ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید ابوالفضل حسن زاده سهم زنان از اهدای خون باید از ۵ به ۳۰ درصد برسد ارتقای سلامت کلیه‌ها در دوران بارداری با مصرف آب چغندر روایتی از عادی‌شدن مصرف دخانیات در میان زنان | آمار‌ها چه می‌گویند؟ مشخص شدن سرمربی تیم فوتسال زنان استقلال | مذاکرات برای جذب بازیکنان آغاز شد زنگ خطر «نامرئی شدن» در زندگی مشترک را جدی بگیرید فعالیت غرفه تولید دست‌سازه‌های تزئینی در عرصه میدان شهدا آغاز شد | خدمت‌رسانی دختران نوجوانان مشهدی در دهه پایانی ماه صفر انتشار برخی آمار‌های نادرست درباره تعداد «مجردان قطعی» در کشور | مجرد بودن با تجرد قطعی متفاوت است افزایش سقف وام برای زنان دهک‌های یک تا ۵ کشور | دسترسی به تسهیلات بانکی تسهیل می‌شود توصیه مادر رهبر شهید به همه مادران: به بچه‌هایتان دروغ نگویید تا آن‌ها هم دروغ نگویند دمپختک گوجه و سیب زمینی، غذایی محبوب و خوشمزه + فوت‌وفن‌های پخت اربعین، وقتی به مشهد می‌رسد رقابت باشگاه‌ها برای جذب بازیکنان شاخص در فصل جدید لیگ برتر فوتبال زنان ضرورت افزایش حضور زنان در عرصه کارآفرینی | کسب و کار‌های سبز در اولویت قرار بگیرند نجات جان مادر باردار سنندجی با یک عمل جراحی دشوار نگاهی به برنامه بازی تیم ملی ایران در رقابت‌های والیبال قهرمانی زنان آسیا میزبانی بوستان «رجا» از بانوان عزادار در دهه پایانی صفر روضه‌ای که پل بود به کوچه پس کوچه‌های مدینه با مصرف روزانه گردو با پوکی استخوان مبارزه کنید انجام کدام فعالیت‌های روزمره در دوران بارداری ممنوع است؟
سرخط خبرها
حفظ باروری بیماران مبتلا به سرطان با فریز جنین

حفظ باروری بیماران مبتلا به سرطان با فریز جنین

  • کد خبر: ۳۸۹۹۱۵
  • ۱۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۸
یک جنین‌شناس با اشاره به اینکه نمونه‌های جنین و تخمک بیماران فریز و برای استفاده آینده نگهداری می‌شوند، گفت: در بیماران بالغ مبتلا به سرطان، بسته به شرایط فرد، فریز جنین یا تخمک انجام می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فاطمه عسگری با اشاره به اینکه نمونه‌های جنین و تخمک بیماران فریز و برای استفاده آینده نگهداری می‌شوند، گفت: در مرکز ناباروری ابن سینا در بیماران بالغ مبتلا به سرطان، بسته به شرایط فرد، فریز جنین یا تخمک انجام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در مرکز ابن‌سینا بیش از ۴۰ تانک نیتروژن وجود دارد که هر کدام ظرفیت نگهداری بیش از ۴۰۰ نمونه بیمار را دارند، افزود: در سال‌های ابتدایی انجام IVF و ICSI، فریز جنین نتایج مطلوبی نداشت، اما با پیشرفت فناوری، بهبود محیط‌های فریز و انجام این فرایند به‌صورت تخصصی، امروزه نتایج فریز جنین بسیار موفق‌تر از گذشته است.

به گفته این جنین‌شناس، فریز جنین برای افرادی با سن بالاتر که قصد بارداری در زمان فعلی ندارند، به‌منظور حفظ قدرت باروری و بانکینگ جنین انجام می‌شود. همچنین در بیمارانی که تعداد زیادی تخمک از آنها گرفته شده و امکان انتقال جنین وجود ندارد، تمامی جنین‌ها فریز می‌شوند.

عسگری با اشاره به انجام تست‌های تعیین سلامت و تعیین جنسیت جنین گفت: برای انجام این آزمایش‌ها، لازم است جنین‌ها تا زمان آماده شدن نتایج و فراهم شدن شرایط مناسب مادر، فریز باقی بمانند.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.