به گزارش شهرآرانیوز، در پی پیگیریهای مستمر حبیب قاسمی نماینده مردم شریف شهرضا و دهاقان در مجلس شورای اسلامی و با دعوت از رئیس و معاونین سازمان بهزیستی کشور، نشست مشترک شورای سالمندان حوزه انتخابیه برگزار و تصمیمات تحولآفرینی جهت حمایت از جامعه هدف اتخاذ شد.
قاسمی با اشاره به دستاوردهای این نشست اظهار داشت: در حوزه تامین مسکن، علاوه بر تخصیص اعتبار برای ساخت ۲۰ واحد مسکونی جدید در شهرضا و دهاقان، مقرر شد جهت تکمیل واحدهای مسکونی مددجویان در پروژه منظریه شهرضا، به هر واحد مبلغ یک میلیارد ریال کمک بلاعوض و ۴ میلیارد ریال تسهیلات قرضالحسنه با کارمزد ۴ درصد اختصاص یابد.
وی همچنین از تقویت زیرساختهای اداری و رفاهی خبر داد و افزود: اعتبارات لازم جهت ساخت ساختمان جدید بهزیستی شهرضا در منطقه سروستان، تامین هزینه رهن و اجاره ساختمان فعلی و همچنین ایجاد ایستگاه اورژانس اجتماعی در شهرستان دهاقان پیشبینی شده است.
عضو مجلس شورای اسلامی در تشریح خدمات حمایتی و معیشتی بیان کرد: تا پایان سال جاری، ۵۰ درصد از ازدواجهای جامعه هدف در هر دو شهرستان از تسهیلات تامین جهیزیه بهرهمند خواهند شد و تمامی زنان سرپرست خانوار روستایی به همراه ۳۰ درصد از زنان سرپرست خانوار شهری تحت پوشش بیمه رایگان اجتماعی قرار میگیرند. در حوزه آموزش نیز سرانه ۱۵۰ میلیون ریالی برای کمک هزینه تحصیلی ۳۳۱ دانشآموز در شهرضا و ۱۴۸ دانشآموز در دهاقان در نظر گرفته شده است. همچنین جهت ایجاد اشتغال پایدار برای ۱۸۰ نفر از مددجویان برنامهریزی شده و اختصاص یک پنل ۳ مگاواتی انرژی خورشیدی، درآمد پایدار ۶۰۰ مددجوی منطقه را تضمین خواهد کرد.
قاسمی در پایان به ارتقای خدمات درمانی و توانبخشی اشاره کرد و گفت:تخصیص کمکهزینه درمان، ورزش و تغذیه برای ۲۰۰ مددجوی مبتلا به اتیسم در حوزه انتخابیه، تامین اعتبار برای تهیه ویلچر، تجهیز مرکز سالمندان خانه مهر شهرضا و افزایش ظرفیت پروندههای مراکز مثبت زندگی به ۶۰۰ مورد از دیگر مصوبات این نشست بود. همچنین به پاس خدمات کادر اجرایی، سرانه ۱۰۰ میلیون ریالی برای همکاران ادارات بهزیستی دو شهرستان و اعتبار ویژه برای سفر زیارتی معلولان اتیسم به مشهد مقدس تخصیص یافت.
منبع: خانه ملت