بانوی تکواندوکار ایران امدادگر شد خاله شادونه: فرشته‌های کوچک و معصوم میناب، شهادت را بخش کردند تغذیه مناسب، نوعی خط دفاعی فعال در برابر اثرات مخرب استرس بررسی دیدگاه رهبر شهید نسبت به خانواده و امور پیرامون آن| زنان، سازندگان پایه‌های اصلی تمدن یک جامعه هستند درباره کتاب «زن و بازیابی هویت حقیقی» چه می‌دانید؟ کیف خونین کودک شهید مدرسه میناب، پرچم دانش و عزت نسل فردای ایران نام کودکان مظلوم شجره طیبه میناب به ناگویا می‌رود| ورزش، بهترین عرصه برای انتقال پیام بین کشورها جزئیاتی بیشتر از نحوه مراقبت از زنان باردار در شرایط جنگی + اینفوگرافی درباره «زهرا محدثی‌خراسانی» بانویی از نسل شاعران متعهد شعر آیینی کشور چگونه سلامت روان فرزندانمان را تضمین کنیم؟ | لزوم اهمیت به سلامت روان در شرایط بحران تحسین تیم ملی فوتبال زنان ایران توسط ستاره تیم ملی استرالیا رفتار والدین، مهم‌ترین عامل شکل‌گیری احساس امنیت در کودک رعایت اصول پدافند غیرعامل، یک ضرورت حیاتی | با ۴ گام مهم پناهگیری در منزل در شرایط جنگی آشنا شویم معرفی چند تکنیک ساده تنفسی برای کاهش استرس در شرایط بحران رؤیا‌های دفن‌شده در میناب | مادران، خانه ابدی فرزندانشان را می‌نگرند
سرخط خبرها
آغاز نهضت مدرسه سازی در استان گلستان با دریافت دلنوشته یک دختر روستایی

آغاز نهضت مدرسه سازی در استان گلستان با دریافت دلنوشته یک دختر روستایی

  • کد خبر: ۳۹۲۲۸۹
  • ۲۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۰
برگزیده مدیران پروژه‌های مدرسه‌سازی مردمی استان گلستان از آغاز نهضت مدرسه سازی در استان گلستان با دریافت دلنوشته یک دختر روستایی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ الله‌قلی غراوی با اشاره به اینکه با دلنوشته دختر روستایی، نهضت مدرسه‌سازی را شروع کردیم، اظهار کرد: یکی از پزشکان خیر روستا مدرسه‌ای برای دانش‌آموزان دبیرستانی احداث کرده بود و با نزدیک شدن افتتاحیه، خوشحالی بیداد می‌کرد، اما من نگران حال دل دانش‌آموزان ابتدایی بودم و نگاه‌های حسرت‌آمیز آنها که نمی‌توانستند وارد مدرسه جدید شوند، آزارم می‌داد.

وی افزود: در روز افتتاحیه، از «مهسا» یکی از دانش‌آموزان بااستعداد پایه چهارم خواستم دلنوشته‌ای بخواند که آن دانش‌آموز کوچک چنان زیبا و تاثیرگذار خواند که همه حضار منقلب شدند و دخترک هم در پایان درخواست کرد مدرسه‌ای برای خود و دوستانش ساخته شود.

 برگزیده مدیران پروژه‌های مدرسه‌سازی مردمی استان گلستان ادامه داد: تا آن لحظه به ذهن کسی خطور نکرده بود که می‌توانیم با هم مدرسه بسازیم، اما آنقدر حرف دل دخترک زیبا بود که بی‌اختیار همه قدم پیش گذاشتند و این‌گونه جرقه نهضت ملی در میان اهالی زده شد و سپس یک ماه زحمت کشیدیم و تمام ظرفیت‌های روستا را دعوت کردیم و تصمیم گرفتیم هر کس با توجه به بضاعت خودش قسمتی از کار را بر عهده بگیرد.

غراوی با تاکید بر اینکه نقشه مدرسه ۱۰ کلاسه توسط نوسازی تهیه شده بود، گفت: باور کنید بدون یک ریال پول نقد کار را شروع کردیم و مردم فقط تعهد کرده بودند و حمایت‌ها در حد قول بود، اما نترسیدیم و شروع کردیم.

وی با اشاره به حضور چشمگیر زنان روستا در کنار مردان، گفت: در بین زنان ترکمن یک سنت دیرینه وجود دارد که هنگام ساخت خانه اقوام، با اهدای روسری و پارچه و لباس‌های تازه به آنها تبریک می‌گویند، اما تا حالا این مورد در ساختمان‌های دولتی اتفاق نیفتاده بودتا اینکه، خانم‌های روستا در یک اتفاق غافلگیرکننده به مدرسه آمدند و صد‌ها روسری و پارچه و لباس تازه به عنوان تبریک به ساختمان جدید مدرسه هدیه کردند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.