رشد ۱۹.۱۱ درصدی اهدای خون بانوان خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ سهم ۷۷ درصدی زنان در استفاده از خدمات مشاوره و روانشناسی سازمان بهزیستی با این ۵ روش، استرس را سریع‌تر کاهش دهید| ایجاد تغییرات ساده در نحوه زندگی بدون پرداخت هزینه اضافی نقش پررنگ غذا‌های نشاسته‌ای در پوسیدگی دندان| برخی از والدین نسبت پیامد‌های اسنک شور آگاهی ندارند بیعت بیش از ۳۲۰۰ نفر از زنان و دختران دانشگاه آزاد اسلامی با رهبر معظم انقلاب از گل نازک‌تر نشنیدم | روایت شنیدنی از همسر شهید دارایی روایتی از زینب‌های عاشورای روزگارِ ما قاضی‌زاده هاشمی: بانوان رسانه هیمنه دشمن را با روایت حماسه مردم بشکنند ضرورت اعتدال در مصرف شیرینی و آجیل| مقاومت به انسولین، مضراتی برای سلامتی دارد ضرورت توجه به علائم خطر در کودکان در شرایط جنگی| جمله «اتفاقی نیفتاده»، کمکی نمی‌کند تحلیل عملکرد بانوان کوهنورد ایرانی در سالی که گذشت| ثبت یک رکورد جدید توسط بانوی هیمالیانورد کشورمان
سرخط خبرها
برگزاری مرحله نیمه نهایی لیگ برتر بسکتبال زنان| تیم‌های استقلال و آکادمی سحر فینالیست شدند

برگزاری مرحله نیمه نهایی لیگ برتر بسکتبال زنان| تیم‌های استقلال و آکادمی سحر فینالیست شدند

  • کد خبر: ۳۹۴۵۵۲
  • ۰۴ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۴
مرحله نیمه نهایی رقابت‌های بسکتبال لیگ برتر زنان با برگزاری دیدار‌های دور دوم پیگیری شد و تیم‌های آکادمی سحر و استقلال به فینال راه یافتند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مرحله نیمه نهایی رقابت‌های بسکتبال لیگ برتر زنان با برگزاری دیدار‌های دور دوم پیگیری شد و تیم‌های آکادمی سحر و استقلال به فینال راه یافتند.

آغاز این دور، دو تیم استقلال و گروه بهمن رو در روی هم قرار گرفتند که طی آن تیم استقلال موفق به کسب برتری شد. جدال دو تیم در پایان وقت قانونی با تساوی ۶۰ به ۶۰ به پایان رسید، اما تیم استقلال در اولین وقت اضافه حریفش را ۷۰ بر ۶۳ شکست داد.

این تیم در دیدار نخست مرحله نیمه نهایی که شامگاه جمعه برگزار شد نیز برابر گروه بهمن به برتری ۷۲ بر ۵۰ دست یافته بود. بدین ترتیب با توجه به برگزاری ۲ از ۳ مرحله نیمه نهایی، استقلال به عنوان نخستین تیم از این مرحله صعود کرد و فینالیست شد.

در جریان دیدار تیم‌های استقلال و گروه بهمن، فرناز خدامرادی بازیکن تیم استقلال با ۲۹ امتیاز، ۱۰ ریباند، ۲ توپ ربایی و کارایی ۲ عنوان بهترین بازیکن زمین را به خود اختصاص داد.

دیگر دیدار دوم مرحله نیمه نهایی لیگ برتر بسکتبال زنان، میان دو تیم آکادمی سحر و نفت در سالن شهید کشوری شهر قدس انجام شد.

در این دیدار آکادمی سحر با نتیجه ۸۱ بر ۶۱ حریف خود را با شکست مواجه کرد. «الکس پول» بازیکن تیم آکادمی سحر بهترین بازیکن این دیدار بود که ۲۹ امتیاز، ۸ ریباند، ۵ توپ ربایی و کارایی ۳۷ را در کارنامه اش ثبت کرد.

دیدار نخست تیم‌های آکادمی سحر و نفت آبادان در مرحله نیمه نهایی لیگ بسکتبال زنان هم با برتری ۶۸ بر ۵۸ آکادمی سحر به پایان رسیده بود.

مرحله نیمه نهایی لیگ بسکتبال زنان به صورت ۲ از ۳ برگزار شد.

بدین ترتیب، آکادمی سحر با کسب پیروزی در دو دیدار برابر نفت آبادان، به مرحله نهایی راه یافت و حریف استقلال در این مرحله شد.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.