خطرات چاقی مادران در بارداری و راه‌های کنترل آن پایان رقابت‌های دوومیدانی جایزه بزرگ در بخش بانوان بانوان شاعر ایرانی و جهان اسلام برای شهید رئیسی می‌سرایند خانه داری| برای نظافت اصولی منزل به چه نکاتی توجه کنیم؟ نقش پررنگ اجرای سبک زندگی بدون پلاستیک در ارتقای سلامت کودک شکستن رکورد دوی ۴۰۰ متر بانوان ایران پس از ۱۴ سال دعوت از بانوی هندبالیست مشهدی به نخستین اردوی آماده سازی تیم ملی هندبال بزرگ سالان بانوان افزایش نرخ باروری در ۱۵ استان کشور با اجرای قانون جوانی جمعیت جمعیت، رکن عزت و پویایی تمدن اسلامی ازدواج موفق، عامل اثرگذار در کاهش تنش‌های روانی چرا سزارین برای مادران توصیه نمی‌شود؟ درخشش دختران کاراته کار خراسانی در رقابت‌های لیگ «کاراته وان» ایران لزوم راه‌اندازی «باشگاه نقش‌های اجتماعی زنان» در دانشگاه آزاد اسلامی همه ما در برابر «نسل آینده» مسئولیم| لزوم انجام تغییرات کوچک در فرهنگ عمومی پرداخت ۱۱۰۰ میلیارد ریال هزینه درمان زوج‌های نابارور در اصفهان ۶۳ هزار مادر مشمول کارت امید در فروردین ماه ۱۴۰۵ شدند خانه‌داری| چرا کوکوی سیب‌زمینی در هنگام سرخ کردن، از هم پاشیده می‌شود؟
سرخط خبرها
افتتاح اولین کتابخانه تخصصی مادر و کودک در خراسان رضوی

افتتاح اولین کتابخانه تخصصی مادر و کودک در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۳۹۱۱۶۶
  • ۱۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۰
مدیرکل کتابخانه‌های عمومی خراسان رضوی گفت: همزمان با دهه فجر، اولین کتابخانه تخصصی مادر و کودک در این استان افتتاح شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حسین نوربخش اظهار کرد: در شرایط فعلی ما به دنبال بازطراحی کتابخانه‌های عمومی به منظور استفاده بهینه از این فضا هستیم و به منظور شاداب سازی فضا با ایجاد زیرساخت‌های لازم برای ارائه خدمات بهتر به ویژه به کودکان و نوجوانان بازطراحی فضای کتابخانه‌ها مورد توجه قرارگرفته است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی خراسان رضوی با اشاره به اینکه با حضور مسئولان استانمان، اولین کتابخانه تخصصی مادر و کودک خراسان رضوی در کاشمر افتتاح شد، افزود: با این اقدامات کتابخانه‌های عمومی صرفاً مسئول امانت دادن کتاب به اعضا نیست بلکه شرایطی را برای کودکان و نوجوانان برای آموزش و توانمندسازی آنان فراهم می‌کنند.

افتتاح کتابخانه تخصصی مادر و کودک، در راستای ارائه خدمات فرهنگی و آموزشی به خانواده‌ها

رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی کاشمر نیز گفت: افتتاح کتابخانه تخصصی مادر و کودک، در راستای ارائه خدمات فرهنگی و آموزشی به خانواده‌ها در کاشمر راه‌اندازی شده و با کمک شهرداری و مسئولان محلی زمینه تجهیز آن فراهم‌شده است.

محمدرضا بدیع زادگان خاطرنشان کرد: با قول مساعد شهرداری کاشمر برای افزایش فضا، زمینه برگزاری کلاس‌های آموزشی و کارگاه‌های مختلف و اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی در این کتابخانه برنامه‌ریزی شده است. هم‌اکنون نیز با هزینه‌ای بالغ بر ۱۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال، از محل سهم نیم درصد کتابخانه‌های عمومی از درآمد شهرداری‌ها، تجهیز این کتابخانه انجام شده است.

وی با بیان اینکه به زودی شاهد تجهیز کتابخانه تخصصی مادر و کودک با بیش از ۶۰۰۰ کتاب روزآمد هستیم، گفت: همچنین در کنار سایر خدمات ارائه شده اعم از برگزاری کلاس‌های آموزشی و... تلاش شده با طراحی خاصی در این کتابخانه و وجود جذابیت‌های بصری و امکانات لازم، زمینه جذب کودکان و نوجوانان در این فضا فراهم شود.

بدیع زادگان ادامه داد: کتابخانه تخصصی مادر و کودک دارای بخش‌های متنوعی ازجمله مخزن کودک، مخزن نوجوان، مخزن ویژه مادران، اتاق بازی، کارگاه آموزشی و سالن ویژه قصه‌گویی است.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.