دشمن، عامل سلب آرامش از زنان و کودکان ایران است آغاز اردوی تیم ملی والیبال نشسته بانوان در مشهد از امروز (چهارشنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۵) آیا سلامت قلب یک زن با سلامت استخوان‌های او مرتبط است؟ رشد چشمگیر اهداکنندگان خون در میان بانوان کرمانی در جنگ رمضان راه‌اندازی دبیرخانه هم‌اندیشی اولیای اتیسم در خراسان رضوی گفت‌وگو با نویسنده‌ای که معتقد است آثارش هیچ وقت به تکرار نرسیده افزایش خطر کمبود ویتامین D در دوران بارداری استقبال دختران مناطق محروم کشور از آموزش راه دور چرا بازی حرکتی در خانه برای کودکان ضرورت دارد؟ حضور ۲ بانوی والیبالیست مشهدی در رقابت‌های والیبال لیگ قهرمانان زنان آسیا رویش مهر در بند بانوان به همت فروغ رضایی حمایت از حافظان امنیت با دست‌پخت بانوان جهادی مشهدی | طعم مِهر در سنگرها کسب مدال طلا توسط دختر تکواندو‌کار ایران در مسابقات قهرمانی جهان شکوه حضور مادران و دختران در شب شهادت امام صادق (ع) | ارادت، فرهنگ و حماسه در میدان چمن مشهد نمایان شد کمک به تعیین عادلانه‌تر جایگاه تیم‌ها با برگزاری سه هفته پایانی لیگ برتر فوتسال زنان ۸ تکواندوکار اعزامی ایران به مسابقات قهرمانی آسیا مشخص شدند خانه داری| بهترین زمان و روش تعویض گلدان گیاهان آپارتمانی چه موقع است؟
سرخط خبرها
اجرای طرح‌های ملی ویژه بانوان در بهزیستی کشور| توانمندسازی زنان با ساختار محله محور انجام می‌شود

اجرای طرح‌های ملی ویژه بانوان در بهزیستی کشور| توانمندسازی زنان با ساختار محله محور انجام می‌شود

  • کد خبر: ۳۹۵۳۹۴
  • ۰۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۱
رئیس سازمان بهزیستی گفت: طرح پازک برای پیشگیری از اعتیاد در زنان به‌ویژه زنان دارای همسر معتاد که اکنون در۴۷۰ کانون حدود ۱۳ هزار نفر را پوشش می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیدجواد حسینی با اشاره به اجرای برخی از ملی ویژه بانوان و دختران نوجوان از سوی بهزیستی، اظهار کرد: طرح خاتم با تمرکز بر بهبود روابط مادر و دختر، توانمندسازی روان‌شناختی و ارتقای مهارت‌های ارتباطی و زندگی از سال جاری در کانون‌های سلام محله آغاز می‌شود و در سال آینده به‌صورت نظام‌مند و سراسری ادغام خواهد شد. از ظرفیت داوطلبان محلی و مشاوران مدرسه برای پایداری اجرای این طرح نیز استفاده می‌شود.

وی با اشاره به طرح پاترا (پیشگیری از اعتیاد در مناطق محروم)، عنوان کرد: طرح پاترا یا ارتقای توانمندی‌های روانی–اجتماعی در مناطق محروم که پیشگیری اولیه از اعتیاد را هدف قرار داده و اکنون در ۵۲۳ گروه حدود ۱۶ هزار نوجوان و جوان ۱۴ تا ۳۴ ساله را تحت پوشش دارد نیز باید در چارچوب کانون‌های سلام محله اجرا شود.

به گفته رئیس سازمان بهزیستی، در سال جاری با تعیین تکلیف ۲۷۵۰ کانون سلام محله به این بستر منتقل می‌شود و در سال آینده به‌طور کامل در ساختار سلام محله توسعه می‌یابد. پیوند عملیاتی با طرح مانا در حوزه نوجوانان نیز برقرار خواهد شد.

حسینی ادامه داد: همچنین طرح پازک برای پیشگیری از اعتیاد در زنان به‌ویژه زنان دارای همسر معتاد که اکنون در۴۷۰ کانون حدود ۱۳ هزار نفر را پوشش می‌دهد، باید به‌طور کامل به کانون‌های سلام محله منتقل شود و از سال آینده توسعه کمی و کیفی یابد. این طرح در کنار خاتم به‌عنوان بازوی تخصصی توانمندسازی زنان در ساختار محله‌محور تعریف می‌شود و شبکه حمایت اجتماعی زنان در محلات را تقویت خواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه جمعیت همیاران سلامت روان با ۱۹۰۰ گروه فعال، بیش از ۹۰۰۰ عضو سازمان‌یافته، پوشش ۵۵ هزار نفر در حال تبدیل به ۹۰۰ مؤسسه ثبت‌شده است و باید در چارچوب طرح سلام محله فعالیت کند، بیان کرد: این جمعیت به‌عنوان بازوی مردمی و شبکه داوطلبی اصلی حوزه پیشگیری و سلامت روان تعریف شده و راهبری فعالیت‌های اجتماعی محله‌محور در پیشگیری از آسیب‌ها را بر عهده می‌گیرد همچنین به هسته شکل‌گیری شبکه تسهیلگران اجتماعی محله تبدیل خواهد شد.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.