مژده لواسانی: سخت‌ترین تجربه کاری‌ام «من زنده‌ام» بود سهم زنان ایران از جایگاه ریاست دانشگاه‌ها چقدر است؟ برنامه‌ریزی برای اتصال کسب‌وکار‌های خانگی و مهارت‌بنیان به چرخه صادرات افزایش ۱۳۳ درصدی مصرف سیگار در دختران نوجوان | زنگ خطر سلامت جامعه و نسل آینده، مدت‌هاست به صدا در آمده است چاقی یکی از شایع‌ترین تغییرات دوران یائسگی است زنان سرپرست خانوار، جمعیت عمده تحت حمایت کمیته امداد استان تهران انتشار فراخوان پنجمین «همایش بین‌المللی کتاب سال بانوان» | حمایت از آثار پژوهشی زنان، هدف اصلی است اجرای فرآیند هدایت تحصیلی ویژه فرزندان زنان سرپرست خانوار در تهران| آیا قول شهرداری عملیاتی شد؟ کدام گروه از مادران روستایی و عشایر در سمنان، رایگان بیمه شده‌اند؟ کاپیتان تیم ملی فوتسال بانوان: امیدوارم امسال طلسم قهرمانی المپیک آسیایی را بشکنیم مبینا نعمت‌زاده بازی‌های آسیایی را از دست داد زیارت بیش از یک میلیون نفر زائر از بقعه حضرت بی بی حکیمه (س) در سال یک بانوی شاعر نیشابوری موفق به دریافت نشان «درجه یک هنر» شد «دیو و دختر»، روایتی کودکانه از مهارت‌های زندگی در مشهد دستور پخت کیک کدو سبز در منزل + فیلم چرا تفکیک زباله مهم است؟ | تجربه سبک زندگی هوشمندانه جزئیاتی از اقدامات حمایتی بهزیستی از فرزندان خانواده‌های زنان سرپرست خانوار خراسان رضوی ۴۲ درصد سرطان‌ها با یک تغییر ساده ناپدید می‌شوند | هشدار به زنان ۴۰ تا ۷۹ ساله اردوی جدید تیم ملی فوتسال بانوان آغاز شد (۹ خرداد ۱۴۰۵)| آزمون بزرگ برای ستاره‌های جوان و باتجربه ۵ ویژگی طلایی یک خانه «شخصیت‌ساز»؛ فرزندان موفق در چه فضایی بزرگ می‌شوند؟
سرخط خبرها
ملت ایران در بحران‌ها، اصالت دینی و قانون‌گرایی خود را اثبات کرد

ملت ایران در بحران‌ها، اصالت دینی و قانون‌گرایی خود را اثبات کرد

  • کد خبر: ۳۹۷۳۶۴
  • ۱۵ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۸
عضو هیئت علمی دانشگاه تهران با تأکید بر ریشه‌های تاریخی و دینی هویت ایرانی، نوشت: پایبندی ملت ایران به قانون و عقلانیت، حتی در شرایط بحرانی و پس از فقدان رهبر انقلاب، نشان‌دهنده تداوم سنت استقلال‌طلبی و عدالت‌خواهی در جامعه ایرانی است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دکتر ندا ملکی عضو هیئت علمی دانشگاه تهران در یادداشتی نوشت:

«ملت ایران از اقوام ریشه‌دار در پهنه تاریخ جهان است و تاریخ یک ملت تجربه زندگی اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی اوست. هویت ایرانی نیز به‌مثابه یک پدیده سیال و چندوجهی حاصل فرایند مستمری است که سبب تفاوت جامعه ایرانی از سایر جوامع شده است.

از جمله مهم‌ترین عناصر سازنده هویت ملی ایرانیان که موجب تکون و تشخص ایشان می‌شود، آیینی محمدی است که مهم‌ترین داده شریف او استقلال فکری و تعقل و تفکر است آنگاه که قرآن فرمود: "افلاتعقلون" و "افلاتتفکرون"

آگاهی ما از گذشته تاریخی و احساس دلبستگی به سرزمینمان و سنت‌های دینی‌مان، پیونددهنده نسل‌های مختلف به یکدیگر و منبعی قابل‌اتکا برای تولید معنا و مفاهیم مترقی است.

شعور و ادراک هر ملتی مخصوص خود اوست و به گواهی تاریخ، مردم ایران در ادراک خویش؛ احساس درد یا خلأ عمومی و مشترک دارند و این احساس در سده اخیر؛ زمانی نمودار گشت که نهضت تحریم تنباکو به راه افتاد و آن همان احساس درد زیر دست و مستعمره بودن است.

داشتن چنین درد و دغدغه‌ای، متعالی است، اما جنس آن زندگی آفرین است، حتی اگر پایان‌بخش حضور او در عالم ماده باشد.

اکنون نیز این وجدان جمعی و احساس ملیت در برابر تجاوز صاحبان اپستین، دشمنان فاسد و جنایت‌کار سر برآورده و این اصالت دایمی و تمام ناشدنی ایرانی است که در برابر خوی استعماری دنیای غرب، رجز می‌خواند و هماورد می‌طلبد.

در این میان پس از داغ جان‌سوز از دست دادند رهبری حکیم و زعیمی دلسوز برای ایران؛ طبق قانون اساسی؛ ضروری است رهبری عالم و مدیر و مدبر و آشنای به روابط جهانی و سلطه زمام امور را به دست گرفته و تمشیت امور نماید.

اینکه کار‌ها بنا بر اصول حکمرانی قانون پیش می‌رود و جنگ نتوانسته مسیر را منحرف نماید و با متانت به‌پیش می‌رود، خود حکایتی سرفرازانه از هویت قانونمند ایرانی مسلمان و پیرو مکتب اهل‌بیت علیهم‌السلام است. هویتی که عدالت‌طلب است و هیچ دوره‌ای نه ظلم کرده و نه ظلم پذیرفته و اکنون نیز بر سر بیداد فرودآمده و یگانه الگوی زمان خود شده است. بمنه و کرمه»

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.