تأمین جهیزیه برای ۵۰ درصد ازدواج‌های مددجویان تحت حمایت بهزیستی کشور در سال ۱۴۰۵ نجات ۱۱۲ نوزاد از سقط جنین در کاشمر | مرکز نفس، مشاوره‌های تخصصی انجام می‌دهد هفدهمین المپیاد ورزشی محلات منطقه ۲ شهرداری مشهد| ۱۳۰ نفر از بانوان در مسابقات طناب زنی شرکت کردند اجرای نمایش «دختری که  خواب را نوشید» در مشهد با مضمون کودکان شهید میناب | قصه دختری که خواب هایش به واقعیت تبدیل می‌شود از زیارت امین‌الله تا «نگین سامرا» | رواق نجمه خاتون (س) حرم مطهر رضوی میزبان بانوان در شب میلاد امام حسن عسکری (ع) است اینفوگرافی | منابع غذایی غنی از آنتی‌اکسیدان برای پیشگیری از سرطان دهانه رحم را بشناسید برگزاری دومین اجرای اختصاصی تئاتر «دختری که خواب را نوشید» ویژه زوجین جوان مشهدی پیروزی سرخابی‌ها در هفته نخست لیگ برتر فوتبال زنان ساره جوانمردی نامزد عضویت در کمیسیون ورزشکاران پارالمپیک آسیا شد آشپزی | املت اسفناج و قارچ، یک ترکیب درمانی با قدرت چربی‌سوزی است + دستور پخت چرا احترام به خانواده همسر اهمیت دارد؟ چرا آقایان هدیه دادن را تعطیل می‌کنند؟ پرونده نیاز‌های روان‌شناختی زنان مطلقه روی میز پژوهشگران دانشگاه الزهرا آغاز نوزدهمین دوره لیگ برتر فوتبال زنان ایران از امروز (جمعه ۲۷ شهریور ماه ۱۴۰۵) دعای امام رضا (ع) برای فرج | رواق نجمه خاتون (س) حرم رضوی جمعه میزبان بانوان منتظر است رقابت ۴۲ تیم بانوان منطقه ۲ شهرداری مشهد در مسابقات داژبال محلات برگزاری رقابت‌های فوتبال زنان بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ با قضاوت بانوان داور ایرانی چطور با یک جمله همسرتان را فرمانروا یا ملکه کنید؟ چرا مشکلات گوارشی در نوزادان شایع است؟
سرخط خبرها
ناهنجاری‌های ژنتیکی جنین، علت بیشتر سقط‌های خودبه‌خودی

ناهنجاری‌های ژنتیکی جنین، علت بیشتر سقط‌های خودبه‌خودی

  • کد خبر: ۳۹۳۳۰۸
  • ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۴
یک متخصص زنان و زایمان گفت: بیشتر موارد سقط جنین در گروه خودبه‌خودی قرار می‌گیرند و به طور معمول ناشی از ناهنجاری‌های ژنتیکی جنینی در اوایل بارداری هستند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سهیلا عباس زاده اظهار کرد: سقط جنین به دو نوع خودبه‌خودی و عمدی (قانونی و غیر قانونی) تقسیم می‌شود، که بیشتر موارد سقط در گروه خودبه‌خودی قرار می‌گیرند و به طور معمول ناشی از ناهنجاری‌های ژنتیکی جنینی در اوایل بارداری هستند.

وی ادامه داد: هرگونه مداخله غیرعلمی در روند بارداری می‌تواند ساختار طبیعی رحم را دچار آسیب کند و در آینده مشکلاتی مانند اختلال در باروری، افزایش احتمال سقط جنین و عوارض در بارداری‌های بعدی مثل «پلاسنتا اکرتا» چسبندگی جفت و «پلاسنتا پرویا» جفت سرراهی را به همراه داشته باشد.

این متخصص زنان و زایمان به ابعاد اجتماعی و روان‌شناختی این مسئله پرداخت و گفت: تصمیم‌گیری در مورد سقط، به ویژه زمانی که بدون مشاوره تخصصی و حمایت روانی انجام شود می‌تواند فشار‌های روحی قابل‌توجهی ایجاد کند.

عباس زاده تصریح کرد: احساس اضطراب، پشیمانی یا تنش‌های خانوادگی از جمله پیامد‌هایی است که در برخی افراد مشاهده می‌شود به همین دلیل، بهره‌گیری از خدمات مشاوره پزشکی و روان‌شناختی پیش از هر تصمیم درمانی، نقش مهمی در کاهش آسیب‌های احتمالی و حفظ سلامت کلی زنان دارد.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.