بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶| نماینده ماده ۷گانه دوومیدانی ایران در ۵ رشته مقام اول را کسب کرد از جبهه‌های ایثار تا بارگاه رضوی | «حماسه‌سازان بی‌ادعا» در رواق نجمه خاتون (س) روایت می‌شوند (۳ مهر ۱۴۰۵) ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید مهدی کرمانی «الگوی سوم زن مسلمان»؛ مفهومی تکمیل‌کننده برای حضور اجتماعی زنان و نقش‌آفرینی موثر آنها در خانواده لیگ برتر هندبال بانوان باشگاه‌های کشور از امروز پنجشنبه (۲ مهر ماه ۱۴۰۵) آغاز شد آشپزی | مانی‌پلو دامغانی؛ ترکیب هماهنگ طعم‌های شیرین، ترش و خوش‌عطر + طرز تهیه خانه‌داری | یخ‌زدایی موادغذایی روی کابینت خطرناک است برگزاری یک کارگاه آموزشی برای زنان خانه‌دار مشهدی | بوستان شهربانوی نصرت میزبان شد آغاز هفته دوم لیگ برتر فوتبال زنان ایران از امروز (۲ مهر ماه ۱۴۰۵) بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ | مدال برنز دختر ملی‌پوش ایرانی در ماده تک‌نفره سنگین وزن کسب شد کسب ۳ مدال طلا و یک نفره توسط بانوان تیم ملی روئینگ ایران در بازی‌های آسیایی ویژه‌برنامه «فرزندان روح‌الله، حماسه‌سازان بی‌ادعا» در رواق نجمه خاتون (س) حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود نسخه شفابخش برای درمان کمردرد زنان خانه‌دار رقابت‌های اسکواش بیستمین دوره بازی‌های آسیایی ناگویا | ۲ بانوی ایرانی به مرحله بعد صعود کردند ناکامی تیم ملی کبدی بانوان ایران در سومین دیدار مرحله گروهی بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ اینفوگرافی| علائم شایع یائسگی ارتباط میان وزن پایین نوزاد هنگام تولد با عناصر نادر خاکی چیست؟ ایجاد شبکه‌های حمایتی و اجتماعی زنان پس از دوران دفاع مقدس ماجرای دستگیری متخصص‌نمای طب سوزنی چه بود؟ «فرزندان روح‌الله؛ حماسه‌سازان بی‌ادعا» | رواق نجمه خاتون (س) میزبان بانوان در هفته دفاع مقدس
سرخط خبرها
حضرت خدیجه (س)، بانوی آغازگر جریان وقف در اسلام

حضرت خدیجه (س)، بانوی آغازگر جریان وقف در اسلام

  • کد خبر: ۳۹۵۵۲۸
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۲
یک بانوی واقف و دارنده نشان مشهد در سال ۱۴۰۴ گفت: حضرت خدیجه (س) را می‌توان بانوی آغازگر وقف در اسلام دانست، زیرا ایشان تمام سرمایه خود را در مسیر گسترش اسلام وقف کردند.
مهدیه قمری
خبرنگار مهدیه قمری

به گزارش شهرآرانیوز؛ قدسیه علوی عصر امروز در همایش بزرگداشت بانو گوهرشاد در شب رحلت حضرت خدیجه (سلام الله علیها)، در اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی با اشاره به اینکه این دو بانوی بزرگوار ویژگی‌های مشابهی باهم دارند، اظهار کرد: آنها هم زن بودند هم تمام سرمایه خود را وقف کردند و به این نتیجه رسیدند که مال دنیا سرمایه‌ای موقتی است و با وقف می‌توان سرمایه‌ای بی نهایت برای جهان بعد از مرگ ایجاد کرد.

وی با اشاره به اقدامات بسیار موثر دو بانوی اثرگذار در حوزه وقف، ادامه داد: با توجه به حمایت‌های مالی و معنوی حضرت خدیجه (سلام الله علیها)، در راستای توسعه اسلام، ایشان را می‌توان بانوی آغازگر وقف در اسلام عنوان کرد، در ادامه نیز بانوانی مانند بانو گوهرشاد مسیر وقف را ادامه دادند و در دوران معاصر نیز شاهد حضور پررنگ بانوان در عرصه وقف هستیم.

این بانوی واقف که اخیر در ۱۰ دی ماه نشان مشهد را در مراسمی از سوی شهرداری شهرمان دریافت کرده است افزود: در این مراسم با بانوانی آشنا شدم که نه تنها در حوزه وقف، اقدامات بزرگی انجام دادند، موقوفات آنها براساس نیاز‌های اجتماعی، اقتصادی، کارآفرینی و فرهنگی صورت گرفته که این مهم نشان دهنده حضور اثرگذار بانوان ایرانی در عرصه وقف است.

علوی اضافه کرد: وقف قطاری است که هنوز به انتها نرسیده، اما افراد در مسیر این قطار پس از وقف اموال شان از قطار خارج می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه این دو بانوی بزرگوار باید الگویی برای همه ما باشند، تصریح کرد: رمز موفقیت در قالب انتخاب الگو، مشاوره و تلاش است. انتخاب الگو بسیار مهم بوده، لذا برای الگوی مناسب نیاز به مشاوره با افراد فهیم و عاقل باشد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.