کاهش میانگین سنی بازیکنان در اردوی اخیر تیم ملی فوتسال بانوان ششمین همایش علمی بین المللی فاطمة الزهراء (س) + جزییات سهم ۶۶ درصدی زنان در مشارکت در طرح سنجش سلامت روان| هدف اصلی، غربالگری آسیب‌های روانی جنگ است تصویب مصوبه‌ای به نفع تیم ملی بسکتبال با ویلچر بانوان| بازنگری یک سیاست زنان روستایی به بازار ملی کشور متصل می‌شوند دعوت از ۸ بانوی خراسان رضوی در نهمین اردوی تیم ملی بسکتبال با ویلچر + اسامی پیشگیری از بیماری‌های مادرزادی با ارائه ۲۶ هزار مشاوره ژنتیک در خراسان رضوی فعالیت بیش از ۳۰۰ صندوق خرد بانوان روستایی و عشایری در خراسان شمالی| مزایای این صندوق‌ها چیست؟ طرز تهیه میکادو در منزل + فیلم ناگفته‌های مرضیه برومند از پیرزن گیلکی که ایده ساخت «خونه مادربزرگه» شد تاب‌آوری روانی؛ مهمترین مهارت برای گذشتن از فراز و نشیب‌های زندگی مشترک چند راهکار ساده برای انتخاب بهترین ضدآفتاب صعود برترین بانوان پینگ‌پنگ‌باز ایران در رنگینک جهانی فوتسال دختران ایران در داکار | از کاستاریکا تا ایتالیا؛ حریفان المپیکی مشخص شدند نجات ۵۹۰ مادر باردار از پرتگاه سقط در خراسان شمالی فعالیت ۵۰۸ هزار نفر از بانوان کشور در تولید و فروش صنایع دستی اگر باردار هستید از این کار پرهیز کنید رقابت‌های جام آسیای مرکزی | اولین پیروزی تیم ملی والیبال بانوان مقابل لبنان کسب شد نگاهی به نقش پررنگ زنان در جنگ رمضان| زندگی چگونه بر جنگ غلبه می‌کند؟
سرخط خبرها
دختر بنیان‌گذار انقلاب: شهادت مظلومانه آیت‌الله خامنه‌ای جز با لطف الهی جبران نمی­‌شود

دختر بنیان‌گذار انقلاب: شهادت مظلومانه آیت‌الله خامنه‌ای جز با لطف الهی جبران نمی­‌شود

  • کد خبر: ۳۹۶۰۴۸
  • ۱۰ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۰
زهرا مصطفوی درپی شهادت رهبر معظم انقلاب گفت: سکان‌داری مدبرانه کشتی انقلاب در شرایط سخت و پرتلاطم در طول سال­‌های طولانی، شجاعت، مقاومت و بصیرت ایشان را به جهان نشان داده و به همین جهت مورد کینه دشمنان قسم‌خورده اسلام و مسلمین واقع شده بود.

به گزارش شهرآرانیوز، در پی شهادت رهبر معظم انقلاب، زهرا مصطفوی، فرزند امام‌خمینی(ره) پیام تسلیتی را صادر کرد. متن پیام بدین شرح است:

انا لله و انا الیه راجعون

شهادت مظلومانه یار دیرین امام رهبر حکیم و فرزانه انقلاب حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای (قدس سره الشریف برای تمام جهان اسلام و مخصوصا ملت شریف ایران ضایعه‌ای است که جز با لطف و عنایت الهی جبران نمی‌شود.

سکانداری مدبرانه کشتی انقلاب در شرائط سخت و پر تلاطم در طول سال‌های طولانی، شجاعت مقاومت و بصیرت ایشان را به جهان نشان داده و به همین جهت مورد کینه دشمنان قسم خورده اسلام و مسلمین واقع شده بود.

شهادت مزد جهاد مخلصانه و فوزی عظیم است و امروز روح بلند ایشان عزتمندانه به آرزوی خود رسید و به ملکوت اعلی پیوست تا در جوار رحمت مخصوص خداوند منان آرام گیرد.

حفظ استقلال ایران و جمهوری اسلامی همان صراط مستقیمی است که امام ما ترسیم نمود و ایشان با اقتدار آن را ادامه داد و امروزه لازم است مسئولین جمهوری اسلامی با صلابت و حکیمانه در این راه گام بردارند.

اینجانب با قلبی اندوهگین و چشمانی اشکبار، مراتب تسلیت و تعزیت خالصانه خود را به ساحت مقدس حضرت ولی عصر (عجل الله تعالى فرجه الشریف) به خانواده معزز ایشان و به ملت بزرگ ایران و امت اسلامی و آزادی خواهان جهان عرض میکنم و از خداوند متعال برای آن شهید سعید علو درجات و همجواری با اولیای الهی و برای ملت ایران صبر جمیل شکیبایی و استقامت مسئلت دارم

والسلام على من اتبع الهدى.

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.