ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید ابوالفضل حسن زاده سهم زنان از اهدای خون باید از ۵ به ۳۰ درصد برسد ارتقای سلامت کلیه‌ها در دوران بارداری با مصرف آب چغندر روایتی از عادی‌شدن مصرف دخانیات در میان زنان | آمار‌ها چه می‌گویند؟ مشخص شدن سرمربی تیم فوتسال زنان استقلال | مذاکرات برای جذب بازیکنان آغاز شد زنگ خطر «نامرئی شدن» در زندگی مشترک را جدی بگیرید فعالیت غرفه تولید دست‌سازه‌های تزئینی در عرصه میدان شهدا آغاز شد | خدمت‌رسانی دختران نوجوانان مشهدی در دهه پایانی ماه صفر انتشار برخی آمار‌های نادرست درباره تعداد «مجردان قطعی» در کشور | مجرد بودن با تجرد قطعی متفاوت است افزایش سقف وام برای زنان دهک‌های یک تا ۵ کشور | دسترسی به تسهیلات بانکی تسهیل می‌شود توصیه مادر رهبر شهید به همه مادران: به بچه‌هایتان دروغ نگویید تا آن‌ها هم دروغ نگویند دمپختک گوجه و سیب زمینی، غذایی محبوب و خوشمزه + فوت‌وفن‌های پخت اربعین، وقتی به مشهد می‌رسد رقابت باشگاه‌ها برای جذب بازیکنان شاخص در فصل جدید لیگ برتر فوتبال زنان ضرورت افزایش حضور زنان در عرصه کارآفرینی | کسب و کار‌های سبز در اولویت قرار بگیرند نجات جان مادر باردار سنندجی با یک عمل جراحی دشوار نگاهی به برنامه بازی تیم ملی ایران در رقابت‌های والیبال قهرمانی زنان آسیا میزبانی بوستان «رجا» از بانوان عزادار در دهه پایانی صفر روضه‌ای که پل بود به کوچه پس کوچه‌های مدینه با مصرف روزانه گردو با پوکی استخوان مبارزه کنید انجام کدام فعالیت‌های روزمره در دوران بارداری ممنوع است؟
سرخط خبرها
بهروزآذر: آموزش مهارت‌های ارتباطی به والدین و فرزندان الزامی است

بهروزآذر: آموزش مهارت‌های ارتباطی به والدین و فرزندان الزامی است

  • کد خبر: ۳۹۲۸۳۲
  • ۲۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۰
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده بر ضرورت آموزش مهارت‌های ارتباطی و تربیتی به والدین و فرزندان تاکید کرد و گفت: ارتقای این مهارت‌ها، کلید مقابله موثر با چالش‌های نسل جدید و حفظ پایداری خانواده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا بهروزآذر با اشاره به اینکه خانواده بنیادی‌ترین نهاد اجتماعی است، اظهار کرد: آموزش و ارتقای مهارت‌های ارتباطی و تربیتی والدین، راهکار اصلی مواجهه موثر و موفق با چالش‌های نسل جدید و حفظ پایداری و ثبات خانواده است.

وی با اشاره به اینکه مهر، عشق، وفاداری و ایمان همچنان در نهاد خانواده قابل احیا و تقویت است و باید از این ظرفیت برای آموزش و تربیت نسل جدید بهره گرفت، تصریح کرد: این نگاه صرفا رویکرد دولت و اندیشه رئیس جمهور نیست، بلکه در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران نیز مورد تأکید قرار گرفته است.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به چالش‌های جهانی و داخلی پیش‌روی خانواده‌ها، تصریح کرد: نسل آلفا و بتا از ابتدای زندگی با اینترنت و هوش مصنوعی آشنا شده‌اند و به همین دلیل مرجعیت پدر، مادر و معلم در ذهن این افراد دستخوش تغییراتی شده است، اولویت اصلی در این زمینه باید توانمندسازی والدین باشد تا از طریق کاهش فاصله میان خود و فرزندان، بتوانند با چالش‌های زندگی مدرن مواجهه درستی داشته باشند.

بهروزآذر افزود: اصل ۱۰ قانون اساسی بر اهمیت خانواده تصریح دارد و بر همین اساس، هرگونه برنامه‌ریزی و تنظیم قوانین باید با محوریت تشکیل، تحکیم و تعالی خانواده انجام شود.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.