دشمن، عامل سلب آرامش از زنان و کودکان ایران است آغاز اردوی تیم ملی والیبال نشسته بانوان در مشهد از امروز (چهارشنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۵) آیا سلامت قلب یک زن با سلامت استخوان‌های او مرتبط است؟ رشد چشمگیر اهداکنندگان خون در میان بانوان کرمانی در جنگ رمضان راه‌اندازی دبیرخانه هم‌اندیشی اولیای اتیسم در خراسان رضوی گفت‌وگو با نویسنده‌ای که معتقد است آثارش هیچ وقت به تکرار نرسیده افزایش خطر کمبود ویتامین D در دوران بارداری استقبال دختران مناطق محروم کشور از آموزش راه دور چرا بازی حرکتی در خانه برای کودکان ضرورت دارد؟ حضور ۲ بانوی والیبالیست مشهدی در رقابت‌های والیبال لیگ قهرمانان زنان آسیا رویش مهر در بند بانوان به همت فروغ رضایی حمایت از حافظان امنیت با دست‌پخت بانوان جهادی مشهدی | طعم مِهر در سنگرها کسب مدال طلا توسط دختر تکواندو‌کار ایران در مسابقات قهرمانی جهان شکوه حضور مادران و دختران در شب شهادت امام صادق (ع) | ارادت، فرهنگ و حماسه در میدان چمن مشهد نمایان شد کمک به تعیین عادلانه‌تر جایگاه تیم‌ها با برگزاری سه هفته پایانی لیگ برتر فوتسال زنان ۸ تکواندوکار اعزامی ایران به مسابقات قهرمانی آسیا مشخص شدند خانه داری| بهترین زمان و روش تعویض گلدان گیاهان آپارتمانی چه موقع است؟
سرخط خبرها
بانوی دونده ملی‌پوش ایران در صدر آسیا قرار گرفت| افزایش شانس حضور در مسابقات جهانی

بانوی دونده ملی‌پوش ایران در صدر آسیا قرار گرفت| افزایش شانس حضور در مسابقات جهانی

  • کد خبر: ۳۹۲۸۹۳
  • ۲۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۰
براساس انتشار رتبه بندی جدید فدراسیون جهانی دو و میدانی، بانوی ملی‌پوش سرعت ایران ضمن بازگشت به رنک نخست آسیا، در جایگاه چهل‌ودوم رده‌بندی جهانی نیز قرار گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فرزانه فصیحی، دونده ملی‌پوش ایران در رقابت‌های بین‌المللی داخل سالن ارفورت آلمان با ثبت زمان ۷.۲۶ ثانیه به مقام نایب‌قهرمانی دست یافت و بار دیگر جایگاه خود را در صدر رده‌بندی ۶۰ متر بانوان آسیا تثبیت کرد.

در این مسابقات که با حضور ورزشکارانی از آلمان، اسلوونی، لهستان و ایتالیا برگزار شد، فصیحی در مرحله مقدماتی با ثبت زمان ۷.۳۲ ثانیه به دیدار نهایی راه یافت و در فینال با بهبود رکورد خود، عنوان دوم را از آن خود کرد.

با این نتیجه، ملی‌پوش سرعت ایران ضمن بازگشت به رنک نخست آسیا، در جایگاه چهل‌ودوم رده‌بندی جهانی نیز قرار گرفت و شانس خود را برای حضور در رقابت‌های قهرمانی جهان افزایش داد.

فرزانه فصیحی که اردوی خود را در اروپا برپا کرده، در هفته‌های اخیر در مسابقات مختلف بین المللی حاضر شده و توانسته نتایج خوبی هم کسب کند.

منبع: ورزش سه

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.