قهرمان ماده ۴ در ۴۰۰ متر رقابت‌های لیگ دوومیدانی بانوان مشخص شد | کسب یک رکورد جدید رقابت‌های لیگ دسته اول فوتبال زنان | تیم تراکتور به نخستین پیروزی خود دست یافت خواب زودهنگام و منظم؛ اساسی‌ترین سرمایه‌گذاری عصبی و شناختی برای رشد همه‌جانبه کودک آشپزی | طرز تهیه کتلت بادمجان بدون سیب‌زمینی را بلدید؟ ناباروری؛ یکی از عوامل مهم تنش در روابط زناشویی | حضور روانشناسان در کنار تیم درمان ضروری است رئیس فدراسیون کبدی: از عملکرد زنان در ناگویا راضی بودم آیا عامل پیشرفت آلزایمر در زنان، پروتئین‌ها هستند؟ امکان بارداری پس از درمان سرطان پستان وجود دارد رواق نجمه خاتون (س) میزبان بانوان در محفل دعای ضراب اصفهانی می‌شود | بررسی «آسیب‌های مقایسه در زندگی» در صحن جمهوری اسلامی حرم مطهر رضوی دستور پخت مرغ زعفرانی تابه‌ای | شامی سریع و خوش‌عطر برای اعضای خانواده شکست سپاهان و برد استقلال در هفته سوم لیگ برتر هندبال زنان حضور داوران ایرانی در لیگ قهرمانان زنان آسیا چرا دو سال اول زندگی کودک، حیاتی است؟ اینفوگرافی | فواید زردچوبه برای زنان دختران دانش‌آموز مشهدی به یاد کودکان میناب، اثر هنری ساختند | میناب، هشتک، ۱۶۸ معرفی راهکار‌هایی برای توجه زوجین به مرز صراحت و بی‌احترامی در زندگی مشترک نماینده دختران والیبالیست مشهد در فصل جدید لیگ‌ برتر کشور حریفان خود را شناخت ویژه‌برنامه‌های حرم مطهر رضوی برای بانوان (پنجشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۵) یک راهکار عالی برای گرم کردن کانون خانواده آشپزی |‌ دستور پخت شامی بروجردی | یک وعده غذایی لذیذ و آسان برای کدبانوهای ایرانی
سرخط خبرها
مربی تیم والیبال زنان سپاهان: برای طلا جنگیدیم و با اختلاف قهرمان شدیم

مربی تیم والیبال زنان سپاهان: برای طلا جنگیدیم و با اختلاف قهرمان شدیم

  • کد خبر: ۳۹۲۸۵۵
  • ۲۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۱
مربی تیم والیبال زنان سپاهان با اشاره به کسب قهرمانی در لیگ والیبال بانوان آسیای مرکزی، گفت: برای طلا جنگیدیم و با اختلاف قهرمان شدیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فریبا صادقی با اشاره به سطح برگزاری مسابقات آسیای مرکزی، اظهار کرد: هم تیم متوسط در آسیای‌مرکزی و هم تیم‌هایی در حد خوب، مانند قزاقستان وجود دارند، حتی نپال هم تیم بسیار خوبی بود. مالدیو دو تیم داشت که تیم A آن از چند لژیونر استفاده می‌کرد که نسبتاً تیم خوبی بود، اما بدشانسی آنها این بود که در گروه چهارتایی قرار گرفته بود و حذف شد.

وی افزود: مسابقات با توجه به اینکه در دو گروه سه‌تیمی و چهارتیمی برگزار شد، ما در گروه چهارتیمی قرار گرفتیم، رقابت‌های بیشتری را تجربه کردیم و گروه‌مان نسبت به گروه سه‌تیمی سنگین‌تر هم بود، اما خوشبختانه بازیکنان از ابتدا تا انتها روند خوب و تهاجمی خود را حفظ کردند، بسیار هماهنگ عمل کردند و از ابتدا قول داده بودند که فقط برای قهرمانی بجنگند. به‌همین دلیل با اختلاف و با اقتدار مسابقات را پشت سر گذاشتند.

مربی تیم والیبال سپاهان بیان کرد: از روز اول می‌دانستیم که قطعاً فینال را با قزاقستان خواهیم داشت؛ تیمی که همواره رقیب ایران است و در رده ملی نیز جزو رقبای اصلی ایران به شمار می‌رود. گاهی ایران و گاهی قزاقستان در مسابقات رودررو پیروز شده‌اند.

صادقی ادامه داد: خوشبختانه ما توانستیم در این مسابقات که نخستین حضور باشگاه‌های زنان در آسیای‌مرکزی بود، به‌عنوان باشگاه سپاهان و نماینده ایران حضور پیدا کنیم و اولین مدال طلای جام باشگاه‌های آسیای‌مرکزی را به نام سپاهان ثبت کنیم.

راهیابی به رقابت‌های‌ای‌بی‌سی کلاب آسیا در سال آینده

وی یادآور شد: قهرمان این مسابقات مستقیماً به رقابت‌های‌ای‌بی‌سی کلاب آسیا در سال آینده راه پیدا خواهد کرد که قطعاً اگر باشگاه سپاهان بتواند برنامه‌ریزی خوبی در این زمینه داشته باشد، می‌تواند در آن رقابت‌ها نیز به نتیجه مطلوبی دست پیدا کند.

مربی تیم والیبال زنان سپاهان خاطرنشان کرد: درباره نقاط قوت و ضعف تیم نیز باید بگویم با توجه به اینکه بیش از ۱۲ بازیکن در اختیار نداشتیم و در یکی دو پست با کمبود بازیکن مواجه بودیم، بازیکنان گاهی مجبور می‌شدند در پست‌های مشابه به‌جای یکدیگر به میدان بروند، اما خوشبختانه این تاکتیک را به‌خوبی اجرا کردند، چرا که در اردوی قبل از اعزام تمرین کرده بودیم و با هماهنگی کامل توانستند از سد تیم‌ها عبور کنند.

صادقی ادامه داد: به‌نظر من بهترین نقطه قوت ما هماهنگی کامل بین بازیکنان بود و اینکه هر بازیکن در پست خود عملکردش را در سطحی بسیار بالا اجرا می‌کرد. میزان خطای آنها نسبت به حریفان بسیار کمتر بود و حریفان به نظر می‌رسید با استفاده از بازیکنان لژیونر که ظاهراً زمان کوتاهی هم با آنها تمرین کرده بودند، هماهنگی کمتری نسبت به ما داشتند.

وی افزود: اینکه ما یک ست را واگذار کردیم مربوط به روز اول مسابقات بود که شناختی از حریف نداشتیم و همان‌طور که گفتم از چند بازیکن روس بهره می‌برد، برای ما ناشناخته بود، اما تفاوت سطح با مالدیو وجود داشت و قطعاً می‌توانستیم از سد این تیم عبور کنیم.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.