خاطرات دختر شهید مدافع حرم میثم نجفی در کتاب «قصه‌ای برای حلما» کسب ۲ مدال نقره توسط تکواندوکاران دختر ایرانی در رقابت‌های بین‌المللی قزاقستان کاهش مشارکت اقتصادی زنان ایران از ۱۷ به ۱۲ درصد در یک سال تاب‌آوری در بزرگسالی، مهارتی که ریشه‌های آن از نخستین رابطه عاطفی با مادر شکل می‌گیرد درباره خطرات داروهای لاغری برای جنین چه می دانید؟ سیمین‌دخت وحیدی، شاعر انقلاب اسلامی درگذشت + علت فوت رقابت‌های FIP مالزی| تیم دختران پدل ایران حذف شدند این‌طور بچه‌ها را پای روضه بنشانید تا عاشق امام حسین(ع) شوند احتمال افزایش خطر اوتیسم با مصرف استامینوفن در دوران بارداری ثبت نرخ باروری کلی ۲.۸۵ فرزند در سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۴| ۱۶.۷ درصد از والدین دارای تک‌فرزند هستند نائب قهرمانی تیم ملی دختران هاکی روی یخ کشورمان در  مسابقات جام آسیایی روسیه ابراز خرسندی رئیس کمیته ژیمناستیک هنری بانوان آسیا از حضور دختران ایرانی سه اولویت اصلی برای آینده زنان چیست؟| از مادری تا هوش مصنوعی؛ روایت چالش‌های زن امروز خانه‌داری| کدام وسایل آشپزخانه باید زود به زود عوض شوند؟ در آپارتمان چطور روضه خانگی برگزار کنیم؟ چالش‌های مادر و کودک در هیئت + راهکارها ثبت دومین پیروزی تیم دختران ایران در رقابت‌های پدل FIP مالزی خودشناسی و خودآگاهی، یکی از پیش‌شرط‌های لازم قبل از ازدواج هوشمندی در سادگی، میراثی از مادربزرگ‌ها| وقتی خانه‌داری، نوعی علم زندگی می‌شود نقش هورمون‌ها در کمبود ویتامین D در زنان چیست؟
سرخط خبرها
۹۵۰ زندانی زن با جرائم غیرعمد در کشور، در انتظار رهایی از زندانِ بدهی

۹۵۰ زندانی زن با جرائم غیرعمد در کشور، در انتظار رهایی از زندانِ بدهی

  • کد خبر: ۳۹۴۴۹۰
  • ۰۳ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۷
بر اساس اعلام ستاد مردمی رسیدگی به امور دیه و کمک به زندانیان نیازمند، علی‌رغم تلاش‌های این نهاد حمایتی، ۹۵۰ زندانی زن در کشور با جرائم غیرعمد در انتظار رهایی از زندانِ بدهی هستند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بر اساس اعلام ستاد مردمی رسیدگی به امور دیه و کمک به زندانیان نیازمند، علی‌رغم تلاش‌های این نهاد حمایتی، ۹۵۰ زندانی زن در کشور با جرائم غیرعمد در انتظار رهایی از زندانِ بدهی هستند.

آنها در واسپین روز‌های باقی مانده از سال امید این افراد غیربزهکار و خانواده‌های آنها به دستان پرمهر خیرین دوخته شده است.

بر اساس آخرین آمار ارائه شده از سوی ستاد دیه کشور هم‌اکنون ۲۰ هزار و ۳۴۹ زندانی جرایم غیرعمد مرد و زن در ندامتگاه‌های سراسر کشور تحمل حبس می‌کنند.

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.