خانه داری| چگونه می‌توان سینک ظرفشویی در آشپزخانه را براق کرد؟ چگونه خانواده را در شرایط جنگی امیدوار نگه داریم؟ خانواده وزیر امور خارجه کشورمان در مشهد حضور یافتند| قصه آقازاده بدون محافظ در اجتماع مردمی خواهر شهید کاوه از سختی‌های کارآفرینی خود می‌گوید جان شیفته بانوان «فرخد» با مهر گل‌های محمدی | یک هشدار فرهنگی به دهیاری قمصر خراسان خلق نقاشی سیاه قلم با موضوع معلمان و دانش آموزان شهیده میناب توسط یک هنرمند ایرانی دایره خلقت زن و نقش‌های متنوع او در جامعه مهوش وقاری: داستان سریال «روشنایی شب» به شرایط فعلی جامعه نزدیک است زنان چگونه می‌توانند در مقابله با مصرف‌گرایی نقش داشته باشند؟ میدان حضور مردمی تبلور بینش آگاهانه شیوع میگرن در زنان ۳ برابر بیشتر از مردان| آیا رابطه‌ای بین برنامه غذایی و حملات میگرنی وجود دارد؟ ویدئو| نقش بانوان در این برهه تاریخی و جنگ تحمیلی چگونه است؟ مستند «مدمره» قصه روز‌های سختی که با صبر زنان ماندگار شد
سرخط خبرها
مرکز نفس از ۲۰۲ سقط جنین در خراسان‌شمالی جلوگیری کرد

مرکز نفس از ۲۰۲ سقط جنین در خراسان‌شمالی جلوگیری کرد

  • کد خبر: ۳۹۷۳۵۹
  • ۱۵ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۸
مسوول اجرای طرح نفس در دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی گفت: ۲۰۲ مادر باردار در این استان که قصد سقط جنین سالم خود را داشتند با حمایت‌های مرکز نفس در سالجاری از این اقدام منصرف شدند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا مقدسی اظهار کرد: از این تعداد تاکنون ۱۱۸ مادر با مراقبت و پیگیری‌های انجام شده نوزاد‌های خود را به دنیا آورده‌اند.

وی افزود: مادران ۲۱ تا ۳۰ سال و ۳۱ تا ۴۰ سال بیشترین افرادی هستند که در این بازه زمانی تمایل به سقط داشتند.

مسوول اجرای طرح نفس در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: ترس از ناهنجاری‌های جنینی، مشکلات با همسر و اعتیاد همسر از دلایل اصلی تمایل این افراد به سقط جنین بوده است.

تاکید بر اهمیت تغییر نگاه خانواده به سقط جنین

وی با تاکید بر اهمیت تغییر نگاه خانواده‌ها و جامعه نسبت به مساله سقط جنین، خاطرنشان کرد: اصلاح نگرش اجتماعی، از موثرترین راهکار‌ها برای تحقق سیاست‌های کلی جمعیت و حفظ آینده کشور است.

مقدسی گفت: این مرکز نه تنها به نجات جان‌ها می‌اندیشد بلکه در پی آن است که به جامعه بیاموزد هر جنین، فرصتی برای زندگی و هر تولد، چراغی برای فردا است.

وی افزود: مراکز مردمی نفس با هدف نجات فرزند سالم از سقط عمدی جنین راه اندازی شده و از همه ظرفیت‌های تخصصی، توانمندی‌ها در ابعاد درمانی، تشخیصی، حمایتی و مشاوره‌ای برای حفظ جان انسان‌ها استفاده می‌شود.

مقدسی تصریح کرد: این مرکز با تیمی متشکل از پزشکان، روانشناسان و مشاوران اجتماعی به مادران باردار کمک می‌کند تا با چالش‌های بارداری خود مواجه شوند.

خراسان‌شمالی در میزان ناباروری، جزو استان‌های با خطر متوسط قرار دارد، به گونه‌ای که نرخ باروری در استان ۲.۱ درصد است.

این استان یک میلیون نفر جمعیت دارد که ۴۴ درصد آن در روستا‌ها سکونت دارند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.