آشپزی | معرفی دستور پخت سیب‌زمینی پیتزایی که کودکان عاشقش هستند تجربه ابتلا به سرطان پستان برای همه زنان یکسان نیست حدود ۶۰ درصد زنان شاغل با کم‌تحرکی مواجه‌اند | سهم بیش از ۴۷ درصدی بانوان به عنوان نیروی کار رسمی و غیررسمی در جهان شهیده افسانه عقیلا که بود؟ | روایت ناگفته از نحوه شهادت فرمانده شهیده حوزه مقاومت بسیج خواهران مهرستان در عملیات تروریستی امروز شهیده «افسانه عقیلا» در مهرستان سیستان و بلوچستان ترور شد + عکس (۲۲ مهر ۱۴۰۵) غریبه‌ای در خاک مادری (بخش دوم) | روایت کودکان بدون شناسنامه اینفوگرافی | راه‌های کاهش درد در دوران قاعدگی زنان تجلی ارادت بانوان در بارگاه رضوی‌ | مناسک زیارت دسته‌جمعی در رواق نجمه خاتون (س) برگزار می‌شود سلیمی: فضا‌های ویژه بانوان با نیاز‌های دختران نسل جدید تناسب دارد ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید محمدرضا فولادی تاکید دختر شهید سلامی بر ضرورت پیگیری حقوقی جنایت علیه دانش‌آموزان میناب حواشی ارائه فاکتور خرید سیگار توسط فرزانه فصیحی در ترکیه جزییات مراسم تشییع مادر شهیدان «محمد حسن و حمید یعقوبی» در مشهد نگاهی به مسیر دشوار کسب سهمیه المپیک برای «ناهید کیانی» بانوی ملی‌پوش تکواندو شناسایی سالانه بیش از ۲۱ هزار مورد جدید ابتلا به سرطان پستان در کشور طرز تهیه کوکی رژیمی در خانه + فیلم نقش زنان در اقتصاد خلاق، فراتر از نیروی کار است | ضرورت ایجاد زمینه اتصال کسب‌وکارها به بازارهای ملی و بین‌المللی اجرای پویش «پرستار جان‌فدا» توسط دختران عضو باشگاه دختیژن
سرخط خبرها
روایت حضور گسترده بانوان مشهدی در راهپیمایی روز قدس ۱۴۰۴ | برای وطن و رهبرمان جان می‌دهیم

روایت حضور گسترده بانوان مشهدی در راهپیمایی روز قدس ۱۴۰۴ | برای وطن و رهبرمان جان می‌دهیم

  • کد خبر: ۳۹۹۱۵۱
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۸
امسال حضور میلیونی مردم مشهد در راهپیمایی روز جهانی قدس بسیار متفاوت‌تر از سال‌های گذشته است و یکی از اهداف مشترک تمام آن‌ها این است که نمی‌گذارند ذره‌ای از خاک این وطن به دست دشمنان بیفتد.
مهدیه قمری
خبرنگار مهدیه قمری

به گزارش شهرآرانیوز، پرچم ایران را دورش گرفته و در حال شعاردادن است، گاهی به خواهرش هم در گرفتن پرچم کمک می‌کند، گاهی هم چشمش به پرچم کشورش است که دور گرفته و نمی‌خواهد از خود جدا کند؛ وقتی به سمتش می‌روم، می‌بینیم بانویی است که سن و سالی از او گذشته است.

وقتی خودم را معرفی می‌کنم و از او درباره حضورش در این راهپیمایی میلیونی می‌پرسم، با صدای محکمی می‌گوید: ما هر سال به راهپیمایی‌های ۲۲بهمن، روز جهانی قدس و... می‌آییم، اما امسال کاملاً متفاوت است؛ ما داغدار رهبر شهیدمان و شهدای کشورمان در جنگ حاضر هستیم و به فرمان رهبر جدید کشورمان، آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای، در این راهپیمایی حاضر شده‌ایم تا به دشمنان بگوییم نمی‌توانید به هدفتان برسید؛ نه می‌گذاریم این نظام از بین برود، نه می‌گذاریم خون رهبر شهید و شهدایمان در این مسیر گم شود.

بانوی دیگری که عکس رهبر شهید در دستانش است، می‌گوید: آینده این کشور به دست جوانانی رقم می‌خورد که با حضورشان در این راهپیمایی، دشمن را هراسان می‌کنند. ملت ایران به ویژه جوانانمان نمی‌گذارند سرنوشت این کشور به دست دشمنان و وطن‌فروشان رقم بخورد.

روایت بانوان مشهدی از حضور گسترده شان در راهپیمایی روز جهانی قدس| برای وطن و رهبرمان جان می‌دهیم

جانمان را برای رهبر و وطنمان فدا می‌کنیم

مادر دو فرزند همراه فرزندانش به راهپیمایی ۲۲بهمن آمده است، فرزندانش کوچک هستند، اما مانند سایر مردم شعار می‌دهند. یکی از فرزندان این مادر، دختری حدوداً شش‌ساله است، پرچم کوچکی در دستش گرفته و در حالی که کوله‌پشتی مهدکودکش را به پشتش انداخته، در آغوش مادرش قرار دارد. این مادر جوان با تأکید بر اینکه همراه خانواده‌ام به راهپیمایی آمده‌‌ام، می‌گوید: امروز آمده‌ایم هم یاد کودکان مدرسه «شجره طیبه» را گرامی بداریم و هم به دشمنانی که نگاهشان به خاک کشور ماست، بگوییم ما جانمان را برای رهبر و وطنمان می‌دهیم و نمی‌گذاریم دشمنان به اهداف شوم خود برسند.

یکی از بانوان در حالی که شعار «مرگ بر وطن‌فروش خائن» را فریاد می‌زند، می‌گوید: وطن‌فروشان باید بدانند کشور ما جایی برای آن‌ها ندارد. آن‌ها با خیال واهی به دشمن چشم امید دارند در حالی که ما کمک‌های دشمنان را در بمباران مدارس، بیمارستان‌ها و... می‌بینیم. این‌ها کمک نیست و این در حالی است که وطن‌فروشان هم چشمان را به جنایات دشمن بسته‌اند.

روایت بانوان مشهدی از حضور گسترده شان در راهپیمایی روز جهانی قدس| برای وطن و رهبرمان جان می‌دهیم

نمی‌گذاریم خون دانش‌آموزان شهید پایمال شود

گروهی از دانش‌آموزان، در مسیر منتهی به حرم مطهر رضوی در حالی که با روپوش مدرسه خود حضور یافته‌اند، در حال سردادن شعار‌هایی همچون «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسرائیل» و «مرگ بر وطن‌فروش خائن» هستند. یکی از آن‌ها اشاره می‌کند: ما به راهپیمایی آمده‌ایم تا بگوییم نمی‌گذاریم خون دانش‌آموزان شهید در مدرسه میناب و بقیه مدارسی که زیر بمباران دشمن قرار گرفته‌اند، پایمال شود.

یکی دیگر از دانش‌آموزان هم می‌گوید: ما با حضورمان در راهپیمایی روز جهانی قدس، یاد و خاطره دانش‌آموزان شهید را گرامی می‌داریم، جای آن‌ها حتماً در بهشت است و ما را در این لحظه از بهشت تماشا می‌کنند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.