روایتِ زنجیره ۱۲ کیلومتریِ خانواده‌های مشهدی | مادران با کودکانشان آمدند ضرورت نگاه خانواده‌محور به مدیریت مصرف انرژی پیگیری بیمه زنان خانه‌دار روستایی و عشایری | تاکنون حدود ۴۰۰ نفر بیمه شده‌اند آشپزی | سوپ پرتقال؛ غذایی مناسب برای مقابله با سرماخوردگی وجود بیش از ۷ هزار زن شهیده در کشور | نخستین حرکت‌های انقلابی توسط زنان شکل گرفت اجرای طرح «چشم‌روشنی» ویژه مادران دارای فرزند متولد سال ۱۴۰۵ در تهران صعود ۳ پله‌ای ندا شهسواری در رنگینک جهانی جدید تنیس روی میز لزوم تکرار درمان‌های ناباروری توسط زوجین | برخورداری از ذخیره تخمدانی، امیدها را برای بارداری افزایش می‌دهد «شربت زعفران، آویشن، پونه و چند قطره روغن گل مغربی»؛ فراتر از یک نمایش زنانه است نگاهی به توسعه زیرساخت‌های ورزش بانوان در دوره ششم مدیریت‌شهری آیا فریز تخمک در پوشش بیمه قرار می‌گیرد؟ ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید محمد امان نگاهی به عملکرد تیم ملی بسکتبال ۳نفره زنان ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ لزوم حمایت از نقش مادری در کنار مشارکت اقتصادی زنان در جامعه برای یک شادی دسته جمعی طرز تهیه کیک زبرا در منزل + فیلم روایت بانوی وزنه‌بردار تاریخ‌ساز کشورمان که با دست پر از بازی‌های آسیایی برگشت | مادرم تنهامربی‌ام بود برگزاری دومین نشست علمی فرهنگی کنگره بین‌المللی حضرت بی‌بی حکیمه (س) در مشهد
سرخط خبرها
بهروزآذر: آموزش مهارت‌های ارتباطی به والدین و فرزندان الزامی است

بهروزآذر: آموزش مهارت‌های ارتباطی به والدین و فرزندان الزامی است

  • کد خبر: ۳۹۲۸۳۲
  • ۲۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۰
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده بر ضرورت آموزش مهارت‌های ارتباطی و تربیتی به والدین و فرزندان تاکید کرد و گفت: ارتقای این مهارت‌ها، کلید مقابله موثر با چالش‌های نسل جدید و حفظ پایداری خانواده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا بهروزآذر با اشاره به اینکه خانواده بنیادی‌ترین نهاد اجتماعی است، اظهار کرد: آموزش و ارتقای مهارت‌های ارتباطی و تربیتی والدین، راهکار اصلی مواجهه موثر و موفق با چالش‌های نسل جدید و حفظ پایداری و ثبات خانواده است.

وی با اشاره به اینکه مهر، عشق، وفاداری و ایمان همچنان در نهاد خانواده قابل احیا و تقویت است و باید از این ظرفیت برای آموزش و تربیت نسل جدید بهره گرفت، تصریح کرد: این نگاه صرفا رویکرد دولت و اندیشه رئیس جمهور نیست، بلکه در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران نیز مورد تأکید قرار گرفته است.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به چالش‌های جهانی و داخلی پیش‌روی خانواده‌ها، تصریح کرد: نسل آلفا و بتا از ابتدای زندگی با اینترنت و هوش مصنوعی آشنا شده‌اند و به همین دلیل مرجعیت پدر، مادر و معلم در ذهن این افراد دستخوش تغییراتی شده است، اولویت اصلی در این زمینه باید توانمندسازی والدین باشد تا از طریق کاهش فاصله میان خود و فرزندان، بتوانند با چالش‌های زندگی مدرن مواجهه درستی داشته باشند.

بهروزآذر افزود: اصل ۱۰ قانون اساسی بر اهمیت خانواده تصریح دارد و بر همین اساس، هرگونه برنامه‌ریزی و تنظیم قوانین باید با محوریت تشکیل، تحکیم و تعالی خانواده انجام شود.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.