رویا افشار: زخم جنگ هنوز زنده است؛ مادران شهدا فراموش نشوند کهگیلویه و بویراحمد، میزبان برگزاری نخستین کنگره بین‌المللی بی‌بی‌حکیمه خاتون (س) سهم دریافت وام ازدواج در زنجان کاهش یافت| راه اندازی «اتاق عقد رایگان» برای جوانان برای نخستین بار در این استان فعالیت بیش از ۷ هزار زن امدادگر در سراسر کشور| امدادگران چه آموزش‌هایی دیده‌اند؟ درباره فرآیند انتخاب پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌های معنوی در بهزیستی چه می‌دانید؟ پیروزی تیم ملی والیبال زنان در یک بازی تدارکاتی| تمرینات ادامه دارد ۲۵ بازیکن به اردوی دوم انتخابی تیم ملی فوتسال بانوان دعوت شدند بررسی هزینه برگزاری مراسم عروسی در تهران| قیمت‌ها بسته به منطقه و سطح خدمات متفاوت است دعوت از ۶ بازیکن و مربی خراسانی به اردوی تیم ملی والیبال نشسته زنان مشهدی‌ها در بسکتبال سه نفره بانوان خوش درخشیدند حضور بیش از ۳۷ هزار بانوی هنرمند در صندوق اعتباری هنر| از آثار نقاشی بریل «اسماء دغاقله» با پیام صلح برای مردم جهان رونمایی شد لیگ برتر هندبال زنان پایان یافت| دریافت کاپ اخلاق توسط تیم استقلال تهران رشد حدود ۵۲ درصدی «الگوی فرزند سوم و بیشتر» در خانواده‌ها با اجرای قانون جوانی جمعیت
سرخط خبرها
روایت فلسطین از زاویه‌ای زنانه در نمایش| زنان جریان‌ساز در جبهه مقاومت، روایتگر هستند

روایت فلسطین از زاویه‌ای زنانه در نمایش| زنان جریان‌ساز در جبهه مقاومت، روایتگر هستند

  • کد خبر: ۳۸۷۱۷۴
  • ۳۰ دی ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۳
کارگردان نمایش «برای هانا» با اشاره به اینکه محور این اثر، روایت فلسطین از زاویه‌ای زنانه است، گفت: ۵ نفر از زنان جریان‌ساز در جبهه مقاومت شناسایی و در این نمایش، تاریخ مقاومت را روایت می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مریم شعبانی درباره شکل‌گیری ایده اولیه این اثر نمایشی توضیح داد: ابتدا برنامه‌ام اجرای نمایشی با موضوع شخصیت حضرت مریم بود. بخشی از آماده‌سازی این نمایش انجام شده بود، اما در ادامه، ایده‌ای درباره روایت مقاومت زنان در جبهه مقاومت مطرح شد.

او با اشاره به پژوهش تاریخی این نمایش افزود: شخصیت‌های نمایش همگی مستند و تاریخی هستند. ما حدود ۳۸ زن جریان‌ساز در جبهه مقاومت را شناسایی و در نهایت، پنج نفر از آنها را برای روایت انتخاب کردیم. تنها شخصیتی که زاییده تخیل ماست، نقش «مادر فلسطینی» است که به‌عنوان حلقه اتصال میان این زنان و جریان مقاومت طراحی شد.

کارگردان نمایش «برای هانا» با ارائه توضیحاتی درباره رویکرد اجرایی این نمایش و بهره‌گیری از شیوه‌هایی مانند پرفورمنس، طراحی حرکت و ... افزود: با بهره‌گیری از این شیوه‌ها، مخاطب، فارغ از ملیت و زبان، می‌تواند بخش قابل توجهی از پیام نمایش را دریافت کند چراکه دوست داشتیم زنان مسلمان و مخاطبانی از کشور‌های دیگر بتوانند با این اجرا ارتباط برقرار کنند.

شعبانی ادامه داد: سبکی که برای ارائه این اثر انتخاب شد، سورئال و در شاخه پرفورمنس است. در این مسیر از دیالوگ کورال، تک‌خوانی بانوان و دیگر عناصر اجرایی بهره گرفتیم. آهنگسازی کار بر عهده آقای بهزاد عبدی بود و حضور هنرمندان مجرب و حرفه‌ای در این پروژه برای ما اهمیت ویژه‌ای داشت.

او افزود: هدف اولیه من از اجرای این نمایش، این بود که حال بانوان و به‌ویژه مادران خوب باشد. امیدوارم توانسته باشیم روایت فلسطین را از زاویه‌ای زنانه و در قالب اجرایی ویژه بانوان، به شکلی اثرگذار به مخاطب ارائه دهیم.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.