ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید ابوالفضل حسن زاده سهم زنان از اهدای خون باید از ۵ به ۳۰ درصد برسد ارتقای سلامت کلیه‌ها در دوران بارداری با مصرف آب چغندر روایتی از عادی‌شدن مصرف دخانیات در میان زنان | آمار‌ها چه می‌گویند؟ مشخص شدن سرمربی تیم فوتسال زنان استقلال | مذاکرات برای جذب بازیکنان آغاز شد زنگ خطر «نامرئی شدن» در زندگی مشترک را جدی بگیرید فعالیت غرفه تولید دست‌سازه‌های تزئینی در عرصه میدان شهدا آغاز شد | خدمت‌رسانی دختران نوجوانان مشهدی در دهه پایانی ماه صفر انتشار برخی آمار‌های نادرست درباره تعداد «مجردان قطعی» در کشور | مجرد بودن با تجرد قطعی متفاوت است افزایش سقف وام برای زنان دهک‌های یک تا ۵ کشور | دسترسی به تسهیلات بانکی تسهیل می‌شود توصیه مادر رهبر شهید به همه مادران: به بچه‌هایتان دروغ نگویید تا آن‌ها هم دروغ نگویند دمپختک گوجه و سیب زمینی، غذایی محبوب و خوشمزه + فوت‌وفن‌های پخت اربعین، وقتی به مشهد می‌رسد رقابت باشگاه‌ها برای جذب بازیکنان شاخص در فصل جدید لیگ برتر فوتبال زنان ضرورت افزایش حضور زنان در عرصه کارآفرینی | کسب و کار‌های سبز در اولویت قرار بگیرند نجات جان مادر باردار سنندجی با یک عمل جراحی دشوار نگاهی به برنامه بازی تیم ملی ایران در رقابت‌های والیبال قهرمانی زنان آسیا میزبانی بوستان «رجا» از بانوان عزادار در دهه پایانی صفر روضه‌ای که پل بود به کوچه پس کوچه‌های مدینه با مصرف روزانه گردو با پوکی استخوان مبارزه کنید انجام کدام فعالیت‌های روزمره در دوران بارداری ممنوع است؟
سرخط خبرها
گرامیداشت دختران شهیده مینابی در ۵۰ قاب مفاخر شهر مشهد

گرامیداشت دختران شهیده مینابی در ۵۰ قاب مفاخر شهر مشهد

  • کد خبر: ۳۹۸۹۶۴
  • ۲۱ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۵
با هدف گرامیداشت یاد شهدای دبستان دخترانه «شجره طیبه» میناب در جنگ تحمیلی آمریکایی‌ - اسرائیلی، ۵۰ قاب مفاخر با تصاویر دختران شهیده ایران در مشهد آراسته شد.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

به گزارش شهرآرانیوز، این بار قاب مفاخر شهری به تصاویری از دختران دبستان «شجره طیبه» میناب استان هرمزگان، مفتخر شده است که روز نخست جنگ رمضان، موشک‌های آمریکایی به سمت یک محل غیرنظامی پرتاب شد و ۱۶۸ دانش‌آموز دبستانی به شهادت رسیدند.

معاونت فرهنگی‌هنری سازمان فرهنگی‌واجتماعی شهرداری مشهد، در جدیدترین اکران شهری به سراغ تصاویر ۵۰ دختر معصوم از میان این کودکان شهید رفته و تصاویر آن‌ها را در قاب مفاخر شهری جای داده است تا یادآور جنایت خونین آمریکا و اثبات کودک‌کشی رژیم صهیونیستی باشد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.