مأموریتی بزرگ در آن‌سوی مرزها| تیم ملی فوتبال زنان ایران در چه شرایطی آماده جام ملت‌های آسیا می‌شود؟ سهم زنان ایرانی در تولید «هنر و رسانه» چقدر است؟ بازی‌های خانوادگی، فرصتی برای تقویت پیوند کودکان و والدین پوشش ۹۰ درصدی هزینه‌های درمان ناباروری در کشور با اجرای قانون جوانی جمعیت بررسی ۴ دهه درخشش زنان ایران| میزان اشتغال بانوان ایران به ۱۷ درصد رسیده است ضرورت انتقال فرهنگ رانندگی صحیح به فرزندان ضرورت اعطای تسهیلات ازدواج به جوانان متناسب با تورم در هفته پایانی لیگ برتر فوتبال زنان چه خواهد گذشت؟ | رقابت ۲ نماینده استان کرمان تا آخرین لحظه افزایش مشارکت زنان سمنانی در چرخه تولید و اشتغال کسب مدال برنز توسط دختر دونده ایران در مسابقات آسیایی ساخت ۲۸ اتاق مادر و کودک در بوستان‌های تهران در سال ۱۴۰۴ برگزاری دومین دوره تور ملی والیبال برفی بانوان از ۲۳ تا ۲۵ بهمن سهم ۴۹ درصدی زنان کشور در حوزه نشر| ایران همزاد کتاب است احتمال تعویق در برگزاری لیگ تنیس روی میز زنان افزایش تعداد کاندیدا‌های زن در انتخابات شورا‌های کشور| ایجاد بانک اطلاعاتی ضروری است حجاب زنان و دختران ایرانی به روایت نخستین سفیر آمریکا در ایران نیاز‌های تغذیه‌ای زنان در دوران بارداری، متفاوت است انجام ۲ اقدام مهم اجتماعی در حوزه بیمه‌های حمایتی برای زنان سرپرست خانوار
سرخط خبرها
بررسی ۴ دهه درخشش زنان ایران| میزان اشتغال بانوان ایران به ۱۷ درصد رسیده است

بررسی ۴ دهه درخشش زنان ایران| میزان اشتغال بانوان ایران به ۱۷ درصد رسیده است

  • کد خبر: ۳۹۱۵۶۱
  • ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۰
در طول ۴۷ سالی که از عمر انقلاب اسلامی ایران گذشته، جایگاه زنان در فعالیت‌های اجتماعی بیشتر شده تا جایی که امروز، آنها نقش اثرگذاری در عرصه‌های مختلف علمی، آموزشی، درمانی، ورزشی و حتی قضایی دارند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در طول ۴۷ سالی که از عمر انقلاب اسلامی ایران گذشته، جایگاه زنان در فعالیت‌های اجتماعی بیشتر شده تا جایی که امروز، آنها نقش اثرگذاری در عرصه‌های مختلف علمی، آموزشی، درمانی، ورزشی و حتی قضایی دارند.

براساس آمار‌های موجود، قبل از انقلاب میزان اشتغال زنان ۱۳.۷۷ درصد و پس از پیروزی انقلاب اسلامی این میزان به ۱۷ درصد رسیده است.

همچنین، میزان برخورداری زنان از تحصیلات دانشگاهی قبل از انقلاب ۲۹.۸ درصد و پس از پیروزی انقلاب اسلامی به ۶۰ درصد رسیده است.

البته باور اینکه زنان در ایران امروز عنصری کلیدی در سیاستگذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌های نظام محسوب می‌شوند نه به مذاق غربی‌ها خوش می‌آید و نه بدخواهانی که همواره سعی دارند به جامعه زنان ایران اینگونه القا کنند که انقلاب اسلامی مانع پیشرفت زنان شده است؛ ادعای پوشالی‌ای که وقتی در کنار آمار‌های رسمی از سهم زنان در فعالیت‌های مختلف اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و آموزشی کشور قرار می‌گیرد ماهیتش مشخص می‌شود. زنان که امروز نیمی از جمعیت ایران را تشکیل می‌دهند سهم بسزایی در رشد، آبادانی و اقتدار این کشور دارند. البته این تنها آمار و ارقام نیست که خبر از ارتقای جایگاه اجتماعی زنان بعد از انقلاب می‌دهد. حضور زنان در پست‌های مدیریتی حتی در حد وزارت به خوبی گویای جایگاه ویژه زنان بعد از انقلاب اسلامی ایران است.

منبع: روزنامه همشهری

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.