگی در سال ۱۴۰۳ حدود ۱۲ درصد بالاتر از زنان است که می‌تواند به دلیلی از جمله سوابق بیمه پردازی بیشتر و مزایای جانبی مانند حق تاهل و اولاد باشد.

یک میلیون و ۲۵۸هزارو ۹۱۸پرونده فوتی‌ها (بازماندگان)

براساس اطلاعات آماری سازمان تامین اجتماعی، در سال گذشته یک میلیون و ۲۵۸ هزار و ۹۱۸ پرونده فوتی‌ها (بازماندگان) موجود است که یک میلیون و ۲۳۵ هزار و ۵۴۶ پرونده مربوط به مردان و ۱۰ هزارو ۹۳۷ نفر زن هستند و میانگین سن برقراری مستمری بازنشستگی برای این افراد ۵۵ سال است که این رقم برای مردان ۵۵.۱ سال و برای زنان ۵۱.۵ سال است.

میانگین سن مستمری بگیری ناشی از پرونده‌های فوت ۵۲.۵ سال است که این عدد برای مردان ۱۹.۹ سال و برای زنان ۵۵.۳ سال اعلام شده است و دلیل سن پائین می‌تواند به دلیل وجود بازماندگان ذکور در زیر سن قانونی و یا در حال تحصیل باشد و در بین زنان علت بالا بودن سن به این دلیل است که بخش گسترده‌ای از بازماندگان، زنان به ویژه همسران هستند.

مجموع سابقه بیمه پردازی برای بازماندگان ۱۳.۶ سال است که این رقم برای مردان ۱۵ سال و برای زنان ۱۲.۳ سال اعلام شده است که به طور متوسط زنان ۲.۷ سال کمتر از مردان دارای سابقه بیمه پردازی هستند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.